Kiyamiyormus bana

Daha ilerisi derken iliskide bulunmuyor seninle bunu yazmıssın sanırım...Bence bu daha iyi degil mi diger kızları kullanmıs paçavra gibi atmıs kenara sana kıyamıyo
Pacavra mi oluyor sex yapan kızlar

Hey gidi genclik nereye gidiyosun.. Nerdee sevdiginin yuzune bile bakmaya utanan kizlar nerdeee niye benle ileri gitmiyo diyen kizlar... Çok acinasi cok neyse kınamim.....
Allah'tan kinamiiinnn bide kinii olsan ne yazardin kim bilir
neyse seni de kinamiiiimm

Bırı vardı sana kıyamıyorum derdı,o Yüzden gıttı başkası ile evlendı,kıyamamış ,sonradan anladım,adam dalga geçtiği için vıcdan yapıyordu,nıyetı gıtmekti

Pacavra mi oluyor sex yapan kızlar

Allah'tan kinamiiinnn bide kinii olsan ne yazardin kim bilir
neyse seni de kinamiiiimm

ahahahahahhah allah da seni güldürsün sırf yorumunu beğenmek için login oldum.

konu sahibine gelince biriyle birlikte olmak kötü bir şey değil, çoğu arkadaş tü kaka gibi bahsetse de sevdiğin kişiyle yaşanan özel bir şey. sevgilin sana geçmişte o gözle bakmadığı için şimdi zorlanıyor olabilir. illa ki o da yakınlaşmaya başlayacaktır yavaş yavaş.

Tesekkurler yorumunuz icin ben de oncelikle dostlugumuzdan kaynakli oldugunu dusunuyorum artik en iyisi boyle hemen olsun demiyorum zaten hic mi oyle goremeyecek diyordum sagolun

Canim :*** öptüm kocamannn

Biraz ağır olmazsan uzun vadede seks işçisi muamelesi görebilirsin. Sen bence kendini eski sevgilileriyle kıyaslıyorsun onlarla yatıyordu benle de yatsın, onları öpyordu beni de öpsün. E onları terketmiş, seni de mi etsin?

önceki kızların paçavra olduğunu söyleyen arkadaşım beni mübarek günde güldürdü Allah razı olsun :) işte bu mantık yüzünden hala erkekler hayatın her anlamında kendini önde görüyor. cinsel birliktelikte bile onlara üstünlük veriyorsunuz. ne oldu yani o kızların hayatı mı bitti ? paçavraymış :) bazı çirkinleri öpmüyorlar onlarda kendilerini namuslu sanıyor ...

senin meselene gelince daha öncekilerle ne yaşadığını bilemezsin . bir erkek içinde kadın içinde sevdiği insanla fiziksel yada ruhsal anlamda olmak kadar tatmin edici bir durum yoktur, yaradılış böyle. kıyamıyorum çok arabesk belki de daha önce böyle bir ilişki yaşamadığın için senin bu konuda bağlanacağını hissettiyse başına iş almak istemiyordur diye yorumluyorum.

Acaba seksin kadınlara ne gibi bir zararı var ? Seks , onların tabiriyle ''vermek'' bizi kötü kadın mı yapıyor ?

Kötü bir şey değil ki bu neyine kıyamıyorsun. Hatta çok hoşuna gidecek.

Bence de sizi çocuksu buluyor olabilir. Veya sizin sesk yaptığınız erkekle daha ciddi düşüneceğinizi ve bu erkek olmak istemediği için uzak duruyor olabilir.

ya benim hep zor biri oldugumu soyler hep zaten her ne yasayacaksam pisman olmayacagimi hep soylerim arkadas secerken de onunla sevgili olurken de boyleyim yani platonik severken bile hic belli etmezdim kendisi bayagi bi pesimden kostu belli ettim de bana ilgi duymaya basladi diye gurur yapmistim hatta bayagi zorlamistim oyle benden sorumlusun filan diyemem ki karsilikli yasanan bi sey cocuksu safimdir biraz ama salak degilim kendi ayaklarim ustunde dururum

O zaman bunu ona açık açık sor. Neden bana kıyamıyorsun ? Seks yaparsak ne olacak sanıyorsun ? Beni çekici bulmuyor musun ? Hepsini sor ve buraya yaz çünkü merak ettim.

O zaman bunu ona açık açık sor. Neden bana kıyamıyorsun ? Seks yaparsak ne olacak sanıyorsun ? Beni çekici bulmuyor musun ? Hepsini sor ve buraya yaz çünkü merak ettim.
Tamam bi daha boyle bi durumda cocuksu mubuluyosun beni cekici bulmuyo musun dicem diger sorulara cesaret edemeyebilirim ama bunu dicem kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…