İlk alintiladigini gördüm de ondan önce cevap verdimSende ilkonce mesajlari cevaplayip sonrami gunaydin diyenlerdenmisin
55 kilo olup,kilo vermeye çalışmak bana da enteresan geliyorAllahimmmm sana geliyorum benim kaç kilom var daha bilmiyorum biktim sizden 55kilo ve altindan
ben en son kizimi aşısı var diye ciktim evden korkarak birde bayramda sadece anneme gittik okadar ben kendimi çocuklarımı neden riske atayimyaaa manyakmiyim birakin yollar calisanlara kalsinki onlarda rahatlıkla endisesiz gitsinler işlerine zaten riskliler ama yokkk bizim milletimiz tatillerde düğünlerde cafelerde akil olmayizzz canimBu millet akıllanmıyor ki ya,illa canları yanacak
kendilerini geçtim bizim canımız yanmasındaBu millet akıllanmıyor ki ya,illa canları yanacak
Allahimmmm sana geliyorum benim kaç kilom var daha bilmiyorum biktim sizden 55kilo ve altindan
5255 kilo olup,kilo vermeye çalışmak bana da enteresan geliyor
Boyun 50 cm ise kilo vermek istemen normalkendilerini geçtim bizim canımız yanmasında
evde bile maskeyle dolaşıyorum.. ay birde evin içindesin çıkar maskeyi demezlermi... zor tuttum valla kendimi dün
ne yahu
52
Yaaaaa iste bak gör balondan neden nefret ediyorum55 kilo olup,kilo vermeye çalışmak bana da enteresan geliyor
Aynen öyle canım, böyle olduğu sürece nasıl bitecek bu virus bilmiyorumben en son kizimi aşısı var diye ciktim evden korkarak birde bayramda sadece anneme gittik okadar ben kendimi çocuklarımı neden riske atayimyaaa manyakmiyim birakin yollar calisanlara kalsinki onlarda rahatlıkla endisesiz gitsinler işlerine zaten riskliler ama yokkk bizim milletimiz tatillerde düğünlerde cafelerde akil olmayizzz canim
Ben nefret etmiyorum ya,poncigim o benimYaaaaa iste bak gör balondan neden nefret ediyorum
geçerli sebelerim var.. hormon ilaçları alacağım için daha fazla şişmemek adına ön hazırlık..Boyun 50 cm ise kilo vermek istemen normal52 kilo olup kilo vermek nedir amaç iskelet olmak mi?
bak yine arkamdan vurdun hayinnnYaaaaa iste bak gör balondan neden nefret ediyorum
canım jennaaammmBen nefret etmiyorum ya,poncigim o benim
İgneyle yaklaşıp patlatma sakin kızıYaaaaa iste bak gör balondan neden nefret ediyorum
yapar yaparİgneyle yaklaşıp patlatma sakin kızı
Takılacak bir kilon yok manasında dedim canım,Allah gönlüne gore verecek insallahgeçerli sebelerim var.. hormon ilaçları alacağım için daha fazla şişmemek adına ön hazırlık..
hayırlısı ile evladımı kucağıma aldığım günleri görürsem 55ten düşmek istemem
bak yine arkamdan vurdun hayinnnolsun yine seviyom
canım jennaaammm
Aman dikkat etyapar yaparo bunda yapar şaşırmam
Kendine gelyapar yaparo bunda yapar şaşırmam
patlattı bileKendine gel
Tabii ki canım, biliyoruz hepimiz :)biliyor takildigimi sanirim seviyorum onu Dualarimda zaten Rabbim hayırlı evlat nasip etsin balona ve tüm isteyenlere
biliyor takildigimi sanirim seviyorum onu Dualarimda zaten Rabbim hayırlı evlat nasip etsin balona ve tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?