ayakkabılar satılmıstır..nuarin arkadasım gule gule kullansın...
panco satılmıstır alan arkadasım gule gule kullansın..
cnm beden yazmıyo lıkralı oldugu ıcın ama 36 38 e uyumluturncuetegin bedenini öğrenebilirmiyim cnm
cnm beden yazmıyo lıkralı oldugu ıcın ama 36 38 e uyumlu
bende kılo oldım 40 42 gıtıyorum banada oluyor ama bıraz dar oluyor cnmtüh ben 4 bedengiyiyorum cnm yaa
bende kılo oldım 40 42 gıtıyorum banada oluyor ama bıraz dar oluyor cnm
yok cnm olmaz heralde bende basen cok olmadıgı halde hareket edemıyorum..gecse bıle hıc hareket edemezsınbasenli bi hatunum ben cnmm geçer mi kiiii kalçalardan
yok cnm olmaz heralde bende basen cok olmadıgı halde hareket edemıyorum..gecse bıle hıc hareket edemezsın
gercekten cok guzel etek cnm rengıde cok tatlı bende aldım hamıle kalınca gıyememıstım sımdıde dogum yaptım baya kılo alınca dar geldı gıyemıyorum cnmtüh yaaa o kadar beğenmiştim kii
gercekten cok guzel etek cnm rengıde cok tatlı bende aldım hamıle kalınca gıyememıstım sımdıde dogum yaptım baya kılo alınca dar geldı gıyemıyorum cnm
baktım topıgınde cok guzel seyler var gercekten cnm ama ben kılo vermeden alısveriş yapmamaya karar verdım..sana bol satıslar cnmsağlık olsun cnm
istersen iht,yacın varsa bnm topiğime bak orda var büyük beden etekler
baktım topıgınde cok guzel seyler var gercekten cnm ama ben kılo vermeden alısveriş yapmamaya karar verdım..sana bol satıslar cnm
herbırı 3 tl kaprı hıc gıyılmedı dıerlerı sayılı gıyıldı
kalan ayakkabılar 36 numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?