zeymurel, sizinle ayni siyasi dusuncede ya, ona "ama caniim" diye giriyorsunuz, aynisini ben yazdigimda, bana sert sert giriyorsunuz. neden boyle yapiyorsunuz kizlar.
cifte standart var burda yoneticiler,
huysuzz kusuruma bakma, yanlis anlasiliyorum, Bela kelimesini asla o manada kullanmadim.
ben bu topikte sik sik kullaniyordum, "aman bir kaza belaya bulasmadan gideyim" manasinda
hani tatli sert atisiliyor ya, yoksa sen niye bela olasin, hic oyle birsey dusunmedim, gercekten.
saglicakla kal.
dip not: sen kendin buyuk kelime ile cogul kullandin diye bende tekrarladim, yoksa kotu mana yok.
ağzına sağlık..Aram tigram.. Ermeni asıllı biri.. çok güzel kürtçe şarkılar söyler..
yüreğimi parçalayan bir diğer karede buydu
öyle kareler varki bizim yapacağımız duyarlı olmak ve elimizden geldiğince yardım edebilmekk.. yoksa çıkamayız işin içinden ..Off tam da birşeyler yiyordum boğazıma düğümlendi. Dünya niye böyle ya
Yapacagimiz cok sey var evet, lk önce baris icin mücadele eden bir ülke istemeliyiz. Hem ülkemde. hemde dünyada barisi isteyen bir Politika olmali.
Ermeni şarkıcı kürtçe şarkılar söyler...Aram tigram.. Ermeni asıllı biri.. çok güzel kürtçe şarkılar söyler..
Ermeni şarkıcı kürtçe şarkılar söyler...
Hmm işte bu düşündürücü
Olayın özeti gibi..
Ermeni şarkıcı kürtçe şarkılar söyler...
Hmm işte bu düşündürücü
Olayın özeti gibi..
Siyasi analizleri ile göz dolduran, yorumlarını heyecan ve hevesle takip ettiğimiz başarılı yazarımızdan yine bir nokta atışı tespit daha. Kürtçe şarkı söyleyen Ermeni şarkıcı ile bütün şifreleri çözdük sayesinde, evrenin sırlarına haizim şu an.
Kanaat önderimsin reyis, hep yaz hep okuyalımsdahsjdhfsdjkf. Bir insan nickinin hakkını bu kadar mı veremez ya
fransız kaldım yorumunuza
vee ben arkadaşım kürtçe bilmek isterdimm o ağıtlarda neler söyleniyor bilmek isterdimm..olayın özeti derken?
Ermeni olmasına rağmen kalbi hem insanlıktan barıştan yana attı.
aram tigram kürtçe ermenice suryanice hatta yunanca bile şarkı söylemiştir.. ben kürt olduğum için kürtçeleri dinlemiştim..
Siyasi analizleri ile göz dolduran, yorumlarını heyecan ve hevesle takip ettiğimiz başarılı yazarımızdan yine bir nokta atışı tespit daha. Kürtçe şarkı söyleyen Ermeni şarkıcı ile bütün şifreleri çözdük sayesinde, evrenin sırlarına haizim şu an.
Kanaat önderimsin reyis, hep yaz hep okuyalımsdahsjdhfsdjkf. Bir insan nickinin hakkını bu kadar mı veremez ya