Köfteler Kıymalı Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Keşke sıcak sıcak koyup kapatsaydin o zaman vakum yapardi...kuflenem yer az ise üzerini alıp başka kavanoza aktar istersen
Sicakken koyup biraz sogugunca kapatmistim ama ters cevirmedim yani hicbir yerde konserve yapin yazmiyodu bide sulanmis ya bozulmus benimki bence boyle su gibi degildi cunku:/ yanlis neyi yaptim bidahakine domates konservesi gibi vakumlayayimmi bozulmamasi icin

Sicakken koyup biraz sogugunca kapatmistim ama ters cevirmedim yani hicbir yerde konserve yapin yazmiyodu bide sulanmis ya bozulmus benimki bence boyle su gibi degildi cunku:/ yanlis neyi yaptim bidahakine domates konservesi gibi vakumlayayimmi bozulmamasi icin
Evet vakumla sicakken koyup ters çevir evin serinse uzerini ört biseyle bozulmuş o zaman demek ki :KK43:

iki gündr düğünler vardi bitti..
ama üzerimde bitmeyen yorgunluk kaldi..
baya uykum var..
kendime banklarda yatacagim he.

gözlerimi bantlayip çalıışıyorum yoksa uyuyacagim.

Bire bir seker koydum 40 dk kaynadi sonra kavanoza koydum biraz sogumasini bekledim sonra kapagini kapatip dolaba koydum. Guneslendirme nasil olmaliydi bilmiyorum
Bazı reçeller güneşte birgün kalmak istiyor.Mesela çilek,vişne,kayısı gibi🤔Tencere ile balkonda cam önünde bekleyecek.Üzeri tülbentle örtülüyor.Limon koydun mu?

X