Kıyıya vuran Suriyeli çocuk dünya gündeminde!

Videoyu seyretmemissin. Getirdigim hic birseyi dikkate almadan sadece yazmis olmak icin yazacaksan bosuna yazmayalim, ben bos konusmayi sevmiyorum.

bir de birsey soyleyecegim, haddim degil.
yayinladigin videolari niteliksiz yapmaz elbet, ama hep ulusal takip ediyorsun. dogru mu bilemedim.
ben misal "A haber" varya, o kanali asla izlemiyorum. Bazen acik kaliyor TV de esime kiziyorum. Aciktan aciktan, Erdogan pompalamasi yapiyorlar cunku.
asiri uclardan kacinirim hep, beni daha objektif tuttuguna inaniyorum. Saraylim

Bizim sulardan çıktıktan sonra TSG'nin sorumluluğu bitiyor.

Bu irdelemek değil ki. Öyle mi?

Bu resmi paylaşıp AKP de AKP, RTE de RTE diyen insanları gördükçe cinnet geçiriyorum.

Tamam RTE aldı Suriyelileri ülkeye, tamam her yer onalarla dolu, tamam kabul de eeeeee? Bu çocuğun katili AKP, RTE demek de biraz ağır olmuyor mu? Bu rant sağlama çabası değil mi?

AKP karşıtlığımı herkes bilir burada ama bir çocuğun melek bedenini de siyaset platformunda koz olarak kullanmak bana çok acımasız geliyor.

Videoyu seyretmemissin. Getirdigim hic birseyi dikkate almadan sadece yazmis olmak icin yazacaksan bosuna yazmayalim, ben bos konusmayi sevmiyorum.
saraylim, ikinci defa deniyorum seninle bir konu uzerinde konusmayi.
hatta farkindaysan, seni surekli kibar kibar uyariyorum tenkitlerin konusunda.
ama yine yaniltmadin beni.
sana bir soru sordum, birsey savundum genel hatlariyla dogru oldugunu sende biliyorsundur.
o soruyu sormadan once de videoyu izleyecegimi soyledim. (cunku video 30 dk, ve videoda olan sey her ne ise benim soyledigim seyi degistirmiyor, alenen durum bu cunku)
video yu izleyecegimi soylediysem, bana inanmalisin.
daha onceki 5 mesajinda da yaptigin gibi, zaten gormezsin, zaten dikkate almazsin, zaten yazmis olmak icin yazacaksin.
tenkitlerin hos degil, yardim etmiyor.
bu sekilde gidince, seninle ayni noktaya varma ihtimalimi zaten bastan eliyorsun.

neyse bu da son deneme olsun. Seninle baska bir siyasi konu konusmayalim.
selametle kal.

ben lafı ortaya koydum buyursun kim üstüne alırsa alsınn.. o, bu, şu deyip isim vermeye gerek varmıı.. önceden olsaa hep objektif bakmaya çalışırdımm ama bu topikte o iki kişi samimiyetsizliklerini,,işlerine nasıl gelirse öyle yazdıklarına şahit oldummu ...??oldummmm..daha kimse beni inandıramaz on kişiler akılcı yorum yapıyor larr diyee.. haa sizide uyarıyorumm kii ellerinize yazık bu kişilere yorum yapıp yorulmayın diyeee..

ama canım benım bu cocuk kirli bir siyasetin ürünü..
yoksa anne babasıyla denızde yatıyla gezerken düşüp bogulmadı malesef..
tüm dualarımız onunla..
zeymurel, sizinle ayni siyasi dusuncede ya, ona "ama caniim" diye giriyorsunuz, aynisini ben yazdigimda, bana sert sert giriyorsunuz. neden boyle yapiyorsunuz kizlar.
cifte standart var burda yoneticiler,

Bizim sularımızda da müdahale ediyorlar ama ki bu yunanistan için ilk değil

Yunanistan sahil güvenlik ile çok karşı karşıya geldim. Bunun sebbei ise Midlli ile Türkiye arasında ki mesafe ; 5.5 kmdir.

Yani onlar bizim sulara geçer biz onlarınkine. Pek hudut yok gibi anlayacağınız.

yahuu susuyorum ama susamıyorumm ne sanıyordunn doğru cevaplar alacağınımı boşuna demiyorum dimi dikkate alıp sinirlerinizi zıplatmayın boşuna diyee.. teee gene susamadımm.. yazdımm..

Ülkeye Suriyelileri RTE aldıdan öte Suriye'deki iç savaşı körükleyenlerden, Işid'e yardım edenlerden biri kendisi. Tek başına insanların ülkelerinden kaçmasının sebebi o değil elbette ama sorumlulardan biri. Sade vatandaşlar olarak elimizden bunu desteklememekten başka bir şey gelmez.

Rant mant sağladığımız yok, bu çocuğa üzülüyorsanız ve bu politikayı desteklemeye devam ederseniz daha çok çocuk ölür açın gözünüzü diyoruz. Bir çocuğun melek bedenini kullanmak falan değil ki bu? Bir yakınınız öldürülse cinayeti sorgulamaz mısınız, suçluyu da, azmettireni de bulun demez misiniz?

