Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın dün akşam sporumu yaptım
bu sabah yumurta ceviz kuru incir yemeyi planlıyorum
öğlen köfte salata
akşam balık salata tartı gününe de az kaldı pazartesi tartılacağım ama umarım biraz egzersiz yapıyorum diye kaslarım şişmemiştir .
hayırlı cumalar![]()
twis hareketi omzuna spoa yada oklava koyulan hareketmiydi? ya ben spor yapınca okadar sıkılıyorumki anlatamam spor salonuna yazıldım bir noktaya bakarak yürüş bandında yürü sanki zaman geçmiyor.zumba ve aerobik latin yaptım çok eğlenceli oldukça sıklaşmıştım üyeliğim bittiği için gidemiyorum evime bisiklet aldım ama bisiklet bana bakıyor ben bisikletespor olarak twist hareketi yarım mekik ip atlama ve 20 -30 kadar şınav günden güne sayılarını arttırıyorum
toplamda yarım saati geçmiyor
spora ben de gitmiştim bir dönem gerçekten sıkıcı aslında evde jillian falanda yapılabilir
twist yuvarlak bir alet üstüne çıkıp dönüyorsun bel yan bölgesini inceltiyor etkisini hemen bir kaç günde göstermeye başlıyor
çok soru sordum ama jillian nasıl bir hareket?
canım dediğim bir egzersiz videosu ben burada görmüş ve başlamıştım fakat sonra bıraktım ama çok eğlenceli benim yaptığım hareketlerde ondan genelde
buradan inceleyebirsin http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
merhaba arkadaşlar yazmıyorum diye bıraktım sanmayın devam ediyorum
sabah yumurta ceviz ve bir incir yedim
közlenmiş kırmızı biberli yumurta çok güzel oluyor tavsiye ederim![]()
hayırlı sabahlar
devam eden diyetimde ilk hafta 1.4 kg'a veda etmiş bulunuyorumbenim gibi bir çok diyete başlayıp bırakan ve metabolizması durma noktasına gelmiş biri için çok iyi
ama görünende 3-4 kg vermiş gibi durmak da çok hoş
durmak yok diyete devam![]()