- 21 Kasım 2007
- 1.252
- 102
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun
ilkini sen deldirdin.2.3. hatta 4. yü kendi deldirecek hazırlıklı olyerimseniben
kızım 11 aylık oldu geçenlerde saçlarınıda kestirdim tam bir erkek görünümünde..:roflol:küpe taktırmak istiyorum 1 ay önce gittiğim eczacı ayyy kıyamam ben büyüsün öyle gel dedi.kararsız kaldım fisfisfissizler ne zaman kulaklarını deldirdiniz benimle paylaşırmısınız?a.s.....Şeniz
kizina gecmis olsun umaysu gecer insallah acisi kisa zamanda!!!
acısı geçti bile kızım küpelerini çok seviyor ciciiiiiiia.sayrıca hiç ellemedi bile yani umduğum gibi olmadı ben takar kulaklarına sürekli eller diyordum ama ....a.s.
kızım 11 aylık oldu geçenlerde saçlarınıda kestirdim tam bir erkek görünümünde..:roflol:küpe taktırmak istiyorum 1 ay önce gittiğim eczacı ayyy kıyamam ben büyüsün öyle gel dedi.kararsız kaldım fisfisfissizler ne zaman kulaklarını deldirdiniz benimle paylaşırmısınız?a.s.....Şeniz