- 17 Haziran 2015
- 29
- 5
- 33
-
- Konu Sahibi tambirparanoyak
Ay bunu okuyunca icim rahatladi ben hic mi istemicek beni diye dusunuyordum umarim o arkadaslik seyi degil de boyle gercek sevgidendir.Yani suan olmasa da olur ben cekinirim ilk adimi atmaya sadece beni cocuksu arkadasi olarak gormedigini bilmek rahatlattisizi çocuksu bulmasıyla hiç alakası yok merak etmeyin. gerçekten seven erkeklerin sevgisinde karşısındakini incitmekten korkmak ve bolca şefkat de bulunuyor. ha bu demek değil ki birlikte olan çiftlerde şefkat yok, kastettiğim o değil. erkek arkadaşınızın birlikte olmak istemediğini düşünmüyorum, sadece dendiği gibi sonucunda sizin üzülmenizden korkuyordur. bunun doğru olmadığını gösteren istekli tavırlarda bulunsanız, ilk adımı biraz siz atsanız bence o da devamını getirir.
edit: ayrıca sadece arkadaşı olarak görse öpmezdi de bence.
Yok ileriye gitmiyorum zaten yakinlastiginda o boyle diyor yani aklina geliyor bi anda biyle diyor ben de acaba dedim beni hic mi oyle dusunemiyorsevgiliniz ileri boyuttaki ilişki için kıyamıyor sanırım, ne diyim sevgiliniz daha mantıklıymış, bence ona uyun ileriye gitmeyin, her erkek böyle çıkmaz
Yok ileriye gitmiyorum zaten yakinlastiginda o boyle diyor yani aklina geliyor bi anda biyle diyor ben de acaba dedim beni hic mi oyle dusunemiyor
Auuuvv ne dediiii, sevişin dediii. Cık cık cık. :)deneme sürüşü olmadan adamları alıyorsunuz sonra yok ayda 1 oluyo yok yan yattı yok çamura battı
sevisin, sinirlere falan bire bir
Auuuvv ne dediiii, sevişin dediii. Cık cık cık. :)
Konu sahibi kusura bakmayın ama partnerinizin cinselliğe bakışı hiç hoş değil.
Kıyamam nedir allasen?
Şehvet de aşka dahil, üstelik tu kaka da değil.
O kısma da girecektim ya bazen hakikaten üşeniyorum. :)evlenince ne olacak dimi
Ay anlamadim ben bunu sifreyj bi ben mi cozemedim :)Belkide fiziksel bir sorun yasıyordur. Tam olmasını istediği sırada sartlar tam uygun olamadığı için kıyamam deyip bırakıyordur.
Şifreli konusuyorum brek brek
Ay anlamadim ben bunu sifreyj bi ben mi cozemedim :)
Ay anlamadim ben bunu sifreyj bi ben mi cozemedim :)