En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
şal önemli,skandal olur
benimki de iç çamaşırı alışverişinin detayına girmez,kızların ihtiyacı vardı aldım derim ama araya da en az 2 parça kendime bişeyler kakalarım

attım bu mesajı fava

sana gerek yokki
sen zaten bize taş çıkarırsın bence
cansın
bayılırım gençlerin makyaj-bakım sohbetlerine ❤
ama aklımda tutamadığım için hemen kızı dürtüyorum yaz kız aklına alalım diye

Hayattaki şansıma bakar mısınız bugün yarışma için yemeği yapmaya niyetlendim ve sular kesildi. Saatlerdir yok gün içinde gelecek dendi ama gece 11 de gün içi sonuçta

Bacı kullandigimiz ilaç bile aynı olabilir mi ya ben şok bende evde yıllardır o ilacı kullanıyorum

şal önemli,skandal olur
benimki de iç çamaşırı alışverişinin detayına girmez,kızların ihtiyacı vardı aldım derim ama araya da en az 2 parça kendime bişeyler kakalarım
Bende öyle düşündüm alacağım bakalım bugün hayatımda ilk defa kiremit rengi kullanacağım ya haki yada yesil tonları giyerim hep yada siyah

Benim eşim hep alsana kafasında ama bu ara son borcu kapatacak ya tümden bu ay kapatayım diyor yuklenmemem gerekmis karta

İnşaallah canım.

Hayattaki şansıma bakar mısınız bugün yarışma için yemeği yapmaya niyetlendim ve sular kesildi. Saatlerdir yok gün içinde gelecek dendi ama gece 11 de gün içi sonuçta
kız örtmenim sen griler içindeyken seni rüyamda gördüm
tarifimizi yapalım anlatıcam sen yap öncede derin bir oh çekeyim :)
belediye de sana karşı demek ki

Kanka Altıeylül sana yakın mi oluyordu

kurban olduğum memleketim işte bak görüyor musun
Ben evdeki apartman böceklerine onunla son verdim ama karınca ya kesin çözüm değil karıncalar etkisi geçince çıkıyor birde
Parkeleri siliyorsun ya illaki karınca zaten parke altından çıkıyor benim evde

kiremit sana yakışır hemşom
geçen ben de beğendim ama alamadım,ebruli bir şaldı çok güzeldi :)

Hayır olsun yaa yossskaaa tarifi yapıyor ve birinci mi oluyordum rüyanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…