Kıyıya vuran Suriyeli çocuk dünya gündeminde!

Kendime gelemiyorum şu fotoğrafları gördüğümden beri.

Yorumları okumaya kalktım, nefesim tıkandı sinirden. Şu haber altında, rahat rahat ", , bla bla bla, adana çık aradan, bu furumda iki kişinin yurumlirini dikkite almiyin cınlırımmm, buş kunuşuyurlarr" gibi gayri ciddi, tahrik edici, sinir bozucu, vicdani değerlerin içine eden yorumları okumak zorunda değil kimse.

Bu haber, normal siyaset haberleri gibi sidik yarıştıracağınız, dalga geçeceğiniz, aklınız sıra laf koyacağınız bir haber değil.
Kendinize gelin biraz.

Bu çocuğun katili emperyalizmdir. Bu çocuğun katili uluslarasıdır. Bu çocuğun katili amerkadır, israildir, ingilteredir, suudlardır ve daha niceleridir.

Bu çocuğun katili, iktidar hırsı, koltuk sevdası uğruna, emperyalizme, bu savaşa, ışide çanak tutanlardır.
Bu fotoğraf bop eş başkanının ortadoğu projesinin başarısının fotoğrafıdır.
Emperyalizm çarkı dönebilsin, bop tamamlanabilsin diye, ışidi, osöyu besleyenlerdir bu ölümlerin sorumluları.

Bu minicik cansız bedenin sorumluları, geçen sene 13-14 yaşındaki çocukların ölümüne, her geçen gün gencecik şehitler vermemize sebep olanlardır.
Çocukların, kadınların, gencecik insanların üzerinden kirli ellerini çekmeyenlerdir.

Bizler diğer uluslar için kınamaktan başka bir şey yapamayız, ama kendi ülkemizdeki baş sorumluyu yargılamak elimizde, onu indirmek elimizde.
Artık açın gözlerinizi, lütfen açın.
Çocuklar katlediliyor, kadınlar, 10 yaşındaki çocuklar tecavüze uğruyor..Artık gözlerinizi açın.
Bu savaşa çanak tutulmasına izin vermeyin.

Eğer müslümansak, eğer Allah korkumuz varsa, eğer inançlıysak lütfen artık inançlarımıza aykırı hareket etmeyelim.

Bu haber öyle bir haber ki, %75 tutuyoruummm canııımmmm, reis bir konuşuyor offff diyorummm" demeye ya da insanları hidayete davet etmeye benzemez..

Artık bu ölümlere çanak tutanları, Türkiyenin başında tutmaktan vazgeçin.

Çocuklar ölüyor arkadaşlar..Çocuklarla beraber insanlık ta ölüyor.
Dünyanın sonunun gelmesini istiyorum artık.

Şaka misiniz siz ya tek suçlu akp hatta dahalözele girelim RTE mi
Bununla birlikte enperyalizm batı Doğu ırkçılık gibi bir çok şeyi elestirsen samimi diyecem ama
Hatta dürüst ol bizler de dislamadik mi
Araplar bizi sattı banane demedik mi
Samimiyet de yok
Ben uzulmedim bu çocuğa bu dünya çık kötü zaten şimdi Rabbimin yaninda

Bu haberden önce Suriyelilerin ülkeme yerleşmesini istemiyordum,şu an hala istemiyorum.Vicdanla ne alakası var bunun?Kamplarda kalmayı kabul etmeyip memleketi çarşamba pazarına çeviren insanları istememek gayet doğal.Ayrıca biz sınırlarımızı böyle yolgeçen hanı gibi önüne gelene açık tutmaya devam edersek o resimdeki çocuk bizimkiler olacak bunu da aklınızın bi köşesinde tutun.

