- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.770
Beraber uapalim benim adıma katıl ben sana veririm şifreminapim katılmim mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beraber uapalim benim adıma katıl ben sana veririm şifreminapim katılmim mi
tamamdırBeraber uapalim benim adıma katıl ben sana veririm şifremi
Yaz minik45.comtamamdır
Hadi artık fasulyesin gibi görünüyornapim katılmim mi
Ben sana demiştim dimi elalis alacak bu sefer diye sakalım yok ama biyigim da yetmiyorHadi artık fasulyesin gibi görünüyor
Alıştırdık sunuma millet damak tadı aramıyorBen sana demiştim dimi elalis alacak bu sefer diye sakalım yok ama biyigim da yetmiyor
Hepsi birbirinden fena bomba sunumlar var ateşi yakan kazandıAlıştırdık sunuma millet damak tadı aramıyor
elimin ayarı yokHadi artık fasulyesin gibi görünüyor
Bir daha kine ben birinciyim inşallah sifreyi verdim nasilsaelimin ayarı yok
ya birinci oluyorum ya sonuncu
Neee gormedim hemen bakiyorum@Yasnaz kazen oyunu sana vermiş
Yazık ya seviniyorNeee gormedim hemen bakiyorum
duyulmamış tariflerde çok tahminim olmuyor benim :)Ben sana demiştim dimi elalis alacak bu sefer diye sakalım yok ama biyigim da yetmiyor
Aynen öyle hep birlikte devamduyulmamış tariflerde çok tahminim olmuyor benim :)
fasulye de olsam nohut da olsam devamke
burası bana iyi geliyor ❤
Neyse uzun süre sana 1.lik yokelimin ayarı yok
ya birinci oluyorum ya sonuncu
aaa kendim yaptım diye demiyorum tadı ilk 3 e rahat girerAlıştırdık sunuma millet damak tadı aramıyor
Kazen bey oy verinci birak birincilik pro uyelik bile yakalayamadim bana ilk oy verisi degil böregimede oy vermisti sağolsunYazık ya seviniyor
@Yasnaz kazenin oyunu alanın kazanma ihtimali çok düşük oluyor ondan yazık dedim yanlış anlamaYazık ya seviniyor
yakamadınız arkaya bi ateş ben ne yapayımHepsi birbirinden fena bomba sunumlar var ateşi yakan kazandı