Kıyafet Çanta Gecelik Ayakkabi Hepsi Çok Uyguna&Yeni Ürünler 28.Sayfadan İtibaren

koton L beden yandan volonlu onu kısa arkası uzun yıkandı ama hıc gıyılmedı 40 tl ye bu sezon almıstım 15 tlye satıyorum

cekımlerımden dolayı bazı resımlerın renklerı soluk cıkmıs ama kesınlıkle hıcbır kıyafetım soluk ve yıpranmıs deıldır..

canım ürünlerin geldi hepsi birbirinden güzeldi dediğin gibi hepsi tertemiz çok teşekkürler ilgin , alakan ,güler yüzün için umarım başka alışverilerimde olur herkes güvenle alışveriş yapabilir

tsk ederim cnm..senı tanıdıgıma cok memnun oldumyeni alışverişlerde görusmek dılegıyle

cnm slmburadaki arkadaştan hm marka kaban aldım ancak eşim kızdı ve kesinlikle giymedi hala lduruyor yeni zaten istersen aldığım fiyata göndereyim sana mesaj atamadım sana buraya yazdım

cnm slmburadaki arkadaştan hm marka kaban aldım ancak eşim kızdı ve kesinlikle giymedi hala lduruyor yeni zaten istersen aldığım fiyata göndereyim sana mesaj atamadım sana buraya yazdım
cnm ben sısme mont arıyodum esıme ama onunda bedenı kucuk geldı istemedi tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…