Köfteler Kıymalı Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş Olsun, diş mi ?
Sagol yok ya kan tahlili falan yaptilar enfeksyon varmis atesi cok tukselince hastaneye goturduk normalde goturmezdim. Serum takmak istediler bir turlu damaryolu acamadilr 4 kere deldiler kollarini en sonunda kizdim baska bisey bulun diye mahfoldu cocugum aglamaktan 😒

Sagol yok ya kan tahlili falan yaptilar enfeksyon varmis atesi cok tukselince hastaneye goturduk normalde goturmezdim. Serum takmak istediler bir turlu damaryolu acamadilr 4 kere deldiler kollarini en sonunda kizdim baska bisey bulun diye mahfoldu cocugum aglamaktan 😒
Yaa yavrum,zaten ateş halsiz bırakıyor birde iğneyle delip duruyorlar çok sinir bozucu.bizde hiç gitmek istemiyorduk o yüzden.Çabuk toparlar inşallah Allah şifa versin ♥️

Yaa yavrum,zaten ateş halsiz bırakıyor birde iğneyle delip duruyorlar çok sinir bozucu.bizde hiç gitmek istemiyorduk o yüzden.Çabuk toparlar inşallah Allah şifa versin ♥
Sagol canim aynen oyle cok tecrubeli degilim hangi ilaci nekadar vermeliyim diye artik biliyorum bidaha goturmem cok kotu bisey olmadikca

Enfeksiyon için birdaha kan alıyorlar galiba, gectimi diye 🤔
Öylemi bize bisey demediler ama iyilesirse goturmem ya bir hafta amtibiyotik bitene kadar bence iyilesir gerek yok bidaha aglamasin korkuyo zaten hastaneye girdigmiz anda. Halbuki hic gitmeyiz hastaneye ama unutmuyo cocuk yinede orayi

X