Kıyafetlerle sürtünmede gebelik riski var mı?

limonk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2024
1
5
1
28
2 tarafında kıyafetlerle (kot pantolon ve tayt) ile yaşadığı bir yakınlaşmada (sürtünmede dahil yine aynı kıyafetlerle) gebelik olasılığı var mıdır? Bu olaydan 2 gün sonra kadın regl oluyor (normal sürecine göre erken gelen bir regl ve normalde sürdüğünden daha uzun sürüyor-yaklaşık 9 gün kadar ve normalde sancılı iken bu kez hiç sancı olmadan atlatılıyor bu regl dönemi), ardından regl bitiyor, 2 hafta kadar sonra başlayan bir mide bulantısı (gün içinde sürekli değil ama 2 kez gibi). Bu sürede bir daha hiçbir yakınlaşma veya cinsel ilişki olmaması durumu da var. Böyle bir durumda gebelik söz konusu olabilir mi, mümkün mü?

O kadar dediğiniz gibi olsaydı tüp bebe diye kendini parçalayan tonlarca kadın var benim gibi.. lütfen az araştırın nasıl mümkün olabilir sizce ,?

İkiz olma riski yüksek test yap

Bunu size sorduran arkadaşla bir daha görüşmeyin.
İnsanın zeka seviyesini aşağı düşürür böyle tipler.

Yaş 12 filan mı?
ne yiyip ne içiyorsunuz arkadaş ya

Forum eski günlerine dönmeye başladı
Hamile kalmanız imkansızin da fevkinde

Şaka gibi ya gerçekten bu soruları nasıl soruyorsunuz ki o tayt ve pantolonu aşıpta hamile kalırsanız mucize olur doğan çocukta süper kahraman olur

Mümkün

Kot pantolondan sperm nasıl vajinaya gecicek birde tayt var.
Soruyu sorarken ben ne soruyorum ya düşündünmü hiç?

Merhaba Ne yaptınız sonuç nedir merak ettim

Mümkün hatta ikiz olma ihtimali %90 .

Kız hamile kalmamıştır taytında kalınca sperm o andan sonra başka bir kız arkadaşına sarıldıysa o hamile kalmıştır bence sürtünmeyi biliyorlar hamile nasıl kalınır bilmiyorlar. Önce araştırmalarınızı yapın ondan sonra ne yapacaksanız yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…