- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Iyi gecelerBende geçeyim ufaktan uykuya canım hayırlı geceler ikinizede
Kasar dolgulu kofte, domates solu uzeri kasar serpistirmeli kofteÇok özenmeyin
Benim tarifim bile yok
Aynen canım ama yaparlarsa çok güzel tarifler gelecek:)Aynen cok benzerdi, iyi olmus oylar bolunmesin
Sanmiorum yapmicaklariniAynen canım ama yaparlarsa çok güzel tarifler gelecek:)
Kaşarlı yapılacak,beyti,adana,urfa,inegöl,hasanpaşa,anne köftesi,patatesli sulu köfte,islim kebabı ,bir patlıcan yemeği daha var bence çok özel bir tarif sürpriz olsunKasar dolgulu kofte, domates solu uzeri kasar serpistirmeli kofte
Bunlarin da sunumlari guzel olur
İnşaallah canım :)Gözümüz gönlümüz bayram etsin:)Sanmiorum yapmicaklarini
Bekleyelim bakalim
Kaşarlı yapılacak,beyti,adana,urfa,inegöl,hasanpaşa,anne köftesi,patatesli sulu köfte,islim kebabı ,bir patlıcan yemeği daha var bence çok özel bir tarif sürpriz olsun
Oda var,ondan başka misket köfteli patates paçası var,kadınbudu köftesi var:)
Pure yataginda soslu kofte
O kadar sayinca, katilan az sandim bi anOda var,ondan başka misket köfteli patates paçası var,kadınbudu köftesi var:)
23-24 verdim ama yapılır mı bilmem:)20 kesin diyelim:)O kadar sayinca, katilan az sandim bi an
Valla gecen sefer 2ser resimde olunca asagiya in in bitmedi23-24 verdim ama yapılır mı bilmem:)20 kesin diyelim:)
Nasip canım ben genelde son günler tariflere göre bir şeyler buluyorum yine bulurum inşaallah:)Yelpaze patlican kebabi
Daha bulabilirim, sen tarif alana kadar
Ama gec olmus, gerisini yarin sayim bunlarda olmuyosa
Bulursun bulursunNasip canım ben genelde son günler tariflere göre bir şeyler buluyorum yine bulurum inşaallah:)
Çok sağol
Bende kaçayım hayırlı geceler
nerdeSana destan yazdim niye bana cevap vermedin :) yemegim icin eksigim varmis dusununce farkettim
sağlıklı uzun ömrü olsun inşallahİyidir canımYeğenimin doğum günüydü onu kutladık:)Yeni geldim:)
İnşallah canım temennim o nasip artık geldiler bir kere korkuyoruz vakalar çok arttı bizi düşünmesini geçtim çocuklarını düşünmemesi üzdü beni yoksa misafirdir gelinir gidilir hastalık elimizi kolumuzu bağlıyor yüzüne diyemiyorum allah affetsin burda söylüyorumÇabuk gider inşallah o zaman ,gelmiş artık
Hayırlısı olsun canım yaparsın kısmet olursa hem daha zamanımız varMalzemem eksik ya yarin aldirip ertesi gun insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?