- 17 Haziran 2015
- 29
- 5
- 33
-
- Konu Sahibi tambirparanoyak
Kusbasi hahahah okuyunca istensiz guldum ne diyimSevgiliniz sevismeyi bilmiyo olabilir kiymadan kusbasidan basettigine gore
Pacavra mi oluyor sex yapan kızlarDaha ilerisi derken iliskide bulunmuyor seninle bunu yazmıssın sanırım...Bence bu daha iyi degil mi diger kızları kullanmıs paçavra gibi atmıs kenara sana kıyamıyo
Allah'tan kinamiiinnn bide kinii olsan ne yazardin kim bilirHey gidi genclik nereye gidiyosun.. Nerdee sevdiginin yuzune bile bakmaya utanan kizlar nerdeee niye benle ileri gitmiyo diyen kizlar... Çok acinasi cok neyse kınamim.....
ne çirkin bi yaklaşım.Daha ilerisi derken iliskide bulunmuyor seninle bunu yazmıssın sanırım...Bence bu daha iyi degil mi diger kızları kullanmıs paçavra gibi atmıs kenara sana kıyamıyo
Uzuldum ya ben eminim sanmiyorum oyle oldugunu kac senelik dostlugumuzda dahi deger verdigi cok belliBırı vardı sana kıyamıyorum derdı,o Yüzden gıttı başkası ile evlendı,kıyamamış ,sonradan anladım,adam dalga geçtiği için vıcdan yapıyordu,nıyetı gıtmekti
Benim dusuncem seni baglamaz okişPacavra mi oluyor sex yapan kızlar
Allah'tan kinamiiinnn bide kinii olsan ne yazardin kim bilir
neyse seni de kinamiiiimm
Pacavra mi oluyor sex yapan kızlar
Allah'tan kinamiiinnn bide kinii olsan ne yazardin kim bilir
neyse seni de kinamiiiimm
Tesekkurler yorumunuz icin ben de oncelikle dostlugumuzdan kaynakli oldugunu dusunuyorum artik en iyisi boyle hemen olsun demiyorum zaten hic mi oyle goremeyecek diyordum sagolunahahahahahhah allah da seni güldürsün sırf yorumunu beğenmek için login oldum.
konu sahibine gelince biriyle birlikte olmak kötü bir şey değil, çoğu arkadaş tü kaka gibi bahsetse de sevdiğin kişiyle yaşanan özel bir şey. sevgilin sana geçmişte o gözle bakmadığı için şimdi zorlanıyor olabilir. illa ki o da yakınlaşmaya başlayacaktır yavaş yavaş.
Canim :*** öptüm kocamannnahahahahahhah allah da seni güldürsün sırf yorumunu beğenmek için login oldum.
konu sahibine gelince biriyle birlikte olmak kötü bir şey değil, çoğu arkadaş tü kaka gibi bahsetse de sevdiğin kişiyle yaşanan özel bir şey. sevgilin sana geçmişte o gözle bakmadığı için şimdi zorlanıyor olabilir. illa ki o da yakınlaşmaya başlayacaktır yavaş yavaş.
Pacavra diyorsun bizlere ne demek seni baglamazBenim dusuncem seni baglamaz okiş
Biraz ağır olmazsan uzun vadede seks işçisi muamelesi görebilirsin. Sen bence kendini eski sevgilileriyle kıyaslıyorsun onlarla yatıyordu benle de yatsın, onları öpyordu beni de öpsün. E onları terketmiş, seni de mi etsin?Bu konuyu kimseyle paylasamiyorum kendi kendime de yorumlayamadim en iyisi burdan rahatca anlatmak.
Sevgilimle tam yakinlasiyo gibi oluyoruz sana kiyamiyorum canini acitamam diyor yani ben istiyorum belli mi edemiyorum bilmiyorum.İliskimizden once arkadastik ve onceki sevgililerini biliyorum beni arkadasken de cok saf temiz gordugunu soylerdi cevremdeki digerleri gibi acaba beni cocuksu mu buluyor kadin gibi gormuyor mu anlamiyorum sevgililerine oyle olmadigina eminim
Saka misin sen ben kimseye pacavra demedim gozune bi gozluk takPacavra diyorsun bizlere ne demek seni baglamaz
ilk olcagini bildigi icin mi bilmiyorumsevişirken canın neden acıyacakmış anlamadım
ya benim hep zor biri oldugumu soyler hep zaten her ne yasayacaksam pisman olmayacagimi hep soylerim arkadas secerken de onunla sevgili olurken de boyleyim yani platonik severken bile hic belli etmezdim kendisi bayagi bi pesimden kostu belli ettim de bana ilgi duymaya basladi diye gurur yapmistim hatta bayagi zorlamistim oyle benden sorumlusun filan diyemem ki karsilikli yasanan bi sey cocuksu safimdir biraz ama salak degilim kendi ayaklarim ustunde dururumAcaba seksin kadınlara ne gibi bir zararı var ? Seks , onların tabiriyle ''vermek'' bizi kötü kadın mı yapıyor ?
Kötü bir şey değil ki bu neyine kıyamıyorsun. Hatta çok hoşuna gidecek.
Bence de sizi çocuksu buluyor olabilir. Veya sizin sesk yaptığınız erkekle daha ciddi düşüneceğinizi ve bu erkek olmak istemediği için uzak duruyor olabilir.
Tamam bi daha boyle bi durumda cocuksu mubuluyosun beni cekici bulmuyo musun dicem diger sorulara cesaret edemeyebilirim ama bunu dicem kesinO zaman bunu ona açık açık sor. Neden bana kıyamıyorsun ? Seks yaparsak ne olacak sanıyorsun ? Beni çekici bulmuyor musun ? Hepsini sor ve buraya yaz çünkü merak ettim.