Kiyamiyormus bana

O şifreyi anlamıyorsan sen nasıl bi yakınlaşma istiyorsun. Cinsellikle ilgili pek bilgin yok gibi.
arkadas simdi aciklayinca anladim bir de konuyu tam anlatamanisim galiba illa istiyorum degil benim sorunum kendi kendine yakinlasip boyle demesi adama ben istiyorum demedim ki zaten acaba hep biyle mi gidecek diye dusundim beni o sekilde istemez mi hic diye cok bilgim var demiyorum

ya zamani gelince isterse tabii ki olur kinayanlara cevap bile vermiyorum kendi gorusleri.Cok yakin arkadasimdi icimden hep sevdigim biriydi ve cogu ilkimi onla yasiyorum hayir yani ilk olmayadabilir bu aciklamayi yapmaya da bilirdim kinayanlar tu kaka yapmis umrumda degil beni elestirmek yerine sorunuma yorum yaptiginiz icin cok tesekkur ederim size

Bu arada sor bakaim burdakilere sevgiliyken cinsel iliskiye girmeye kiyamayan adamlar evlendikten sonra nelere kiyiyolarmiss...

Bunun kiyamamayla alakasi yok. Insani birsey. Kiyamamak falan ne kiro tabirler...

Ne güzel iste niye herkes evlenmeden cinsel ilişkiyi savunur oolmuş...bence konu açanlar lütfen sadece su gorustekiler cevaplasin ya da şu gorustekiler(inanis) cevaplamasin desin...neye gore birlikte olmak gerekiyor, ilişki yasamiyorsa kiyamayip, bunun nesi kotu neden arabesk....

Kınamadık diye illa ki evlilik öncesi cinsel ilişkiye onay verdiğimiz anlamına gelmez. Ben kendi açımdan onaylamıyorum ama bu sadece benim görüşüm hem konu sahibi bizim bu konuya yaklaşımımızı sormamış.
Arabesk dememin sebebi de bu laflar çok bayatladı. Siyah beyaz türk filmlerinden fırlama karakterler gibi. Kıyamamak ne yani ne demek? Anlamsız, saçma geliyor. Daha açık bir neden belirtebilir.

Arkadaşken çocuğa nasıl bir izlenim verdiysen sana feci hayran bence. Arkadaşlıktan ötürü de üzülmen ihtimali onu daha korkutmuş. Bence eğer ayrılırsanız yaşayacaklarınızın seni üzmeyeceğini söylemelisin açıkça. Madem istiyorsun kendinden emin ol. Sen ileri git. İstediğini söyle. 1 yıl sevgililik ve öncesi arkadaşlık var. Çekinmen yersiz.

Bnce ilidki yaşamak istemior kiyamm ne yaa istese senin utangaç tavırlarını hiç umursamaz erkekler isteyince ve böle bi durumda istese beraber olurr sen bu konunun biraz ustune git bence tatlım

Daha ilerisi derken iliskide bulunmuyor seninle bunu yazmıssın sanırım...Bence bu daha iyi degil mi diger kızları kullanmıs paçavra gibi atmıs kenara sana kıyamıyo

Paçavra gibi kenara atmak ne demektir?
Kadınlar bir erkekle iliskiye girip ayrildiginda paçavra gibi kenara mi atılıyor bunu bir de bir kadin yaziyor...
Gerçekten yorumunuza üzüldüm.

Esim de oyleydi ve iyiki de oyle olmus onun adi ask tabi daha sonra saglam.kiydi bana yapmadigi kalmadi manevi anlamda ama o gunlerim.ne guzeldi gercek seviyor belliki bence tadini cikart belli ki esi yapmak niyetinde gibi hissettim

Paçavra gibi kenara atmak ne demektir?
Kadınlar bir erkekle iliskiye girip ayrildiginda paçavra gibi kenara mi atılıyor bunu bir de bir kadin yaziyor...
Gerçekten yorumunuza üzüldüm.

Aslinda ikiniz de haklisiniz arkadaslar cevabin hemcinslerimizi korumak adina cok dogru fakat sokaktaki gercek de erkekler dunyasinda cevap verdiginiz arkadasin dedigi gibi malesef

kıyamamasının sebebi evlenmeden olmaz sanki...
aynen bencede oyle..
adam rahat yaşamış olabılır ama altta kızlar için evlenmeden olmazcı !
ve hanı ılerde bıterse falan sana yazık olmasın dıyo bence. yazık derkende bekaretını kaybetmenı ıstemıyo.
o an o şehvetle olacaksa olur , kimse kendını engelleyemez durduramaz zaten. akısına bırak dertmı arıyosun kendıne ..

Sevgiliniz sevismeyi bilmiyo olabilir kiymadan kusbasidan bahsettigine gore

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…