Kıyıya vuran Suriyeli çocuk dünya gündeminde!

Kakao`nun anlatigina Kücük bir aciklama : Birisi Meclisde oluyor.
Öteki olay twitter`de yaziyor..
Yani Twitter`de ne yazikki insanlari sansürleme imkan yok, herkes kafasinca yaziyor, fakaaaaaatttt eger orasi MECLIS ise herkes uslubunu bilecek ! Orasi Türkiye Büyük Millet Meclisi !!! Ve tüm Türkiye`ye canli yayinlaniyor.
Bunun ayrimini bile yapamayan bu sag duyuyu anlamayan bir insanla, ben daha neyi tartisayim Allah askina ???

zeymurel, sizinle ayni siyasi dusuncede ya, ona "ama caniim" diye giriyorsunuz, aynisini ben yazdigimda, bana sert sert giriyorsunuz. neden boyle yapiyorsunuz kizlar.
cifte standart var burda yoneticiler,

eğer dün eserekli günümde! değil isem.. msjlarından çoğul konuştugunu anladım.. cunku diğerlerinde gayette senli/benliydik
ben seni takipte olmadıgım için bilememki hangi kelimeyi ne anlamda kullanıyorsun. Evet , üztüme alındım.. Hatta kib'ledim acık söyleyım.. ama hala burdasın :)

dipnot'una cevabımı kırmızıyla işaretleyerek cvp verdim sanırım..

Yapacagimiz cok sey var evet, lk önce baris icin mücadele eden bir ülke istemeliyiz. Hem ülkemde. hemde dünyada barisi isteyen bir Politika olmali.

Oliviam keşke dediğin gibi olsa ama birileri kandan para kazanırken o dediğin çoook zor

Ermeni şarkıcı kürtçe şarkılar söyler...
Hmm işte bu düşündürücü
Olayın özeti gibi..

olayın özeti derken?
Ermeni olmasına rağmen kalbi hem insanlıktan barıştan yana attı.
aram tigram kürtçe ermenice suryanice hatta yunanca bile şarkı söylemiştir.. ben kürt olduğum için kürtçeleri dinlemiştim..

Son düzenleme:
Siyasi analizleri ile göz dolduran, yorumlarını heyecan ve hevesle takip ettiğimiz başarılı yazarımızdan yine bir nokta atışı tespit daha. Kürtçe şarkı söyleyen Ermeni şarkıcı ile bütün şifreleri çözdük sayesinde, evrenin sırlarına haizim şu an.

Kanaat önderimsin reyis, hep yaz hep okuyalımsdahsjdhfsdjkf. Bir insan nickinin hakkını bu kadar mı veremez ya

fransız kaldım yorumunuza

vee ben arkadaşım kürtçe bilmek isterdimm o ağıtlarda neler söyleniyor bilmek isterdimm..

benden bahsedıyorusn dımı..
ama hakkını verıyorum ben yahu

Sanatin dini olmaz. Birakinda bari orda olmasin.
Hadi politikaya kattiniz bari sanati rahat birakin ! Sanat özgürlüktür, sanat muhalifdir, sanat bir ülkeyi ayna gibi yansitir disariya. Sanat o ülkenin en degerli varligidir, mirasidir, gelecegidir, vizyonudur.
Kime anlatiyorum, benim gibi düsünen zaten biliyorda benim gibi düsünmeyen, bu cümlemden sonrami anlayacak sanki.
Öyle olsaydi dünya barsi icinde olurdu. Neyse...
Heee hheee vay ermeniye bak kürtce sarki ha ??? vay dinsiz gavur,

Ermeni kurtce okusa ne olur Turkce okusa ne olur sarki soyleyen mi sorumlu olen cocuklardan o mu veriyor mermileri silahlari ona bakarsan bizim ulkemizde Türk u Türk e vurduruyorlar hem diller ayni hem dinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…