- 24 Eylül 2018
- 97.231
- 292.579
Yok canım, genel sıkıntılar. Belediyeden görevli psikolog geliyor her ay. Her seferinde daha mutlu gidiyor :)hayirdir canim Jenna16 biseymi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım, genel sıkıntılar. Belediyeden görevli psikolog geliyor her ay. Her seferinde daha mutlu gidiyor :)hayirdir canim Jenna16 biseymi var
Sağol canimmmBen de dua edeceğim ne olduğunu bilmiyorum ama mutlu olmanı iyi olmanı çok isterim
Beni de okudun mu JennamSevdin sen,ben fark ettim
O neydi gı azıcık gördüm evetBeni de okudun mu Jennam
Sıkıntın her neyse Rabbim ferahlık versin icine mutlu olYok canım, genel sıkıntılar. Belediyeden görevli psikolog geliyor her ay. Her seferinde daha mutlu gidiyor :)
Amin hemsocanim, hepimiz iyi olalım insallahSıkıntın her neyse Rabbim ferahlık versin icine mutlu ol
Bilim insanları öyle diyor tatlım.O neydi gı azıcık gördüm evet
Yavrum nerdesin özledim seni
He ondan,peki,ikna oldumBilim insanları öyle diyor tatlım.
Yoksa ilgi alanima girmez yani
Şanlıurfa Haliliye de eşimle aynı okulda çalışıyorduk şimdi ben Eyyubiyeye geçtim Balıklıgöl civarında bir okula bakalım inşallah güzel bir başlangıç olur ortam güzel olurHayırlı olsun yeni yerin. Heyecan zirvedir şimdi ... Hangi bölge kuzum...
Moralim bozuldu ahretligim
Hayırdır ahretligim ? durMoralim bozuldu ahretligim
Az önce binada arkadaş ile karşılaştık o ne lan camis gibi olmuşun dedi banaHayırdır ahretligim ? dur
İnşallah daha hayırlı olur kuzum...Şanlıurfa Haliliye de eşimle aynı okulda çalışıyorduk şimdi ben Eyyubiyeye geçtim Balıklıgöl civarında bir okula bakalım inşallah güzel bir başlangıç olur ortam güzel olur
Oha yani ilk kez yazıyorum ...çok kızdım...hadsize bak...Az önce binada arkadaş ile karşılaştık o ne lan camis gibi olmuşun dedi bana
Bende kızdım o an kal geldi ablacım bişey diyemedim ,içimde kaldıOha yani ilk kez yazıyorum ...çok kızdım...hadsize bak...
Urfa 'da görev yapmış mıydınız bilmiyordum okul ortamı önemli işte o huzur olmayınca çekilmiyor Amiinnn çok teşekkürlerİnşallah daha hayırlı olur kuzum...
Urfa'nın havasindan mi suyundan mi bilmem oradaki öğretmenler çok sıcak samimilerdi...hala unutamıyorum o huzurlu havayı...
Kızma kötüye bilse iyisini söyler derler(babam çok kullanır) boşver herkes kalbini yansıtıyor işteBende kızdım o an kal geldi ablacım bişey diyemedim ,içimde kaldı