Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tinerle çıkabilirKızlar pantolonumda mavi bir leke oldu ama nereden geldiğine dair fikrim yok mürekkep gibi ama aseton denedim vs olmadı. Başka ne yapabilirim ?Eki Görüntüle 3278248
kırmızı bi aspirin var ben migrostan almıştım. Yağ lekelerini falanda çıkarıyor genelde koltuk vs şeyler için uygun. Kıyafete zarar vermez ancak net olarak çıkarır mı emin değilim bi denemekte fayda varKızlar pantolonumda mavi bir leke oldu ama nereden geldiğine dair fikrim yok mürekkep gibi ama aseton denedim vs olmadı. Başka ne yapabilirim ?Eki Görüntüle 3278248
kııız sarı güç mahveder onu :dSarı güç belki
Nedenkııız sarı güç mahveder onu :d
aspirin daha iyiii geliyor yaNeden
Ben bebegın bok degmıs zıbınlarını sarıgucle yıkıyorum once makinede
Cıkarıyor
Sonra 15 dakikalık bı programa daha atıyorum bu kezde sarı gucun kimyasalı gecsın dıye.
Kırmızı bidon muaspirin daha iyiii geliyor ya
bidon değil, böyle pıs pıs şeklinde sprey şişede üstünde aspirin yazıyor kırmızı. Genelde halı koltuk perde için bile uygun yağ vs çıkartıyor. Eşim sürekli kotunu arabadan yağ yapıyor ben onunla çıkarıyorum. Sarı güç hemen rengini alıyor yada tahriş ediyor. Zarar vermeden çıkarıyor genelde bu. Bimde a101de falanda satılıyorKırmızı bidon mu
Ay cıkıp ondan alayım dur unuturum yoksabidon değil, böyle pıs pıs şeklinde sprey şişede üstünde aspirin yazıyor kırmızı. Genelde halı koltuk perde için bile uygun yağ vs çıkartıyor. Eşim sürekli kotunu arabadan yağ yapıyor ben onunla çıkarıyorum. Sarı güç hemen rengini alıyor yada tahriş ediyor. Zarar vermeden çıkarıyor genelde bu. Bimde a101de falanda satılıyor
birde koku vs bırakmadığı için bebenin kıyafetlerinde gönül rahatlığıyla kullanırsın en azındannAy cıkıp ondan alayım dur unuturum yoksa
Aldımmm aksama yıne yıkanacak bısey Cıkar, denemıs olurum tesekkur ederım wonderwomanbirde koku vs bırakmadığı için bebenin kıyafetlerinde gönül rahatlığıyla kullanırsın en azındann
Mutfakta elimdeki bardak patlamıştı içinde sıcak Nescafe varken. Gri halı mahvolmuştuu. Sıkıp iyice silip makineye atmıştım tertemiz olmuştuAldımmm aksama yıne yıkanacak bısey Cıkar, denemıs olurum tesekkur ederım wonderwoman