Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gunaydin :) oturdugum binada surekli hirsizlik oluyor bu gun gene hirsizlik haberiyle uyandik bagiris cagiris ben boyle biyer gormedim valla sogudum ya cok can sıkıcı
Gunaydin :) oturdugum binada surekli hirsizlik oluyor bu gun gene hirsizlik haberiyle uyandik bagiris cagiris ben boyle biyer gormedim valla sogudum ya cok can sıkıcı
Günaydın hanımlaaaaar Jenna16
Maaşallah erkenden uyanmışsın yine yaa Dahliadivin
çok geçmiş olsun her seferinde aynı hırsız mı acaba binayı kafasına koymuş olabilir psikopat. Dikkat edin
çok geçmiş olsun her seferinde aynı hırsız mı acaba binayı kafasına koymuş olabilir psikopat. Dikkat edin
Yok ya farkli kisiler gecen araba calmaya kalktilar simdi sabah sabah evlere girmeye calismislar esimin polis arkadasi var ona gitti goruntuler var ama hicbirsey bulamiyorlar bakalim ne olcak bu binaya dadandilar :/
Gencecik delikanlilar tipleri duzgun valla gidin calisin ama yok kolay yoldan para pesindeler. Tasinalim
Diyesim var guvenlikli bir site degil ama gosterisli bir bina mahallede kotu olunca burda oturanlari zengin sandilar heralde
Gencecik delikanlilar tipleri duzgun valla gidin calisin ama yok kolay yoldan para pesindeler. Tasinalim
Diyesim var guvenlikli bir site degil ama gosterisli bir bina mahallede kotu olunca burda oturanlari zengin sandilar heralde