Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir fikri olan yokmu?![]()
bende yakında evlenicem inşallah ve kitchen aid almak istiyordum. ama bugün media markt de gazerken moulinex marka kırmızı kitchen aid in aynısı bir makine gördüm 399 gibi bir şeydi onu alamaya karar verdim .bi araştırın isterseniz internetten derim:)
esse de de en uygun zamanında 900 tl olduğunu görmüştüm.
evet bende bugün kenwoodu gördüm fiyatına da şaşırarak baktım.ama bunu beğendim:)zaten benim isteğim mikserle başında durup beklememek ve kolumu yormamak o arada başka işlerimi yapabilmek.çünkü çok uğraaşıyorum pastalar keklerle falan:)herşeyi yoğurabilir bi mahareti varsa biraz araştırmadan sonra bunu almayı düşünoyrum fiyatıda iyi geldi.hemde kırmızı:)
buarada bnm robotum morsen kırmızı robot istiyorsun galiba
gerçekten mikserin kendi kendine çalışması çok avantajlı,sen etrafı toplarken yada kalıbı hazırlarken, karışım veya hamur çoktan olmuş oluyor.
annemin evinde kek bile yapmaya üşeniyorumkim mikseri tutacakta beklicek başında? ay çok tembel olmuşum ben
![]()
evet ben kırmızı istiyorum:) tüm küçük ev aletlerimi kırmızı almayı düşünüyorum.arçelik lal serisinden alıcam inşallah.ama bu makineyi beğendim ayn işi görür heralde dimi?peki sen mor olanı ne kadara almıştın?
cnm ben geçen sene 900 tl ye almıştım
Geçen sene benim de gündemimi epey meşgul etmişti Kitchenaid; buraya da uzun uzun yazılar döşenmiştim :) Nihayet dün Esse'den 847 TL'ye aldım. Yarı fiyatına düşmüştü bayram kampanyasında. Şimdiye kadar gördüğüm en düşük fiyat olduğu için, buraya da yazmak istedim. Kampanyanın ertesi gününde inisiyatif kullanarak aynı fiyattan satış yapıyor pek çok mağaza. Yetişebilenler bugün şansını denesin derim. Ayrıca bayram indirimi de aklımızda bulunsun, yetişemeyenler diğer bayramlarda kontrol edebilirler. Bazı ürünlerde %50+%50 indirim vardı, ben başka ihtiyaçlarımı da aldım, bazıları komik denecek fiyata düşmüşlerdi.
Aldığım mağazada kırmızı, koyu pembe, krem, fıstık yeşili renkleri vardı. Gözüm pembede kaldı ama eşim beğenmeyince vitrinden yeşil olanı çıkarttırdım. Almadan da çok düşündüm. Neden düşündüm; çünkü biraz gönlüm geçmişti. Standlı mikserimle yoğurma işini yapıyordum, makarna makinesi almıştım zaten, eşim moulinex fresh express almıştı, rende ve doğrama işini onunla hallediyorduk zaten. Pek ihtiyacım kalmamış gibiydi. Bir de bu ürünleri kullanırken aslında ne kadar gerekli olduklarını sorgulamaya başladım. Moulinex'in bir rendeleme aparatı dışında hiçbir dilimleyicisini kullanmadık örneğin. Makarna makinasını diyet yapmaya başladığımdan beri hiç kullanmadım; zaten ayda yılda bir kullanılacak bir şey.
