- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
ben senin için asla öyle şeyler düşünmemm duka seni yorumlarını takdirle ve heyecanla takip ederimm.. ve yansıttığın doğrularada gönlümden içimden kocaman alkışlarımm...Javiera seninle mümkün mertebe kabalaşmadan yazışırız ara ara, gerçekten merak ediyorum düşünceni, uydurmasyon şeyler paylaştığımı, ciddiye alınmamam gerektiğini mi düşünüyorsun?
iki kişi dedimm isimmi vereyimm hatta 3 kişilerr asla olaylara objektif bakmayan akp ye ve ona oy veren SEÇMENLERİNE duydukları nefret o kadar aşikarki.. vee evettt onların sözlerinde ,,yazdıklarında asla samimilik olduğuna inanmıyorumm....ve iki aynı olay o kadar benziyorki ama her ikisinede yaptıkları yorumlar o kadar farklı kendilerine ait olanı savunurlarken aynı olayı OH olsun canımıza değsine getirdiler.. vee tekrar söylüyorumm 3 kişilerr ve yorumları benim için uydurmasyondurr..olivya,,medcezir,ve saraylımdır.. ve iyiki göz ardı et butonu varrr.. ettimm gittii..şimdi buyrun savunacaklar savunsunlar arkadaşlarını..Javiera seninle mümkün mertebe kabalaşmadan yazışırız ara ara, gerçekten merak ediyorum düşünceni, uydurmasyon şeyler paylaştığımı, ciddiye alınmamam gerektiğini mi düşünüyorsun?
Yani bizim için bunlar sıradan oldu bu haberlere aldanıp ağlamayın, vatanını savunmayıp kaçana üzülmeyin. Bu konuda kadın ve çocukları tenzih ederim ama inanın %90 ı bunların genç erkekler.
Belki beni zalim buluyorsunuz ama vatanını savunmayanı bende savunmam...
iki kişi dedimm isimmi vereyimm hatta 3 kişilerr asla olaylara objektif bakmayan akp ye ve ona oy veren SEÇMENLERİNE duydukları nefret o kadar aşikarki.. vee evettt onların sözlerinde ,,yazdıklarında asla samimilik olduğuna inanmıyorumm....ve iki aynı olay o kadar benziyorki ama her ikisinede yaptıkları yorumlar o kadar farklı kendilerine ait olanı savunurlarken aynı olayı OH olsun canımıza değsine getirdiler.. vee tekrar söylüyorumm 3 kişilerr ve yorumları benim için uydurmasyondurr..olivya,,medcezir,ve saraylımdır.. ve iyiki göz ardı et butonu varrr.. ettimm gittii..şimdi buyrun savunacaklar savunsunlar arkadaşlarını..
keşkee keşke çocuklarr hep mutlu yaşasalardı bu insan oğlu kadar zalim yok bu dünyadaa seni alıntıladım kusura bakma o kadar o kadar içten keşke yazmışsınkii şu resim beni mahvettii yaaa..Üzgünüm küçüğüm, 3 yaş nedir ki daha cinsel kimliğin bile henüz oturmuşken, en büyük mutluluğun anne göğsüne yaslanıp uyumakken... boğularak ölmek en acı verici ölümlerden biri.... Keşke böyle olmasaydı.
Senin ve ailenin, dostlarınızın, oradakilerin hayallerini çalma cüretinde bulunanlar hayal kuramayacak kadar korksunlar. Allah ın adaleti yanılmaz.
Baktım.keşkee keşke çocuklarr hep mutlu yaşasalardı bu insan oğlu kadar zalim yok bu dünyadaa seni alıntıladım kusura bakma o kadar o kadar içten keşke yazmışsınkii şu resim beni mahvettii yaaa..
Cok dogru, evet Avrupa gercekten silah üretip satmakla, savas ucaklari üretip satmakla cok paralar kazaniyorlar. Amerika`da kukla gibi oynatiyor elinde müslüman ülkeleri.Avrupa avrupa diye dilinden düşüremeyenler bu kişileri ikna etsin...