- 24 Eylül 2018
- 98.529
- 295.107
- 698
Aynen öyle Nasılsın,hoşgeldin:)Kalp kalbe karşıdır derler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle Nasılsın,hoşgeldin:)Kalp kalbe karşıdır derler
Hayırlı akşamlar canım ne haberHayırlı akşamlar
Iyiyim şükür paketi aşınca giremedim ara ara bakıp çıkıyordum akşam yenileniyor burdayım artıkAynen öyle Nasılsın,hoşgeldin:)
Herkese gazoz ikram edip,yan odaya çağırıyorNapmiss
Ben de diyorum bu kız pek gelmiyor ,hayırdır diye :))Iyiyim şükür paketi aşınca giremedim ara ara bakıp çıkıyordum akşam yenileniyor burdayım artık
Ekmek yemiyorum canım zatenO zaman buradan ekmek çıkmaz sana
Çok şükür iyilik ablacım şimdilik sular duruldu bundan sonra kat kat dikkatli olucaz ders olsun insanın başına gelmedikçe pekte önemsemiyormuş şimdi herkes evine çekildi tabiHayırlı akşamlar canım ne haber
Anasinin oğlu Afiyet olsun canımAyıptır söylemesi çiğköfte yiyoruz şimdi oğlum diyor ki keşke biz urfali olsa idik bee
Bizim bu Urfa sevdamız Urfa lilarda yoktur
Sağol canım hakikaten ne güldümAnasinin oğlu Afiyet olsun canım
Ben kaçırdım ne olduÇok şükür iyilik ablacım şimdilik sular duruldu bundan sonra kat kat dikkatli olucaz ders olsun insanın başına gelmedikçe pekte önemsemiyormuş şimdi herkes evine çekildi tabi
E yani güzelmişSağol canım hakikaten ne güldüm
Evet Ya bitmeyen internet istiyorumBen de diyorum bu kız pek gelmiyor ,hayırdır diye :))
Her zamanki halı yakında kazen in kulağına gider bunlarHerkese gazoz ikram edip,yan odaya çağırıyor
Sen o sıra aşırı gazozluydun tabiBen kaçırdım ne oldu
Canım iki gün önce karşı binamızda bir aile korona şüphesi vardı diye ambulansla aldılar ardından mesajla bilgilendirildik haliyle tedirgin olduk karantina falan olur diye ama olmadı şükür henüz bi haber de almadık varmı yokmu onuda bilmiyoruzBen kaçırdım ne oldu
HakkındırEvet Ya bitmeyen internet istiyorum
Tamam hatırladım şimdi geçmiş olsun kuzumCanım iki gün önce karşı binamızda bir aile korona şüphesi vardı diye ambulansla aldılar ardından mesajla bilgilendirildik haliyle tedirgin olduk karantina falan olur diye ama olmadı şükür henüz bi haber de almadık varmı yokmu onuda bilmiyoruz
Tam yerinde olduSen o sıra aşırı gazozluydun tabi
Hakkındır