• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Takıntılı da iyi degil gı:KK14:
Fazlası iyi gelmiyor. Herkes işini bilecek :KK53:
Bitane bir villada calistim zamaninda adamin gomleklerini utuluyodum adam geldi filiz hanim bunu bidaha ütülermisiniz dedi neden dedim simdi astım ben onu yok yeniden dedi bilirim yani takıntılı adamları keske kocamda takıntılı olsaydi onu bari yapsaydi :KK70: :KK70: :KK70:

:KK12: kötü örnekleri kabul etmiyorum belime yazık :KK70:

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK70: bu konular en iyisi Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla :KK70:
aşırı öğüt içeriyor :KK70:
Geldim kuzum geldim, hiiiii halı mı yıkıyorlar, uyma sen onlara, ne yıka ne sil, ver yıkamaya yıkasınlar, halı örtüleri varmış ben de yeni keşfettim bu icadı, henüz alıp kullanmadım ama desenleri cezbetti, denesem mi diye düşünmüyor değilim, onlardan al birkaç tane, halının üstüne ser, kirlendikçe makineye atar yıkarsın daha pratik, örtüler iyi olmuyor dersen eşine sildir, erkek gücü bir başka oluyor kaplanım sen siler misin dersin, o da olmadı direkt halıyı at yenisini al:KK70:

Silme yıkama fıtık yapıyor, öyle derin işler bize ters:))))

Geldim kuzum geldim, hiiiii halı mı yıkıyorlar, uyma sen onlara, ne yıka ne sil, ver yıkamaya yıkasınlar, halı örtüleri varmış ben de yeni keşfettim bu icadı, henüz alıp kullanmadım ama desenleri cezbetti, denesem mi diye düşünmüyor değilim, onlardan al birkaç tane, halının üstüne ser, kirlendikçe makineye atar yıkarsın daha pratik, örtüler iyi olmuyor dersen eşine sildir, erkek gücü bir başka oluyor kaplanım sen siler misin dersin, o da olmadı direkt halıyı at yenisini al:KK70:

hemde 2 ayda bir Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla öyle dedi
resmen skandallllllll :skandal::skandal::skandal::skandal:

Abla çok güzel pofpofluyorsun bende bu taktiği kullanayım bizim kaplanda :D

Back