Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sicakken koyup biraz sogugunca kapatmistim ama ters cevirmedim yani hicbir yerde konserve yapin yazmiyodu bide sulanmis ya bozulmus benimki bence boyle su gibi degildi cunku:/ yanlis neyi yaptim bidahakine domates konservesi gibi vakumlayayimmi bozulmamasi icinKeşke sıcak sıcak koyup kapatsaydin o zaman vakum yapardi...kuflenem yer az ise üzerini alıp başka kavanoza aktar istersen
Evet vakumla sicakken koyup ters çevir evin serinse uzerini ört biseyle bozulmuş o zaman demek kiSicakken koyup biraz sogugunca kapatmistim ama ters cevirmedim yani hicbir yerde konserve yapin yazmiyodu bide sulanmis ya bozulmus benimki bence boyle su gibi degildi cunku:/ yanlis neyi yaptim bidahakine domates konservesi gibi vakumlayayimmi bozulmamasi icin
Canim
Aynen gitti kocaman recel neyse bu ilk tecrubeydi seneye vakumlayarak yaparim napalimEvet vakumla sicakken koyup ters çevir evin serinse uzerini ört biseyle bozulmuş o zaman demek ki
Ama şu da var vakumlarsin açtıktan sonra uzun süre beklememesi lazım küçük şişelerde yap istersen :)) hem açınca biter hem yazık olmazAynen gitti kocaman recel neyse bu ilk tecrubeydi seneye vakumlayarak yaparim napalim
E benimki niye bozuldu herkes vakum yapmiyorki hemde buzdolabindaydi yani hic anlmadimAma şu da var vakumlarsin açtıktan sonra uzun süre beklememesi lazım küçük şişelerde yap istersen :)) hem açınca biter hem yazık olmaz
Şekeri az olmuştur yada az kaynatmışsındır.Güneşlendirdin mi?Kizlar ya buzdolabinda duran recelimin üstü kuflenmis neden boyle oldu bu kavanozu daha once hic acmamistim?
Ooooo piti piti karamela sepeti terazi lastik jimnastiknassıl oy verecez bu listeye ya
abla çok sıkıntılı bir listeOoooo piti piti karamela sepeti terazi lastik jimnastik
Bire bir seker koydum 40 dk kaynadi sonra kavanoza koydum biraz sogumasini bekledim sonra kapagini kapatip dolaba koydum. Guneslendirme nasil olmaliydi bilmiyorumŞekeri az olmuştur yada az kaynatmışsındır.Güneşlendirdin mi?
Şişe kaç litrelik di pekiE benimki niye bozuldu herkes vakum yapmiyorki hemde buzdolabindaydi yani hic anlmadim
Bir litrelik siseŞişe kaç litrelik di peki
Aynen öyleabla çok sıkıntılı bir liste
Ben yarimlik şişelere koyuyorum evde çok tuketimez benimki bile kufleniyorBir litrelik sise
Bazı reçeller güneşte birgün kalmak istiyor.Mesela çilek,vişne,kayısı gibiTencere ile balkonda cam önünde bekleyecek.Üzeri tülbentle örtülüyor.Limon koydun mu?Bire bir seker koydum 40 dk kaynadi sonra kavanoza koydum biraz sogumasini bekledim sonra kapagini kapatip dolaba koydum. Guneslendirme nasil olmaliydi bilmiyorum