Daha dün Sırp ve Bulgar sınırlarında geçmeyi bekleyen tırlar dolusu tankları Tayyip gönderiyordu değilmielit81 haklisin canim bu yazdiklarim senin dogrularin olamaz.
Kadin olanca naifliğiyle kırmamaya çalışarak yazmış sizin şu tavrınıza bak. Eh işte ondan pek şaşırmıyoruz bazı şeylere ama vicdan işte insan vicdan sahibi olunca yine de son bir gayret gözler görürmü acaba diye uğraşıyor beyhude...
Bende onu diyorum evladımelit81 cocugum konu su an Suriye, ISID.
O senin dedigin konuyu gel konu acalim oradan konusalim seninle.
Sen kendi fikirlerinin ciddiye alındığını mı düşünüyorsun acabaYok arkadaşım hakikaten boşa uğraşıyoruz, üsluba bak zaten ciddiye almayın beni diye bağırıyor.
Adana çık aradan
Alaya almak icin sormuyorum gercekten merak ediyorum. Hangi partiye oy verelim bunlarin bitmesi icin?Ne diyelim evlaefe? Ah vah edelim, Allah yardımcıları olsun diyelim susalım mı? Bu çocuğun ülkesinden göç etmesine, boğulmasına, bu insanların telef olmasına ne sebep oldu? Küresel olarak bir yaptırımımız olamaz belki ama en azından lokal sebeplere dur diyecek gücümüz varken niye bunu dile getirmeyeceğiz bir söyle bakalım?
Daha dün Sırp ve Bulgar sınırlarında geçmeyi bekleyen tırlar dolusu tankları Tayyip gönderiyordu değilmi
Yok canım merkel mi naalakası var
al benden de o kadar. Cikarlari icin, insanligin dibine dinamik koymayacak olan "siyasi" lider kim acaba?Alaya almak icin sormuyorum gercekten merak ediyorum. Hangi partiye oy verelim bunlarin bitmesi icin?
Ben acikcasi oy kullanmayi dusunmuyorum.
Dusunursem hangisine vereyim sence Duka?
Isid i Tayyip destekliyor olabilir mi? Evet olabilir.
Suriye'de ic savasin tetiklenmesine sebep olan onlarca dinamikden birini Tayyip koymus olabilir mi? Olabilir.
Ama biz bunlari kesin kanaat olarak bilebilir miyiz? Hayir bilemeyiz.
Zaten usluplarda bu yuzden bozuluyor. Birinizin gormeden inandigina, digeri gormeden inanmiyor. Birbirinize hakaret ediyorsunuz.
Bilmem hangi suriyeli cocugun, hangi kiyiya vurdugunu, o cocuk kiyiya vururken, biz ne yapiyorduk, kendimize insanlik ogretmek yerine, sacma sapan Parti kavgalarina giriyorsunuz.
gercekten yeri burasi degil bence.
Bulamiyorum ben.al benden de o kadar. Cikarlari icin, insanligin dibine dinamik koymayacak olan "siyasi" lider kim acaba?
Beni insanlığımdan birkez daha utandırdı... .ne yazık ki çocuk olduğu , melek olduğu yeni anlaşıldı...
Daha düne kadar, türk, kürt, suriyeli ayrımı yapan güzle ülkem, bir anda herkes hümanist oluverdi..
birileri yataklarında zevk ve sefa içinde yaşarken, nasıl da dalgalara karşı çırpınmış... o ölüyorken biz uyuyorduk.. hala daha uyuyoruz..
İşin kötüsü bir hafta sonra bu çocuğu hatırlamayacağız bile.. AYLAN KURDİ....
Bu ülkede de ölen masum çocuklar var.. Onlara bazen teroriste diyorlar.. Hergün fotoğrafı çekilmeyen çocuklar var..
Cizre dede Baran Çağ öldü birkaç ün önce.. Vicdanımız fotoğraf görünce aklımzıa geliyor sanırım..
ben sizin vicdanınızı sorgulamadım.. konu açılmış, en doğal hakkım olan yorum hakkımı kullandım.. baran çağa terorist dediklerini belirtmedim.. misal, berkin elvan...3 yaşında muhakeme yetenegi olmayan bir çocuğa hiçkimse terörist demez. Baran çağlı da pkk nın düzenlediği saldırı sonucu çıkan çatısmada öldü. Sebep olan bölücüler utansın. Bu çocuğa terörist diyen de ruh hastasıdır. Bizim ölen tüm masumlara vicdanımız sızlar.