En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Kasar dolgulu kofte, domates solu uzeri kasar serpistirmeli kofte
Bunlarin da sunumlari guzel olur
Kaşarlı yapılacak,beyti,adana,urfa,inegöl,hasanpaşa,anne köftesi,patatesli sulu köfte,islim kebabı ,bir patlıcan yemeği daha var bence çok özel bir tarif sürpriz olsun

Kaşarlı yapılacak,beyti,adana,urfa,inegöl,hasanpaşa,anne köftesi,patatesli sulu köfte,islim kebabı ,bir patlıcan yemeği daha var bence çok özel bir tarif sürpriz olsun

Pure yataginda soslu kofte

Yelpaze patlican kebabi
Daha bulabilirim, sen tarif alana kadar
Ama gec olmus, gerisini yarin sayim bunlarda olmuyosa
Nasip canım ben genelde son günler tariflere göre bir şeyler buluyorum yine bulurum inşaallah:)
Çok sağol
Bende kaçayım hayırlı geceler

Nasip canım ben genelde son günler tariflere göre bir şeyler buluyorum yine bulurum inşaallah:)
Çok sağol
Bende kaçayım hayırlı geceler
Bulursun bulursun
Iyi geceler

bi sinek için 10 sayfa konuşulur mu arkadaş
belki 7-8 yıldır tek ısırığım yok :)
bi ilaç var,k-othrine
eczaneden alıyorsunuz sulandırıp tüm eve spreyle sıkıyorsunuz,kokusuz zararsız.
sonra da bana dua ediyorsunuz :)
petek arkalarına,dolap üstlerine silmeyeceğiniz her yere sıkın ki uzun zaman kalsın.leke bırakmaz.en az 6 ay etkili.ben her sene 2 kere yaparım ne karınca ne sivri ne böcek ne de karasinek missss
valla üretimiyle uzaktan yakından alakam yok ama benden çok kar etti firma,önüme gelene tavsiye ediyorum yok böyle bişey

Çabuk gider inşallah o zaman ,gelmiş artık
İnşallah canım temennim o nasip artık geldiler bir kere korkuyoruz vakalar çok arttı bizi düşünmesini geçtim çocuklarını düşünmemesi üzdü beni yoksa misafirdir gelinir gidilir hastalık elimizi kolumuzu bağlıyor yüzüne diyemiyorum allah affetsin burda söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…