- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
TamamSağol canım çok duygulandım , pasta beni çok etkiledi 6ay oyum sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamSağol canım çok duygulandım , pasta beni çok etkiledi 6ay oyum sana
Eline sağlık caniko oldugu kadar olmadıgı kader mesela ben kaderden yanayım olmayacakYemegimi yaptim yedikten sonra yüklerim pek begenmedim ama oldugu kadar napalim :)
Aynen canim sana katiliyorum kaderin onune gecilmezEline sağlık caniko oldugu kadar olmadıgı kader mesela ben kaderden yanayım olmayacak
Evet senin sunum asla olmazEline sağlık caniko oldugu kadar olmadıgı kader mesela ben kaderden yanayım olmayacak
Nevroş seni düşündüğümden hepsi bu şimdi ben yaparsam kendini kötü hissedersinEvet senin sunum asla olmaz
Yavrum
Ben gazoz sevmiyorumYavrum
Yok hissetmemBen diva değilimBenden becerikli olmanla ancak gurur duyarımNevroş seni düşündüğümden hepsi bu şimdi ben yaparsam kendini kötü hissedersin
Beğenmenize çok memnun oluyorumNevreste ne güzel bir kategori oldu bu canım ya, ne güzel düşündün bu kategoriyi , açıp açıp tariflere bakıyorum, hepsi çok güzel, bütün köfteler beni benden alıyor bakalım daha neler neler gelecek
En büyük nevroş bizim nevroşYok hissetmemBen diva değilimBenden becerikli olmanla ancak gurur duyarım
Ancak kendin içersinmarkete gidiyorum gazoz alaacagım