- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.113
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yan odaya mı geçsekKız yukarda günaydın kuzucuklar yazdimya hepinize Didim gel gel sana özel günaydın derim beeeen
Allah korusunGunaydin :) oturdugum binada surekli hirsizlik oluyor bu gun gene hirsizlik haberiyle uyandik bagiris cagiris ben boyle biyer gormedim valla sogudum ya cok can sıkıcı
Yan odaya mı geçsek
Aynen ben kocama da böyle yapıyorumEki Görüntüle 2674705 gözümde canlanan sen
Adam ise bile gitmek istemez seni bırakıpAynen ben kocama da böyle yapıyorum
İşi yok burda yurtdışında calısıyor evden kaçıyor aradaAdam ise bile gitmek istemez seni bırakıp
Günler geçmek bilmiyordur o zaman yurtdisindaykenİşi yok burda yurtdışında calısıyor evden kaçıyor arada
Geçelim cabiiikYan odaya mı geçsek
Çok geçmiş olsun canımGunaydin :) oturdugum binada surekli hirsizlik oluyor bu gun gene hirsizlik haberiyle uyandik bagiris cagiris ben boyle biyer gormedim valla sogudum ya cok can sıkıcı
Geçmiş olsun canım ya adam gibi çalış et milletin alın terine ne göz dikiyosun ya serefsizlerGunaydin :) oturdugum binada surekli hirsizlik oluyor bu gun gene hirsizlik haberiyle uyandik bagiris cagiris ben boyle biyer gormedim valla sogudum ya cok can sıkıcı
Yok ya farkli kisiler gecen araba calmaya kalktilar simdi sabah sabah evlere girmeye calismislar esimin polis arkadasi var ona gitti goruntuler var ama hicbirsey bulamiyorlar bakalim ne olcak bu binaya dadandilar :/Günaydın hanımlaaaaar
Jenna16 Maaşallah erkenden uyanmışsın yine yaa
Dahliadivin çok geçmiş olsun her seferinde aynı hırsız mı acaba binayı kafasına koymuş olabilir psikopat. Dikkat edin
Gencecik delikanlilar tipleri duzgun valla gidin calisin ama yok kolay yoldan para pesindeler. TasinalimGeçmiş olsun canım☹ ya adam gibi çalış et milletin alın terine ne göz dikiyosun ya serefsizler
Sagol arkadasim :)Çok geçmiş olsun canım
Evet canım,ben erkenci kuşGünaydın hanımlaaaaar
Jenna16 Maaşallah erkenden uyanmışsın yine yaa
Dahliadivin çok geçmiş olsun her seferinde aynı hırsız mı acaba binayı kafasına koymuş olabilir psikopat. Dikkat edin
İki uc gun sonra saliyorlar yine aynı terane devam ediyor kuzum iyi bir ceza gelmeli artık bicok sey için.Gencecik delikanlilar tipleri duzgun valla gidin calisin ama yok kolay yoldan para pesindeler. Tasinalim
Diyesim var guvenlikli bir site degil ama gosterisli bir bina mahallede kotu olunca burda oturanlari zengin sandilar heralde