RTE bir tır silah yollamasa IŞİD olmaz mıydı tartışılır

En azindan ülke olarak vebalimiz olmazdi. En azindan vincdanimiz sizlamazdi, üzülürdük ama simdi gibi bizimde payimiz var bu isde diyip vicdanimiz sizlamazdi, cünkü vicdanimin sizlamasi ülke olarak bizimde destek vermemiz.
Aslinda biz degil basimizdakiler destek verdide, ama artik onlari basimda istemiyorum.
Lütfen cani gönülden sesleniyorum Akp yandaslari lütfen gidin vatanimizi sinirda koruyun, baskaniniz icin savasin. burada oturup yazmakla olmaz bu isler.
Nerde o beyaz kefen giyen gencler, ne olursunuz gidin savasin, siz inandiginiz ve oy verdiginiz partiniz arkasinda icratinizla durunki size inanalim. Burada klavye basinda ahkam kesmekle bu isler yürümez. Gidin savasin yeri geldiginde siz ölün.
Ama bizim ölmeye niyetimiz yok !!! Genclerimizinde ölmelerine izin vermiyoruz ama sizler lütfen gidin, kocalarinizi yollayin, ogullarinizi yollayin.

Görüntüler acı,içimizi parçaladı..
Ama şu düşünmeden yaptığınız saçma yorumlar yok mu insanın iyice sinirini bozuyor.
Her konu hakkında bilginiz var herşeyi biliyorsunuz.
Ozaman bu fotoğrafın altında propoganda yapmayıp acıları paylaşmayı biliyor olmanız gerekir.

şu konuda şaka kaldırır durumda degılım deıdm javiera!
karsımdakı tatlı tatlı konusursa bende aynı tarzda cvp verırım.. cogul ekıylede konusma lütfen , bende o zaman sizin tarzınızı begenmıyroum hadi, selametle , bla blacılar mı deyim SİZE.
ayrıca BELA ne demek ya. bela almak ıstemıyrum diyorsun. belamıyım ben..
ıyısı mı sen cvp verme , polemıge gırıp sen sağ ben selamet olmayalım..

Son düzenleme:
Bu arada Alman basininda ISID `din RTE yi tehdit ettigi yaziyor, dogrumu acaba ?

lütfen paylaşmayın artık resimleri nolur. her gördüğüm yerde kaldırılması için şikayet ediyorum.
içim yanıyo dünden beri.
Sikayet etmemelisin bence. Ben de her gördüğüm de agliyorum. Hatta bikac saniye bile bakmak izdirap veriyor. Empati yapiyorum. Kendi oglum boyle olsa dedigim an bile kahroluyorum.

Ama şu var. Bunu sadece biz gormuyoruz. Tum dunya goruyor. Görsünler. Neler cektiklerini neler yasadiklarini. Dünya uyumasin. Bak dunya basini bile aradan gun gectikten sonra belki haber yapti hatta yapmadi da.

Bunlari gostermeyince bu aci yasanmiyor mu? Bu bebek olmedi mi? İnsanlarin onune koymazsan daha cok uyur. Rabbim melek olarak aldi yanina. Denizdeki baliklar bile dokunmamis sabiye, deniz bile bu yavruyu tutmamis icinde, vurmus kiyiya. Gormeli herkes. Serefsizler yuzunden daha kac sabi bu dunyadan gidecek.

Türkiye de bile itilip kakiliyorlar. Birileri gormeli durdurmali.

Rabbim hepsini kahhar adiyla kahretsin. Kahretsin ki bu melekler bu şekilde ölmesin.

Bu arada Alman basininda ISID `din RTE yi tehdit ettigi yaziyor, dogrumu acaba ?
deaş zaten sevmiyor sebebi ise arka çıkmaması(( ancak anlıyorum arka çıkıyor diyorsunuz deaşa)) neysee

neyse birde savaşa siz gidin demişsiniz yukarıda hangi savaşa gidelim ben onu anlamadım

Alaya almak icin sormuyorum gercekten merak ediyorum. Hangi partiye oy verelim bunlarin bitmesi icin?
Ben acikcasi oy kullanmayi dusunmuyorum.
Dusunursem hangisine vereyim sence Duka?
Duka ak partiyle Tayyip'le bozmuş fazla takılma derim
Yüzünde sivilce çıksa Tayyip yaptı diyecek kıvamda kaale almaya değmez

elit81 , cocugum, biz bu konuyu seninle bir kez daha konusmustuk, istedigim yerden mikserlik yaparim hayatim.
Sen nereden degil neye konustuguma dikkat et, önemli seye odaklanmayi bil yavrum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…