Kiyamiyormus bana

Ay bunu okuyunca icim rahatladi ben hic mi istemicek beni diye dusunuyordum umarim o arkadaslik seyi degil de boyle gercek sevgidendir.Yani suan olmasa da olur ben cekinirim ilk adimi atmaya sadece beni cocuksu arkadasi olarak gormedigini bilmek rahatlatti

anlattığınız gibiyse durum bence öyle aynen. :) çok özele girmek istemiyorum kendi adıma ama benim gözlemlediğim bu şekilde.

bir de bir deneme olarak birbirinizden birkaç gün ayrı kalmayı deneyebilirsiniz. işin içine özlem girince kavuştuğunuz zaman işin rengi değişebilir.

deneme sürüşü olmadan adamları alıyorsunuz sonra yok ayda 1 oluyo yok yan yattı yok çamura battı

sevisin, sinirlere falan bire bir
Auuuvv ne dediiii, sevişin dediii. Cık cık cık. :)

Konu sahibi kusura bakmayın ama partnerinizin cinselliğe bakışı hiç hoş değil.
Kıyamam nedir allasen?
Şehvet de aşka dahil, üstelik tu kaka da değil.

Belkide fiziksel bir sorun yasıyordur. Tam olmasını istediği sırada sartlar tam uygun olamadığı için kıyamam deyip bırakıyordur.
Şifreli konusuyorum brek brek

ya zaten o yakinlasip birden boyle diyor ki normalde boyle degildir benim sorunum yapmamak degil ya kinayanlar olmu s malum.hic boyle bi sey yasamadim ilerde de beni hic istemicek mi acaba arkadas olarak mi yer edinmisim bilincaltinda diye dusundum tesekkurler

İnsanların düşüncelerine saygı duyup susmayı öğrensek dünya daha yaşanılır hale gelecek. İnsanın sevdiği kişiyi her anlamda istemesi kadar doğal bir şey yok kaldı ki istemiyorsa sorun vardır. Kim ne yaşamak istiyorsa yaşasın. Sen yaşamazsın düşüncelerine terstir anlarım, yaşayanı aşağılamak niye? Konu sahibi arkadaşım sana gelince de madem istiyorsun böyle bir yakınlaşmayı açıkça konuş derdini sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…