• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıvanç Tatlıtuğ Diyetiyle Birlikte Zayıflayalım...

Ya kızlar ben boyumu tam oalrak bilmiyorum evde metre var ama en doğru nerede ölçebiliriz boyumuzu?

aile hekimleri ölçüyor
evde de ölçebilirsin az çok bir fikrin olur düz bir duvarda dümdüz dur başının üzerinden elinle duvarda yerini belirle sonra orayı metreyle ölç yanında biri varsa daha kolay olur tabii :31:

Kilomu seviyorum ama boyumu ve göbeğimi pek değil.:9:
Koşu bandı almak istiyorum önerebileceğin var mı?:31:

koşu bandı bende almak isterdim ama evde yerim yok
bi de hep alanlar kullanmadıklarını söylüyor o yüzden yanaşamadım pek

ama spor aletlerinde voit iyi bir marka diye biliyorum

Sağolun canım, lovefairy evet bir gün geldiğinde ölç duvardan boyumu :52:

ben 4 yıl evvel evlenmeden önce 57 kg dım bu arada boyum 1.68

evlendim 3-4 ay da 10 kg aldım:2: ve üzerine hamile kaldım derken doğurdum doğum sonrası tekrar diyetle 66 kg ma kadar indim derken yine bu kilolara çıktım
bu kısır döngüden çok sıkıldım artık :25:

Umarım hedefine ulaşırsın..:31:

öğlen yemeğimi henüz yemedim

yağsız pişirilmiş hindi sote ve salata yiyeceğim saat 13.30 gibi

arada su ve yeşil çay içtim

ayrıca sabah kalkar kalkmaz 100 ip atladım 100 twist yaptım ve 100 mekik çektim :46:

Ben bu sabah bu yazıyı okuduktan sonra çok az ekmek yedim çay hele hiç içmedim. Yumurta zeytin yedim o kadar :52: Bu ön hazırlık pazartesi başlayacağım kesin olarak :52:

Son düzenleme:
öğlen yemeğimi henüz yemedim

yağsız pişirilmiş hindi sote ve salata yiyeceğim saat 13.30 gibi

arada su ve yeşil çay içtim

ayrıca sabah kalkar kalkmaz 100 ip atladım 100 twist yaptım ve 100 mekik çektim :46:

Çok hırlısın canım bu iyi bir şey, umarım istediğin kiloya kavuşursun :31:

hayirli ugurlu olsun kolay gelsin....
Koaly gibi görünüyor ama benim icin, kahvaltida ekmek yememek cok zor:(

Makarna vs de hafta 2-3 kez ararim, yoghurt da haftada 2-3 kez yerim ve bana iyi geliyor. :(
Onun disinda kolay görünüyor

Ben bu sabah bu yazıyı okuduktan sonra çok az ekmek yedim çay hele hiç içmedim. Yumurta zeytin yedim o kadar :52: Bu ön hazırlık pazartesi başlayacağım kesin olarak :52:

:46:

Çok hırlısın canım bu iyi bir şey, umarım istediğin kiloya kavuşursun :31:

bu topiği açmamın en büyük nedeni bırakmamam için bir bahanem olması sözleriniz bana moral veriyor :32: teşekkür ederim iyi ki varsınız

hayirli ugurlu olsun kolay gelsin....
Koaly gibi görünüyor ama benim icin, kahvaltida ekmek yememek cok zor:(

Makarna vs de hafta 2-3 kez ararim, yoghurt da haftada 2-3 kez yerim ve bana iyi geliyor. :(
Onun disinda kolay görünüyor

sağol canım
kahvaltıda çavdar ekmeği yiyebilirsin 1-2 dilim
makarna deme bana bir tencere oturup yiyebilirim o kadar seviyorum ki neredeyse bir aydır hiç pişirmiyorum yememek için :53:

Son düzenleme:
$Siyah-Baskili-T-shirt_823_1-horz.webp

-13 kg vermiş hali behlül ve kuzey arasındaki fark şimdi 7 kg daha vermiş ama çok zayıflamış o halini beğenmedim

sıkı bir kuzey güney izleyicisiyim nasıl zayıfladığını merak ettim araştırdım buldum aklıma yattı ve başladım

eftandiseciğim topiğin ve diyetin hayırlı olsun cnm...

kan şekeri seviyeni dalgalandırmayacak şekilde beslendiğin için acıkmıyorsun,ne güzel...azmin ve sabrın daim olsun cnm...

merhaba
akşam balık salata yedim ama yorgunum bugün spor yapasım yok belki bi kaç saat sonra

neden katılmıyor kimse sohbete burası benim günlüğüm oldu harbiden :ssz:

Back
X