• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıvanç Tatlıtuğ Diyetiyle Birlikte Zayıflayalım...

günaydın dün akşam sporumu yaptım

bu sabah yumurta ceviz kuru incir yemeyi planlıyorum :34:

öğlen köfte salata

akşam balık salata tartı gününe de az kaldı pazartesi tartılacağım ama umarım biraz egzersiz yapıyorum diye kaslarım şişmemiştir .:31:

hayırlı cumalar :3:

günaydın dün akşam sporumu yaptım

bu sabah yumurta ceviz kuru incir yemeyi planlıyorum :34:

öğlen köfte salata

akşam balık salata tartı gününe de az kaldı pazartesi tartılacağım ama umarım biraz egzersiz yapıyorum diye kaslarım şişmemiştir .:31:

hayırlı cumalar :3:

günaydın canım spor olarak ne yapıyorsun ??????

spor olarak twist hareketi yarım mekik ip atlama ve 20 -30 kadar şınav günden güne sayılarını arttırıyorum

toplamda yarım saati geçmiyor

Son düzenleme:
spor olarak twist hareketi yarım mekik ip atlama ve 20 -30 kadar şınav günden güne sayılarını arttırıyorum

toplamda yarım saati geçmiyor
twis hareketi omzuna spoa yada oklava koyulan hareketmiydi? ya ben spor yapınca okadar sıkılıyorumki anlatamam spor salonuna yazıldım bir noktaya bakarak yürüş bandında yürü sanki zaman geçmiyor.zumba ve aerobik latin yaptım çok eğlenceli oldukça sıklaşmıştım üyeliğim bittiği için gidemiyorum evime bisiklet aldım ama bisiklet bana bakıyor ben bisiklete:1::1::1::1::1::1:

spora ben de gitmiştim bir dönem gerçekten sıkıcı aslında evde jillian falanda yapılabilir
twist yuvarlak bir alet üstüne çıkıp dönüyorsun bel yan bölgesini inceltiyor etkisini hemen bir kaç günde göstermeye başlıyor

spora ben de gitmiştim bir dönem gerçekten sıkıcı aslında evde jillian falanda yapılabilir
twist yuvarlak bir alet üstüne çıkıp dönüyorsun bel yan bölgesini inceltiyor etkisini hemen bir kaç günde göstermeye başlıyor

çok soru sordum ama jillian nasıl bir hareket?

merhaba
bu sabah kırmızı biber yumurta ceviz
öğlen tavuk salata arada ceviz incir yedim
akşamda tonbalıklı salata yiyeceğim

arkadaşlar buraya menüyü yazmak insanı acayip motive ediyor harici hiç bişey yemiyorum galiba bu sefer bu iş olacak :52:

keşke yoldaşlarım olaydı daha süper olurdu :ssz:

pazartesi tartı günüm çok heyacanlıyım en azından bir buçuk kg vermiş olmayı umut ediyorum :26:

aslında incir kayısı çok yiyorum yemesem eminim daha fazla verirdim

bi de yeşil çay fazla içemiyorum günde bir fincanla kalıyorum çoğu zaman :7: bi sevemedim tarçınlı alacağım bi dahakine onlar çok lezzetli oluyor :32:

hayırlı sabahlar
devam eden diyetimde ilk hafta 1.4 kg'a veda etmiş bulunuyorum :3: benim gibi bir çok diyete başlayıp bırakan ve metabolizması durma noktasına gelmiş biri için çok iyi
ama görünende 3-4 kg vermiş gibi durmak da çok hoş :27:

durmak yok diyete devam :46:

merhaba arkadaşlar yazmıyorum diye bıraktım sanmayın devam ediyorum :34:

sabah yumurta ceviz ve bir incir yedim

közlenmiş kırmızı biberli yumurta çok güzel oluyor tavsiye ederim :23:

merhaba arkadaşlar yazmıyorum diye bıraktım sanmayın devam ediyorum :34:

sabah yumurta ceviz ve bir incir yedim

közlenmiş kırmızı biberli yumurta çok güzel oluyor tavsiye ederim :23:

yeni gördüm topic'inizi, azminizden ötürü tebrik ederim umarım beklediğiniz sonuçları en kısa zamanda alırsınız, almaya da başlamış gibi görünüyorsunuz zaten :)) ben de başlayacağım hemen yarın diyete, zaten okul da başlıyor o tempoyla biraz da yediklerime dikkat ederek kilo verebilmeyi umuyorum, toplamda 15 falan vermem gerek çünkü :(

hayırlı sabahlar
devam eden diyetimde ilk hafta 1.4 kg'a veda etmiş bulunuyorum :3: benim gibi bir çok diyete başlayıp bırakan ve metabolizması durma noktasına gelmiş biri için çok iyi
ama görünende 3-4 kg vermiş gibi durmak da çok hoş :27:

durmak yok diyete devam :46:

iştahım kabardıı :1::1::1:
ben mart ta başlayacak diyet yntemi araken konunu gördüm cnm... inşşallah istediğin kg a kavuşursun bol eksili günler diliyorum sağlıkla :nazar:

Back
X