• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Yan odaya mı geçsek :KK53: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8:
images (4).jpeg
gözümde canlanan sen 🤭

Gunaydin :) oturdugum binada surekli hirsizlik oluyor bu gun gene hirsizlik haberiyle uyandik bagiris cagiris ben boyle biyer gormedim valla sogudum ya cok can sıkıcı 😒
Çok geçmiş olsun canım 😏

Gunaydin :) oturdugum binada surekli hirsizlik oluyor bu gun gene hirsizlik haberiyle uyandik bagiris cagiris ben boyle biyer gormedim valla sogudum ya cok can sıkıcı 😒
Geçmiş olsun canım☹️ ya adam gibi çalış et milletin alın terine ne göz dikiyosun ya serefsizler

Günaydın hanımlaaaaar :KK68:
Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Maaşallah erkenden uyanmışsın yine yaa:KK25:
Dahliadivin Dahliadivin çok geçmiş olsun her seferinde aynı hırsız mı acaba binayı kafasına koymuş olabilir psikopat. Dikkat edin :KK17:
Yok ya farkli kisiler gecen araba calmaya kalktilar simdi sabah sabah evlere girmeye calismislar esimin polis arkadasi var ona gitti goruntuler var ama hicbirsey bulamiyorlar bakalim ne olcak bu binaya dadandilar :/

Geçmiş olsun canım☹ ya adam gibi çalış et milletin alın terine ne göz dikiyosun ya serefsizler
Gencecik delikanlilar tipleri duzgun valla gidin calisin ama yok kolay yoldan para pesindeler. Tasinalim
Diyesim var guvenlikli bir site degil ama gosterisli bir bina mahallede kotu olunca burda oturanlari zengin sandilar heralde

Gencecik delikanlilar tipleri duzgun valla gidin calisin ama yok kolay yoldan para pesindeler. Tasinalim
Diyesim var guvenlikli bir site degil ama gosterisli bir bina mahallede kotu olunca burda oturanlari zengin sandilar heralde
İki uc gun sonra saliyorlar yine aynı terane devam ediyor kuzum iyi bir ceza gelmeli artık bicok sey için.

Back