- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.711
- 498
- 32
Korktum çünküWunderLost yaptı ama bugün eklemekten vazgeçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korktum çünküWunderLost yaptı ama bugün eklemekten vazgeçti
Yok ben yakmayacagim colugum cocugum var hazirsa yukle ha şimdi ha sonra ben hep once kafamda beyi nasil yapicagmi belirliyorum sonra kimseyi beklemiyorum çünkü gorsemde gormesemde benim yapacagim sey belli baskasinin tatifine gore degismeyecekki sunumum :) asla kararimdan donmemYarın sen de yanar dönerli bi şey ekleyeceksen ben gece yükleyip çekileyim aradan bari Dahliadivin
Bu konuşman beni derinden etkiledi şimdi gidip konumu açıyorumYok ben yakmayacagim colugum cocugum var hazirsa yukle ha şimdi ha sonra ben hep once kafamda beyi nasil yapicagmi belirliyorum sonra kimseyi beklemiyorum çünkü gorsemde gormesemde benim yapacagim sey belli baskasinin tatifine gore degismeyecekki sunumum :) asla kararimdan donmem
Ahaha sana cesaret verdiysem ne mutlu bana peki bana kim cesaret vericekBu konuşman beni derinden etkiledi şimdi gidip konumu açıyorum
o zaman yapmayacaksın:)Ya kocam Elalis tarifini gorunce bosuna yapma dedi bana
Ben oyların bölüneceğini düşünüyorum:)Bunda görselliğin dışında damak tadının ön planda olacağını düşünüyorum veya bildiğimiz tarifin diyeyim:)Ahaha sana cesaret verdiysem ne mutlu bana peki bana kim cesaret vericek
Evet canım yarın yapıcam erteledikçe olmuyor bugün yapıcaktım ama bugün evi dezenfekte ettimEvva yarın mı yükleyeceksin sen
Korkma herzaman iyinin iyisi vardır evet rakipler çok güçlü ama sonuç şaşırmacalıKorktum çünkü
Sanırım sadece benhuhu kimler var burda
Nasılsın bakayımSanırım sadece ben
Iyiyim canım seni sormalı korkmalımıyım burası çok tenha kimsecikler yokNasılsın bakayım
Neden için ürperdi kiIyiyim canım seni sormalı korkmalımıyım burası çok tenha kimsecikler yok
Yok buradayımNevreste yaşlandı erken uyumuştur