Bizimki ümitsiz vakaBugün inşallah
Akşam yatmaz, sabah kalkmaz oldukakşam oldu
günaydın ciğerim
kızzz ozlemmm... ban yemek bağımlılık yaptı he sendeeee
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsınA. Selam nanacım
Nasılsın ☺
aynen loreal parisin gündüz ve gece günlük bakım kreminden aşırı memnunum valla mağaza fiyatı 85 tl tanesiAmin inşallah tatlım
Hayırlısı olsun hayte memnunmusun peki
AskolsunSonunda dahli ninde koskandiklari var hep bizi kıskandıracak değil ya oleyyyy
Hoş buldummm özledim sizleri yaa 2 gündeFark ettim.iyiyim,sen nasılsın? Hoşgeldin bu arada
Yaa sorma aslında hiç sevmediğim bir durum dikkat etmeye de çalışıyorum ama bazen tutamıyorum kendimi konu benle alakalı bile değilken durduk yere gittik yani olsun canımız sağ olsunkızzz ozlemmm... ban yemek bağımlılık yaptı he sendeeee
Öyle valla, dış hayat zaten yok. Çocuklarla evde odadan çıkmıyoruz
Aynen ya bi tık esinti oluyor Allah tan sabaha karşı. Yoksa devamlı klima da sağlıklı değil yani başım ağrıyor benim bi yerden sonra. Allah yardımcımız olsun ya mecburi olmadıkça biz de çıkmıyoruz çıksak hem hastalık korkusu hem aşırı sıcak hemen halledip dönmenin peşindeyiz. Vaka sayısı da rekor maaşallah ve hastaneler dolmuş diye söyleniyor Allah yardımcımız olsunÖyle valla, dış hayat zaten yok. Çocuklarla evde odadan çıkmıyoruz
Zaten hava da sabaha karşı hafif serinler gibi oluyor
Mehmet Akif İnan eğitim araştırma hastanesinin önünde test yaptırmak isteyenler kuyruk oluşturmuş, şaka giibiAynen ya bi tık esinti oluyor Allah tan sabaha karşı. Yoksa devamlı klima da sağlıklı değil yani başım ağrıyor benim bi yerden sonra. Allah yardımcımız olsun ya mecburi olmadıkça biz de çıkmıyoruz çıksak hem hastalık korkusu hem aşırı sıcak hemen halledip dönmenin peşindeyiz. Vaka sayısı da rekor maaşallah ve hastaneler dolmuş diye söyleniyor Allah yardımcımız olsun
aynen loreal parisin gündüz ve gece günlük bakım kreminden aşırı memnunum valla mağaza fiyatı 85 tl tanesiikisini 80 aldım indirimden
notenin black Look maskarasıda bu zamana kadar denediğim tüm maskaralardan iyi.. kirpiklerim ince.. simsiyah yapıp baya uzatıyor..
garnierin çift bazlı argan yağı temizlemesi mikemmel
pastelin likid rujları enfsane kalıcı
likidlerimde pastel
ben günlük makyaj yapıyorum kuruma gelmeden önce mecbur her markayı denedim
herşey bir kenara makyajdan sonra cilt temizliği çok önemli
oleeemmmmmmmmm siparişin üzerine yazarsan doktoru neremden anlıyımmmmmmmmmmHayte doktordan bahsetmiştim
Hayte doktordan bahsetmiştim
kolay gelsin bir ara benm evede el at diyecem ama yeni temizledimNeyse ben birazdan gelirm cam kapı siliyorum koltukta silecegim
Burası alışmamış uçuk rakamlara ama iyi ise verili hayte hakkınızda hayırlsıı olsunkolay gelsin bir ara benm evede el at diyecem ama yeni temizledim
haydar mısırlıoğlundan memnundum
dün gittiğim doktora ilk defa gidiyorum ve ilk bakış olarak ben nere düştüm dedim 5 yıldızlı otel gibi..
makinaları felan efso.. ilgisi konuşması her soruya cvp verişi..
ama dediğim gibi hatay şartlarında fiyatıda efso
valla bilseydim en başından beri buraya gelirdim..Burası alışmamış uçuk rakamlara ama iyi ise verili hayte hakkınızda hayırlsıı olsun
Acil çağrı merkezinde çalışan hemşire bi arkadaşım var da o da söylüyor durum çok kötü diye biz önlemimizi alsak da kaçış yok gibi artık bu hastalıktan, aşı çalışmaları da sürüyor bir yandan bakalım marta hazır olur deniyor Türkiye deki aşı. Ay şu günler geride kalsa da artık sadece böyle böyle olmuştu eskiden diye anlatacağımız kısma ışınlansak yaaMehmet Akif İnan eğitim araştırma hastanesinin önünde test yaptırmak isteyenler kuyruk oluşturmuş, şaka giibi
Pes dedirten görüntü! Urfa’da ’koronavirüs testi’ kuyruğu
Türkiye’de son günlerde artan Covid-19 vakalarının en net görüntüsü Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesinde kuyruk bekleyen vatandaşlar tarafından görüntülendi. Hastane önünde test yaptırmak için bekleyen vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü.www.google.com
çok özür dilerimGeride kaldi ya boyalarla ilgili bisey sormustum ama gerek kalmadi :)
kukriş yaaaSeni isirnmiyorlar diye kiskandin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?