Avrupa avrupa diye dilinden düşüremeyenler bu kişileri ikna etsin...
Cok dogru, evet Avrupa gercekten silah üretip satmakla, savas ucaklari üretip satmakla cok paralar kazaniyorlar. Amerika`da kukla gibi oynatiyor elinde müslüman ülkeleri.
Fakat söyle bir gercek varki,
dogru politikayla,güclü, caliskan, üreten bir ülke ne Avrupa`ya nede Amerika`ya ihtiyaci olmaz.
Bir Devlet kendisine, halkina, yargisina askerine, basinina, birligine güvenecek, dis ülkelere degil !!! Neden mesela Norvec veya baska zengin bir ülke kimseye ihtiyaci yok ?
Cünkü kendi kafalarini kullanip, calisarak, üreterek, ürünlerini disariya satarak, birlik, gü
venlik, baris ve refah icinde yasiyorlar ve sonuc itibari ile tüm halkin mutlu mesut, güzel bir sistemde yasar.
Bizim ne Avrupa`ya ihtiyacimiz var nede Amerika`ya, bizim yeterli gücümüz var aslinda ama ne yazikki korkak, kararlar veremeyen, Amerika`nin usagi olmayi cok seviyoruz biz.
Ben ne Avrupa`yi nede Amerika`yi suclayabilirim, eger bu hayatta esek olursan semer vuran cok olurmus der bir Atasözümüz.
Ben hic bir zaman sucu baskasinda degil, her zaman kendimde ararim, cünkü baskalari degil, ben sorumluyum ülkemden. bana ne Avrupa`dan, bana ne Amerika`dan ???
O kadarmi acizizde baskalarindan ümit bekliyecegiz ...