How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kıyafet, Ayakkabı, Kozmetik (clinique,lancome,dermalogica)

40 beden hiç giymedim likralı bir kumaşı var
uygun bişile takasta yapabiliriz
resimdeki renk ve model

Son düzenleme:
canım elbiseye bayıldım arja resmini de çeker misin 38 40 giyiyorum dar gelir mi acaba. bir de fiyat sabit mi

Ah canım kusura bakma bildirim geliyo nasılsa diye konuya bakmıyodum mesajını şimdi gördüm.

Süet elbise , turkuaz elbise ve terlik haricindekiler duruyor.

Lens solisyonu ve aynalı taşımaçantası 10 tl
Laroche posay faturasını bulamadığımdan değişememiştim biriki kere denendi rengi biliyorsanız alın 10 tl
avon elite gentlemen parfüm 25 tl hiç açılmadı
Zegna forte parfümişaretlediğim yer kadar kullanıldı o kadar pahalı bir parfümki fiyat yazamayacağım siz teklif edin :)
Urijinal gücci saat çalışıyor pil takılıp kasa değişecek değerlendirecek birine çok çok uyguna veririim fiyat teklif edin.

Ptt kargo ile karşı ödemeli yollarım. detaylı resimmail atabilirim.

Son düzenleme:
Hümanur yavruağzı Tunik 20 tl
Sıfır etiketini bile çıkarmadım
üzerinde 40 beden yazıyor ama 40 bedeni geriyor
38 - 40 arası beden gibi

son ne olur bunun fiyatı?? rengi resimdekinden daha açık değil diimii??

Hümanur yavruağzı Tunik 20 tl
Sıfır etiketini bile çıkarmadım
üzerinde 40 beden yazıyor ama 40 bedeni geriyor
38 - 40 arası beden gibi

son ne olur bunun fiyatı?? rengi resimdekinden daha açık değil diimii??

Duruyor açık yavru ağzı ben onun sitesinde resmini bulup sana mesaj atayım

Ok kahverengi pardesunun fiyati nedir ve takas düşünür müsünüz

Takas yaparız fiyat istersen sen söyle :)
3)mor gecelik S-M beden 15tl bu kullanılmışmı
bunun bedenine http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=891885&d=1386755978
bidebu kullanılmışmı bedeni ne http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=891897&d=1386755978
buunlar ne http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=898785&d=1387274342

mor geceliği 1-2 kez kullandım temzilik konusunda asla tereddüt etme.yıkanıp ütülenip alıcısını beklemektedir. grili pembeli sorduğun üst M-L bedendir üstte çok güzel duruyo alttan büzebiliyorsun. askılı pembe puantiyeleri olan elbise S-M beden çok seksi duruyo üstte :)) en son sorduğunda sefer tası diyorum kendi deyişimle :D iki katlı yemek saklama aparatı.bi yerden bi yere götürünce iyi oluyo aşure dağıtmaya çıkmıştım onunla :) yemeği sıcak tutuyo iki ayrı kat ayrı kapaklı ve birleştirilebiliyo fiyatı 15 tl:16::16::16:

Son düzenleme:
saten elbisenin yakından resmi var mı acaba resmın uzerıne tıklayınca açamadım bir de göğüs kısmı kaç bedene göre?

saten elbisenin yakından resmi var mı acaba resmın uzerıne tıklayınca açamadım bir de göğüs kısmı kaç bedene göre?

80B 85 beden arası olur arkası lastikli

$kksaten.jpg

iki tane ipodumvar ikiside sıfır

apple ipod 2 gb shuffle mavi

diğeride newkube marka

ikisinden birini satıcam apple olanın resmi aşağıda pendik kurtköyekadar elden teslim edebilirim. (alış fiyatım 140 ona göre teklif verin)
$ipod.jpg

Son düzenleme:
Back