- 21 Ocak 2018
- 8.367
- 20.638
- 348
- 32
Geride kaldi ya boyalarla ilgili bisey sormustum ama gerek kalmadi :)
Zaman sorun degil ya bu hafta yaparim heralde :)Hayırlısı olsun canım yaparsın kısmet olursa hem daha zamanımız var
ali haydar kantarcıya gittim bu sefer.. eşimin dr onunla paslaşıyor diyeHangi doktora gidiyorsun hemşo
Ayyyy nasil uyumusum yorgunluktan mesaji bile görmedimm
Şimde yolla sen yine deAyyyy nasil uyumusum yorgunluktan mesaji bile görmedimmruzgarda yalan oldu
Günaydıngunaydinnnn
Günaydıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sizin için hemennnnŞimde yolla sen yine de
Günaydın canimGünaydın
Önce kendisinin düşünmesi lazım tabii ki canım, inşallah sorunsuz atlatırsınız:)İnşallah canım temennim o nasip artık geldiler bir kere korkuyoruz vakalar çok arttı bizi düşünmesini geçtim çocuklarını düşünmemesi üzdü beni yoksa misafirdir gelinir gidilir hastalık elimizi kolumuzu bağlıyor yüzüne diyemiyorum allah affetsin burda söylüyorum
Sağol canımSizin için hemennnn
Günaydın canim
Normaldir,kimbilir kaç gündür düzgün uyumadınçok uykum var.. sanırım artık bedenim eror veriyor bu koşturmacada
Daha kilo versen iskeletor gibi gezersin sonra eror merorçok uykum var.. sanırım artık bedenim eror veriyor bu koşturmacada
10 gündür felan jennamNormaldir,kimbilir kaç gündür düzgün uyumadın
Daha kilo versen iskeletor gibi gezersin sonra eror meror
Sende ilkonce mesajlari cevaplayip sonrami gunaydin diyenlerdenmisinGünaydın
Bu millet akıllanmıyor ki ya,illa canları yanacak10 gündür felan jennamdünde ben işteyken misafir gelmiş geçmiş olsuna.. hayır yani kadını göremiyorsun... virüste var.. ee niye geliyorsun ara yeterli yani.. yine etrafı toplamak bana kaldı
2 kilo daha vermem gerek
Allahimmmm sana geliyorum benim kaç kilom var daha bilmiyorum biktim sizden 55kilo ve altindan10 gündür felan jennamdünde ben işteyken misafir gelmiş geçmiş olsuna.. hayır yani kadını göremiyorsun... virüste var.. ee niye geliyorsun ara yeterli yani.. yine etrafı toplamak bana kaldı
2 kilo daha vermem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?