Merhaba ben Jennifer,
Amerikaliyim.Biraz Turkcem var. Bize dugun hediyesi olarak geldi. Kullanimiyoruz. Hic kullanmadik. Kutusunda duruyor. ilk mesajim fiyat yazmiyorum.
Yaldizli siyah renkte. Ozel mesaj atabilirsiniz. Tesekkurler.
Merhaba ben Jennifer,
Amerikaliyim.Biraz Turkcem var. Bize dugun hediyesi olarak geldi. Kullanimiyoruz. Hic kullanmadik. Kutusunda duruyor. ilk mesajim fiyat yazmiyorum.
Yaldizli siyah renkte. Ozel mesaj atabilirsiniz. Tesekkurler.
kızlar müjdee
sonunda kitchenaid mikserimi aldım.
mor rengini aldım nasıl ama:82:
Eki Görüntüle 198646
benimle fikir paylaşımında bulunan herkese teşekkür ederim
mrb canım tamda bu makinayı araştırırken senin açtığın konuyu gördüm alırken hiçte kolay olmamış anlaşılan haklı olarak fiyatını görünce iş yapıyormu diye düşünüyor insan şuan bende bu makinayı almak istiyorum çeyizime inşaallah tavsiyen nedir sen alalı baya olmuş bir öneride bulunursan sevinirim aldığıma değidi diyebiliyor musun? birde aparatlarından aldın mı? aldıysan hangilerin aldın?
kızlar müjdee
sonunda kitchenaid mikserimi aldım.
mor rengini aldım nasıl ama:82:
Eki Görüntüle 198646
benimle fikir paylaşımında bulunan herkese teşekkür ederim
Optimum a her gidişimde ciğerci kedisi gibi bakıp geri dönüyorum yılda iki kez epey indirime giriyor o zamana denk getirmek lazım, hala kullanmamış olabilir misin ki acaba
Optimum a her gidişimde ciğerci kedisi gibi bakıp geri dönüyorum yılda iki kez epey indirime giriyor o zamana denk getirmek lazım, hala kullanmamış olabilir misin ki acaba
evet çok pahalı.en ucuzu 999tl oda 1.400den inmiş.ellerinde de yokmuş da gelecekmiş :84: ama ben istiyorum.hem ucuz olsun istiyorum,hemde benim olsun istiyorum
ya nerde buldunuz acaba 999tl ye? annemde deli gibi bu makinayı istiyor bileğindeki rahatsızlıktan dolayı hamur yoğuramadığı için... ben essede gördüm ama o da yüksekti fiyatı baya
cnm bende esseden aldım.bu robotlar esseye geliyor, önce yüksek fiyattan satışa sunuluyor. sanırım renk seçeneği azaldıkça(yada yüksek fiyattan dolayı talebin az olmasından) fiyatlar gün geçtikçe iniyor. geçen seneki araştırdığım fiyatlar şunlardı : 1400,999,899tl .
kampanyaları takip etmen gerekiyor. ama nu sene inermi hiç bilmiyorum. annene de ço geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?