Ben uzulmedim bu çocuğa bu dünya çık kötü zaten şimdi Rabbimin yaninda
yapma!Ben uzulmedim bu çocuğa bu dünya çık kötü zaten şimdi Rabbimin yaninda
Lütfen almak istediğiniz gibi almayın böyle Yapınca olay çıksın istiyorsunuz gibi duruyor ben orda sadece ironi yaptım şu dünyanın haline bakarak !yapma!
Allahım bir tane daha
RTE bir tır silah yollamasa IŞİD olmaz mıydı tartışılır
şu konuda şaka kaldırır durumda degılım deıdm javiera!himm, sadece kizmanin sebebi olan yanlis anlasilmayi duzelteyim diye geri geldim..
ben -sizinkiler kimse- her yazdigini alkisliyorsun demedim, aksine, o size uymayan bise soyleyince, ona tatli tatli karsi cikiyorsunuz dedim, onun soyledigi ayni seyi ben soyledigimde, sert tepki aliyorum, dedim.
aman varsin alayim, dert degil. sadece saka yaptim dedigim gibi
ama "bana karsi" saka gununde degilmissin. OK.
Sikayet etmemelisin bence. Ben de her gördüğüm de agliyorum. Hatta bikac saniye bile bakmak izdirap veriyor. Empati yapiyorum. Kendi oglum boyle olsa dedigim an bile kahroluyorum.lütfen paylaşmayın artık resimleri nolur. her gördüğüm yerde kaldırılması için şikayet ediyorum.
içim yanıyo dünden beri.
deaş zaten sevmiyor sebebi ise arka çıkmaması(( ancak anlıyorum arka çıkıyor diyorsunuz deaşa)) neyseeBu arada Alman basininda ISID `din RTE yi tehdit ettigi yaziyor, dogrumu acaba ?
Duka ak partiyle Tayyip'le bozmuş fazla takılma derimAlaya almak icin sormuyorum gercekten merak ediyorum. Hangi partiye oy verelim bunlarin bitmesi icin?
Ben acikcasi oy kullanmayi dusunmuyorum.
Dusunursem hangisine vereyim sence Duka?
Müthiş bir cevap olmuş.. bazıları nasıl bu kadar kör olabiliyor anlayamıyorum. Umarım bir gün anlarlar..Farkındaysan vicdanlı insanlara seslendim, seni düşünerek yazmadım yani üstüne alınma, rahat ol
Kaale almaya bile değmem diyorsunelit81 , cocugum, biz bu konuyu seninle bir kez daha konusmustuk, istedigim yerden mikserlik yaparim hayatim.
Sen nereden degil neye konustuguma dikkat et, önemli seye odaklanmayi bil yavrum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?