• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Kıyafetler. .

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

_eda555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
446
105
73
Kızlar bizde yavaş yavaş evliliğe adım atmayı planlıyoruz :) şimdiden kıyafetler aklıma takılmaya başladı..
Benim nişanm evde olucak böyle uzun gece mavisi üzerime yapışan sade ve şık bir model istiyorum ama kına gecesinde tekrar abiye alma bana çok saçma geliyor. O abiye üzerinde 1 saat kadar ancak duracak kına çıkınca zaten bindalli giyiliyor. Nisanm evde olacağı için komşular falan nişan elbisemi görmemiş olcak facede fotoğraflarda gorebilirler gerçi ama saçımı farklı yaptırıp aynı elbiseyi kınada da giyebilir miyim acaba. Kıyafet aynı olcak bide ben gece mavisi istiyorum kınada kırmızı giyiliyor genelde bilemedim o Yüzden. Yoksa nişanda evde kendimin şifon bi elbisem var oda gece mavisi onu giyip nişanı öyle atlatsamda kınada mı abiye aldrsam. Şimdi nisanimi zaten evde istiyorum bide kınada sadece bindallı giyersem erkek tarafı alamamış gibi olcak öyle olsunda istemiyorum ama en cok paraya ihtiyaç olduğu zamanda böyle boş yere harcamakta istemiyorum sizce nasl olmalı ?
Biraz uzun yazdm kusura bakmayın :)

Niye alamamış gibi olsun canım konuştuklarını duyduğunuz yerde yapıştırın cevabını ben sadece bindallı giymek istedim elbiseyi gereksiz gördüm diye evet eskilerden öyleydi ama şimdi nerede kınaya gitsem herkes sadece bindallı ile çıkıyor tercih meselesi abiye+bindallı giyende var tabi.

Niye alamamış gibi olsun canım konuştuklarını duyduğunuz yerde yapıştırın cevabını ben sadece bindallı giymek istedim elbiseyi gereksiz gördüm diye evet eskilerden öyleydi ama şimdi nerede kınaya gitsem herkes sadece bindallı ile çıkıyor tercih meselesi abiye+bindallı giyende var tabi.
burda genelde abiyeyle çıkıyorlar ondan dert ettim biraz canm ya ama şimdi baktım öyle abiyeye 300- 400 lira vermesende çok güzel elbiseler var internette.
http://www.tozlu.com/fileli-pul-detayli-balik-elbise_232719_u linkteki elbise 100 lira mesela canm

burda genelde abiyeyle çıkıyorlar ondan dert ettim biraz canm ya ama şimdi baktım öyle abiyeye 300- 400 lira vermesende çok güzel elbiseler var internette.
http://www.tozlu.com/fileli-pul-detayli-balik-elbise_232719_u linkteki elbise 100 lira mesela canm
o zaman uygun bir abiye bakarsın canım o site gayet güvenilir benim arkadaşım bütün özel gün elbiselerini buradan aldı 3-4 kere alışveriş yapmıştır bir arkadaşta mezuniyet için almıştı hem çok dikkatliler ilgililer beden olmadı gönder yenisi istemiyorsun iade.Elbiselerde uygun yani beğendiğin varsa kaçırma derim :)

o zaman uygun bir abiye bakarsın canım o site gayet güvenilir benim arkadaşım bütün özel gün elbiselerini buradan aldı 3-4 kere alışveriş yapmıştır bir arkadaşta mezuniyet için almıştı hem çok dikkatliler ilgililer beden olmadı gönder yenisi istemiyorsun iade.Elbiselerde uygun yani beğendiğin varsa kaçırma derim :)
Ben siteden alışveriş yapmamıştım canm içimi rahatlattn bak :) :)

Back