- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.811
- 60
Aynenbikti oda bende biktim valla
Söz geçirmesini öğrenecek eşinizde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenbikti oda bende biktim valla
Bu konuyu acmakla bende ogrendim ne kadar pasif oldugumu ama farkindayim :))yok bazen 7 duvel sana hak verir ama sen azicik sinirle anlat annemi kotuluyosuuuunnnn olur haksiz cikarsin.. taen tane anlat tek tek anlat durmadan anlat bilincaltina islesin direk olmuyosa yavasca yap bu forumdan cok sey ogrendim bende henuz uygulamasamda
Annesi hastaysa ilaçla iyileşir. Sizin üzerinizde ego tatmin ederek iyileşemez. Eşinize bunu anlatmalısınızDemi sanki onla evlenmisim o bubkadar baskici olmasa esim bile karismaz annesi hasta diye diye benide hasta edecekler
Aynen yapiyo gercekten 2 yasinea kizim var dogdugundan beri kiyafetine laf eder dinlemem ama.kizimda yok tay giydirme simdiden kapali giydir oyle alissin felan diyo bak sen diyince farkina vardimkadin beni gecti bide kizlarima karisiyo. Elbise giydirsem bile altina bisey giydir diyo daha bebek diyom olsun simdiden alistir diyo esimin yanindada edepten felan bahsediyo cevabini veriyoru arada annesi benm.merak etmeyin nasil olmasi gerektigini ben daha iyi bilirim.diye ama kadin her Allahin gunu karisir
Benm kaynana istemedigi bisey oldumu mutlaka kavga cikariyo ertesi gun hastanede buluyoz onu kac defa basima geldi
Nasil mutlu olursan oyle kalmalisin zaten ozguveni bitirir boyle seylerDedim dun gece biraz tartistis basi agricak diye gonullu degil ama napim ben istedigim gibi olcam. Diyorumda ozmn istedigi gibi bi gelin alsaydi beni alirken boyle degildim ben diye bisey diyemiyolar
madem bir şey diyemiyor sunuz hasta diye sende kafana gore giy takıl o kendi kendiEvleneli 3 sene olcak kaynanam kiyafetime cok karisir hep uzun kapali seyler giyinmeme ister ben acigim bu arada. 3 senede surekli pantolon tunik giyiyorum baska bisey giyemedim daha cunku ayak bilegim dahi gozukmeyecekmis. Esim istiyoki farkli giyinim bakayim kendime ama annesi hasta diye ses etmiyo ben biktim artik bu durumdan bi cozum bulmam lazim siz olsaniz ne yaparsiniz ne dersiniz bu durumda. Gecen kaynanamla laf arasi konustuk elbise giy ama altina pantolon giyersen tabi dedi olurmu oyle sey oldu olacak ferace giyinip cikim dedim ama laf anlatamiyorum ne zaman bu konu acilsa kavga cikiyo nolur yardmci olun 24 yasindayim kendimi yasli gibi hissediyorum ya kendine benzetmeye calisiyo beni offf
benimki bir kere dedi bana bir aile ortamına giderken kotumu giydim üzerime kendi begendigim birşeyi pek dar pantolan dedi orda erkekler var dedi tek dediğim kelime ben bunu hep giyiyorum eşimde birşey demiyor hiçte dar değil hadi çıkalım dedim ve bidaha karışamadı zaten onamı düşer basimda kocam varken ben açığım aldığım şeyleri eşimle alırız demekki giyilecek şeyler 32 yaşından sonra ona soracak değilim birkere net ol kestir at kırmadan ayar ver susar ama sen tavizi az sanki başta vermişsin karışır seninki artıkEvleneli 3 sene olcak kaynanam kiyafetime cok karisir hep uzun kapali seyler giyinmeme ister ben acigim bu arada. 3 senede surekli pantolon tunik giyiyorum baska bisey giyemedim daha cunku ayak bilegim dahi gozukmeyecekmis. Esim istiyoki farkli giyinim bakayim kendime ama annesi hasta diye ses etmiyo ben biktim artik bu durumdan bi cozum bulmam lazim siz olsaniz ne yaparsiniz ne dersiniz bu durumda. Gecen kaynanamla laf arasi konustuk elbise giy ama altina pantolon giyersen tabi dedi olurmu oyle sey oldu olacak ferace giyinip cikim dedim ama laf anlatamiyorum ne zaman bu konu acilsa kavga cikiyo nolur yardmci olun 24 yasindayim kendimi yasli gibi hissediyorum ya kendine benzetmeye calisiyo beni offf
Bu kadar karışmasına musade etme. Taviz tavizi doğurur. Tartışma, diyecegini de çek git. Bana da kiyafetime sacima evime duzenime karismak istenildi fakat yaşımın 30a yakın olmasından belki de karismasina izin vermedim. Diretti, dogumdan sonra bunlar sana iyi gelmez dedi, aldi oglunu bana alisverise gitti, esim bu onun tarzi degil demesine ragmen bir dolu kiyafet almis gelmis. Donuste bu defa ben esimi aldim degistirmeye gittim. Ben ona bir parca kiyafet al alacaksan dedim gardrobumu yenile demedim. Bozuldu, bozulsun. Bir yere gidecegiz, hazirlanmisim bana uzerini degistir diyor. Sen kendin git o zaman dedim. Pazarda dolasihoruz bunlar moda bunlardan al der. Ben modayi takip etmiyorum, egendigimi aliyorum diyorum ama anlamiyor ne yapayim kestirip atiyorum. Aman kimse kirilmasin diye kendin olmaktan vazgecme.Evleneli 3 sene olcak kaynanam kiyafetime cok karisir hep uzun kapali seyler giyinmeme ister ben acigim bu arada. 3 senede surekli pantolon tunik giyiyorum baska bisey giyemedim daha cunku ayak bilegim dahi gozukmeyecekmis. Esim istiyoki farkli giyinim bakayim kendime ama annesi hasta diye ses etmiyo ben biktim artik bu durumdan bi cozum bulmam lazim siz olsaniz ne yaparsiniz ne dersiniz bu durumda. Gecen kaynanamla laf arasi konustuk elbise giy ama altina pantolon giyersen tabi dedi olurmu oyle sey oldu olacak ferace giyinip cikim dedim ama laf anlatamiyorum ne zaman bu konu acilsa kavga cikiyo nolur yardmci olun 24 yasindayim kendimi yasli gibi hissediyorum ya kendine benzetmeye calisiyo beni offf