Kendime gelemiyorum şu fotoğrafları gördüğümden beri.
Yorumları okumaya kalktım, nefesim tıkandı sinirden. Şu haber altında, rahat rahat "
,
, bla bla bla, adana çık aradan, bu furumda iki kişinin yurumlirini dikkite almiyin cınlırımmm, buş kunuşuyurlarr" gibi gayri ciddi, tahrik edici, sinir bozucu, vicdani değerlerin içine eden yorumları okumak zorunda değil kimse.
Bu haber, normal siyaset haberleri gibi sidik yarıştıracağınız, dalga geçeceğiniz, aklınız sıra laf koyacağınız bir haber değil.
Kendinize gelin biraz.
Bu çocuğun katili emperyalizmdir. Bu çocuğun katili uluslarasıdır. Bu çocuğun katili amerkadır, israildir, ingilteredir, suudlardır ve daha niceleridir.
Bu çocuğun katili, iktidar hırsı, koltuk sevdası uğruna, emperyalizme, bu savaşa, ışide çanak tutanlardır.
Bu fotoğraf bop eş başkanının ortadoğu projesinin başarısının fotoğrafıdır.
Emperyalizm çarkı dönebilsin, bop tamamlanabilsin diye, ışidi, osöyu besleyenlerdir bu ölümlerin sorumluları.
Bu minicik cansız bedenin sorumluları, geçen sene 13-14 yaşındaki çocukların ölümüne, her geçen gün gencecik şehitler vermemize sebep olanlardır.
Çocukların, kadınların, gencecik insanların üzerinden kirli ellerini çekmeyenlerdir.
Bizler diğer uluslar için kınamaktan başka bir şey yapamayız, ama kendi ülkemizdeki baş sorumluyu yargılamak elimizde, onu indirmek elimizde.
Artık açın gözlerinizi, lütfen açın.
Çocuklar katlediliyor, kadınlar, 10 yaşındaki çocuklar tecavüze uğruyor..Artık gözlerinizi açın.
Bu savaşa çanak tutulmasına izin vermeyin.
Eğer müslümansak, eğer Allah korkumuz varsa, eğer inançlıysak lütfen artık inançlarımıza aykırı hareket etmeyelim.
Bu haber öyle bir haber ki, %75 tutuyoruummm canııımmmm, reis bir konuşuyor offff diyorummm" demeye ya da insanları hidayete davet etmeye benzemez..
Artık bu ölümlere çanak tutanları, Türkiyenin başında tutmaktan vazgeçin.
Çocuklar ölüyor arkadaşlar..Çocuklarla beraber insanlık ta ölüyor.
Dünyanın sonunun gelmesini istiyorum artık.