5 sayfa okudum daha dayanamadım bıraktım okumayı.

Çünkü midem bulandı kalbim sıkıştı.hala vicdan yaristiran onun bunun vicdanını siyaseti alet ederek sorgulayan kadınlar var.

Egem abla ne dogru demişsin para uğruna canlar gidiyor çocuklar oluyor cesetleri kıyıları vuruyor.

zeymurel, sizinle ayni siyasi dusuncede ya, ona "ama caniim" diye giriyorsunuz, aynisini ben yazdigimda, bana sert sert giriyorsunuz. neden boyle yapiyorsunuz kizlar.
cifte standart var burda yoneticiler,

BİZİMLE ! aynı görüşte olmayan nice arkadasım dogru düzgün yazdıgında msjlarını ya begenırım yada içinde varsa fıkrıme uyan kısmı evet surda sana katılıyorum ama burda boyle dusunuyorum dıye yazarım.. gecmısı kurcala aydınlanırsın "caniim"..

ayrıca ortaya sacma bısey atııp , tavrını hadi hadi , selametle düzeyınde tutmayan bircok akp lı üyeylede elimden geldiğin düzgünce tartışırım , okkey! (ha cok sinirime dokunmadıysa) o yüzden yanlış adama çattın be güzelim yöneticilerde haddimi aştığım durumlarda gerekli cezamı verip yolluyorlar merak etme ( zeki kadın gözkırpması öyle diyolla)

Bizim sulardan çıktıktan sonra TSG'nin sorumluluğu bitiyor.

bu iş resmen böyle evet ama tvlerde bangır bangır ;
http://www.kanalahaber.com/haber/yasam/yunanistan-multecileri-batirdi-turkler-kurtardi-249551/
boyle hbrler cıkarken sessız kalınması , karasularımıza müdahale etmeleri midemi bulandırıyor.. asagıda da belırtmıssınız , aradaki mesafenin kısa oldugunı ve bellı sınır cızılmedıgı ıcın tabıkı karısıklık olacaktır ama bu gbı durumlarda hükümetin bu kadar sessiz kalması hoşuma gitmiyor..

Yunanistan sahil güvenlik ile çok karşı karşıya geldim. Bunun sebbei ise Midlli ile Türkiye arasında ki mesafe ; 5.5 kmdir.

Yani onlar bizim sulara geçer biz onlarınkine. Pek hudut yok gibi anlayacağınız.

Son düzenleme:
Javiera seninle mümkün mertebe kabalaşmadan yazışırız ara ara, gerçekten merak ediyorum düşünceni, uydurmasyon şeyler paylaştığımı, ciddiye alınmamam gerektiğini mi düşünüyorsun?
duka hic bunlara karistirma beni, kako sana mi bisey mi yazdi bilmiyorm ?
ama safi gercek dusuncemi soruyorsan, baska bise soyleyebilirim. senin dilinde boyle biraz bi horgorme var. yazdigin cogu seyde satirarasi bile olsa hissediliyor, belki bilerek yapmiyorsun, belki yanlis anliyorm, karsidan bana boyle gorunuyor.
nyse hepiniz sevgiyle ve saygiyla kalin kizlar.
pembe gozluklerimi takayim da gideyim

IŞİD belasını hortlatan RTE mi tartışılır. RTE bir tır silah yollamasa IŞİD olmaz mıydı tartışılır. IŞİD'i kimler destekledi RTE haricinde asıl onları hortlatan kim tartışılır. Bu çocuklar Türkiye'ye göç etmek zorunda bırakılmasa, IŞİD olmasa ölürler miydi tartışılır. RTE değil başka hükümet olsa herşey dört dörtlük mü olurdu tartışılır. Dünya müslümanlara bu kadar duyarsız olmasa herşey daha iyi olur muydu tartışılır. Her ota boka karışan ABD neden hala susuyor tartışılır.

Tek tartışılmayacak şey savaşlar var ve çocuklar acı çekiyor, ölüyor, geleceklerinden koparılıyor. İnsanlık can çekişiyor.

Keşke bunun suçlusu tek bir parti olsa, oy vermesek de çocuklar ölmese. Keşke bu kadar kolay olsa keşkeee...

Kakao'nun yazmasından dolayı değil, benim için doğru düzgün yazışabildiğim karşıt görüşlü arkadaşlardan birisin o nedenle fikrini sordum.

Yazıda mimik yok, jest yok, ses tonu yok o nedenle karşıdaki nasıl anlamak istiyorsa öyle canlandırıyor biraz da kafasında. Ben kimseyi hor gördüğümü ya da aşağıladığımı düşünmüyorum ama öyle algılanıyor da olabilirim, bilemiyorum. Çoğu cümleme canım cicim gibi şirin efektler de katmadığım için sert yazdığımı da düşünüyorlar bazen, olabilir. Dikkat edeyim madem.

huysuz, biraz tepkilice yazdin canim. catma filan gibi seyler yok.
saka anlamaniz icin "saka, saka" mi yazmam lazim illa.
hem o mesaji sadece senin icin degil Duka ya da yazdim.
dur ona da soyliyim, yanlis anlasilmasin " duka, saka, saka"
bela almak istemiyorumm. azcik sakin yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…