En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Bu millet akıllanmıyor ki ya,illa canları yanacak
ben en son kizimi aşısı var diye ciktim evden korkarak birde bayramda sadece anneme gittik okadar ben kendimi çocuklarımı neden riske atayimyaaa manyakmiyim birakin yollar calisanlara kalsinki onlarda rahatlıkla endisesiz gitsinler işlerine zaten riskliler ama yokkk bizim milletimiz tatillerde düğünlerde cafelerde akil olmayizzz canim

Bu millet akıllanmıyor ki ya,illa canları yanacak
kendilerini geçtim bizim canımız yanmasında
evde bile maskeyle dolaşıyorum.. ay birde evin içindesin çıkar maskeyi demezlermi... zor tuttum valla kendimi dün

Allahimmmm sana geliyorum benim kaç kilom var daha bilmiyorum biktim sizden 55kilo ve altindan
ne yahu

55 kilo olup,kilo vermeye çalışmak bana da enteresan geliyor
52

kendilerini geçtim bizim canımız yanmasında
evde bile maskeyle dolaşıyorum.. ay birde evin içindesin çıkar maskeyi demezlermi... zor tuttum valla kendimi dün

ne yahu

52
Boyun 50 cm ise kilo vermek istemen normal52 kilo olup kilo vermek nedir ‍♀amaç iskelet olmak mi?

Aynen öyle canım, böyle olduğu sürece nasıl bitecek bu virus bilmiyorum

Boyun 50 cm ise kilo vermek istemen normal52 kilo olup kilo vermek nedir amaç iskelet olmak mi?
geçerli sebelerim var.. hormon ilaçları alacağım için daha fazla şişmemek adına ön hazırlık..
hayırlısı ile evladımı kucağıma aldığım günleri görürsem 55ten düşmek istemem

Yaaaaa iste bak gör balondan neden nefret ediyorum
bak yine arkamdan vurdun hayinnn olsun yine seviyom

Ben nefret etmiyorum ya,poncigim o benim
canım jennaaammm

Takılacak bir kilon yok manasında dedim canım,Allah gönlüne gore verecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…