- 17 Haziran 2015
- 29
- 5
- 33
-
- Konu Sahibi tambirparanoyak
arkadas simdi aciklayinca anladim bir de konuyu tam anlatamanisim galiba illa istiyorum degil benim sorunum kendi kendine yakinlasip boyle demesi adama ben istiyorum demedim ki zaten acaba hep biyle mi gidecek diye dusundim beni o sekilde istemez mi hic diye cok bilgim var demiyorumO şifreyi anlamıyorsan sen nasıl bi yakınlaşma istiyorsun. Cinsellikle ilgili pek bilgin yok gibi.
ya zamani gelince isterse tabii ki olur kinayanlara cevap bile vermiyorum kendi gorusleri.Cok yakin arkadasimdi icimden hep sevdigim biriydi ve cogu ilkimi onla yasiyorum hayir yani ilk olmayadabilir bu aciklamayi yapmaya da bilirdim kinayanlar tu kaka yapmis umrumda degil beni elestirmek yerine sorunuma yorum yaptiginiz icin cok tesekkur ederim sizeİnsanların düşüncelerine saygı duyup susmayı öğrensek dünya daha yaşanılır hale gelecek. İnsanın sevdiği kişiyi her anlamda istemesi kadar doğal bir şey yok kaldı ki istemiyorsa sorun vardır. Kim ne yaşamak istiyorsa yaşasın. Sen yaşamazsın düşüncelerine terstir anlarım, yaşayanı aşağılamak niye? Konu sahibi arkadaşım sana gelince de madem istiyorsun böyle bir yakınlaşmayı açıkça konuş derdini sor.
Anladim sartlar dediniz ya onu anlamamistim tamam
Sertleşme problemi gibi bir problemden bahsediyorum
onceki sayfalarda gordum sanki eskiden yuzune bakarken utanan kizlar vardi cok yazik filan denilmis neyse onemli degil ne kadar utangac olup olmadigimi sip diye anlayan bi zihniyet var sevgili diye boyle seyler dusunulemez gibi neyseKim kınamış ki ben göremedim
Ne güzel iste niye herkes evlenmeden cinsel ilişkiyi savunur oolmuş...bence konu açanlar lütfen sadece su gorustekiler cevaplasin ya da şu gorustekiler(inanis) cevaplamasin desin...neye gore birlikte olmak gerekiyor, ilişki yasamiyorsa kiyamayip, bunun nesi kotu neden arabesk....
Daha ilerisi derken iliskide bulunmuyor seninle bunu yazmıssın sanırım...Bence bu daha iyi degil mi diger kızları kullanmıs paçavra gibi atmıs kenara sana kıyamıyo
Uzun zamandir yakin arkadastik sevgili olali 1 seneyi tamamladik yani surekli sevgilisi olan biriydi acaba uzun zamandir arkadasligimizdan oturu oyle gormuyor bilmiyorum
hayir yani daha ilerisine opusuyoruz cok yakin oluruz uyuyoruz beni izleyip sana hic kiyamiyorum hep diyor zaten
Paçavra gibi kenara atmak ne demektir?
Kadınlar bir erkekle iliskiye girip ayrildiginda paçavra gibi kenara mi atılıyor bunu bir de bir kadin yaziyor...
Gerçekten yorumunuza üzüldüm.
aynen bencede oyle..kıyamamasının sebebi evlenmeden olmaz sanki...
Kıyamamak ne demek ben bunu gerçekten anlamıyorum. Çok arabesk geliyor bu laflar. İstemiyorsa daha açık ifade edebilir.