- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
Gebelik için canım çatlatma iğnesi..geçmiş olsun kuzum yaaNe iğnesi ,bende akşam gittim iğne olfum kum döküyorum yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik için canım çatlatma iğnesi..geçmiş olsun kuzum yaaNe iğnesi ,bende akşam gittim iğne olfum kum döküyorum yine
Ben artık o kadar da zayıf değilim ,KV bile dün baktı güldü otururken ne oldu dedim göbeğinde kat kat olmuş kilodan dediKilo muhabbeti yapıyoruz.Buradaki herkesin kilo problemi var denildi bende sizi örnek verdim:)Gece tost yiyorlar dedim
Hadi canım:)Ben artık o kadar da zayıf değilim ,KV bile dün baktı güldü otururken ne oldu dedim göbeğinde kat kat olmuş kilodan dedi
Sağol kuzumGebelik için canım çatlatma iğnesi..geçmiş olsun kuzum yaa
69,70 falanimHadi canım:)
Kaç kilo aldın
Sende almışsın69,70 falanim
1.70 canım.evet ama tiroid den supheleniyorum degerim oynadı sanki.Sende almışsın
Ama senin boy uzundu sanki:)
Olabilir canım:/Bir dönem sorunun vardı yine olabilir1.70 canım.evet ama tiroid den supheleniyorum degerim oynadı sanki.
Çarşamba böbrek için ultrason a giricem olmadı Perşembe de bir kan verip tiroidime de baktirayim.
Yaşlanıyorum iyice sanırım nevosumOlabilir canım:/Bir dönem sorunun vardı yine olabilir
Yok canım daha gençsinYaşlanıyorum iyice sanırım nevosum
RuhumYok canım daha gençsin
Kv hala sizde mi :)Bu duygunun sebebi ondan olabilir:)
Gitti sabah ama yetti :)Kv hala sizde mi :)Bu duygunun sebebi ondan olabilir:)
Hemşerine söyler misin az bizede üflesin madem, sevaptırHemşehrimin nefesi kuvvetli,dün geceden beri ucuruyor
Neyse 1-2 güne kendine gelirsin:)Gitti sabah ama yetti :)
Aynen canım :)Neyse 1-2 güne kendine gelirsin:)
Benim oturduğum semt böyle canım ağaç çok:)Hemşerine söyler misin az bizede üflesin madem, sevaptır
Avatarın böyle kalsın diğerini yadırgıyorum:)Aynen canım :)
Geçmiş olsun canımNe iğnesi ,bende akşam gittim iğne olfum kum döküyorum yine
Hem de hemen E Elif_Eylul hemsocum,dün gece ki rüzgardan arkadaşa da yollayıverHemşerine söyler misin az bizede üflesin madem, sevaptır