Gene de eşim Amerika'ya gidince almaya niyetliydim, orada zaten normal mikser fiyatına satılıyor. Bekledim bekledim, bir türlü Ameri'da işi çıkmadı :)))) Bir kere çıktı aslında, işleri yoğun diye gitmedi. Şimdi nihayet gideceği kesinleşti. Bu kadar beklemişken Amerika'dan alalım dedim. Ama eşim burada da çok düştüğü için mantıksız buldu. Arada gene epey fark var. Ama adaptör yaptırmaya, oradan taşımaya değmez dedik. Gümrük sorunu olur mu, bagaj taşırken sorun olur mu onları düşündük. Bir de "işim gücüm müsade etmezse alamayabilirim" deyince beni ikna etti. Makineyi buradan aldık, aparatları oradan getirecek :) Dondurma ve blender aparatı dışında bir ihtiyacım da kalmadı zaten :)
Benim gibi mutfakta saatlerini geçiren, evde sürekli ekmek, hamur işi, tereyağı vb. yapan biri bile bu kadar düşünüp taşınıyorsa çeyiz için alacak arkadaşlar bir daha düşünsün derim. Sadece fiyatı değil önemli olan. Bu makine bir kenarda süs aleti gibi kalmayı hak etmiyor :)) Şimdi bana müsade; bugün mutfakta her zamankinden çok işim var :)
geçen yıl epey konuşmuştuk hatta ben doğubankta bi dükkanda fiyatı düşük olunca sana numarasını yollamıştım
kendim almış kadar sevdindim benim gündemimden hala düşmedi ama evliliğe epey olduğu için annem almama izin vermiyor umarım onun dediği gibi zamanla fiyatı düşer, hayırlı olsun güle güle kullan inşallah![]()
Geçen sene benim de gündemimi epey meşgul etmişti Kitchenaid; buraya da uzun uzun yazılar döşenmiştim :) Nihayet dün Esse'den 847 TL'ye aldım. Yarı fiyatına düşmüştü bayram kampanyasında. Şimdiye kadar gördüğüm en düşük fiyat olduğu için, buraya da yazmak istedim. Kampanyanın ertesi gününde inisiyatif kullanarak aynı fiyattan satış yapıyor pek çok mağaza. Yetişebilenler bugün şansını denesin derim. Ayrıca bayram indirimi de aklımızda bulunsun, yetişemeyenler diğer bayramlarda kontrol edebilirler. Bazı ürünlerde %50+%50 indirim vardı, ben başka ihtiyaçlarımı da aldım, bazıları komik denecek fiyata düşmüşlerdi.
Aldığım mağazada kırmızı, koyu pembe, krem, fıstık yeşili renkleri vardı. Gözüm pembede kaldı ama eşim beğenmeyince vitrinden yeşil olanı çıkarttırdım. Almadan da çok düşündüm. Neden düşündüm; çünkü biraz gönlüm geçmişti. Standlı mikserimle yoğurma işini yapıyordum, makarna makinesi almıştım zaten, eşim moulinex fresh express almıştı, rende ve doğrama işini onunla hallediyorduk zaten. Pek ihtiyacım kalmamış gibiydi. Bir de bu ürünleri kullanırken aslında ne kadar gerekli olduklarını sorgulamaya başladım. Moulinex'in bir rendeleme aparatı dışında hiçbir dilimleyicisini kullanmadık örneğin. Makarna makinasını diyet yapmaya başladığımdan beri hiç kullanmadım; zaten ayda yılda bir kullanılacak bir şey.
Gene de eşim Amerika'ya gidince almaya niyetliydim, orada zaten normal mikser fiyatına satılıyor. Bekledim bekledim, bir türlü Ameri'da işi çıkmadı :)))) Bir kere çıktı aslında, işleri yoğun diye gitmedi. Şimdi nihayet gideceği kesinleşti. Bu kadar beklemişken Amerika'dan alalım dedim. Ama eşim burada da çok düştüğü için mantıksız buldu. Arada gene epey fark var. Ama adaptör yaptırmaya, oradan taşımaya değmez dedik. Gümrük sorunu olur mu, bagaj taşırken sorun olur mu onları düşündük. Bir de "işim gücüm müsade etmezse alamayabilirim" deyince beni ikna etti. Makineyi buradan aldık, aparatları oradan getirecek :) Dondurma ve blender aparatı dışında bir ihtiyacım da kalmadı zaten :)
Benim gibi mutfakta saatlerini geçiren, evde sürekli ekmek, hamur işi, tereyağı vb. yapan biri bile bu kadar düşünüp taşınıyorsa çeyiz için alacak arkadaşlar bir daha düşünsün derim. Sadece fiyatı değil önemli olan. Bu makine bir kenarda süs aleti gibi kalmayı hak etmiyor :)) Şimdi bana müsade; bugün mutfakta her zamankinden çok işim var :)
Güle güle kullan cnm
almana çok sevindim. hemde geçen seneden daha ucuz bir fiyata almışsıngeçen sene ben 900tl ye almıştım.
yaklaşık 1 sene önce bu konu üzerinde baya bir konuşmuştuk.
buarada türkiyeden alınan makineye abd den gelen aksesuarlar uymuyor maalesef. hatta dondurma makinesi aparatını alan blog sahibi aparatın makineye oturmadığını yazmıştı.almadan araştırısın umarım.
esse indirimini kaçırmama üzüldümkesin alacak bişiler bulurdum
Gercekten cok ucuza almissiniz, gule gule kullanin.Sizin gibi mutfagi cok verimli kullanan biri icin o makineyi kullanmak bir zevk olacaktir eminim. Ben de esse indirimini kacirdigima cok uzuldum, umarim bir dahaki sefere yakalayabilirim.
Ben de kiyma aparati almistim mart ayinda, ancak kullanma kilavuzunu inceledigimde ana aparatin yaninda olmasi gereken itme cubugunun kutudan cikmadigini farkettim. Yaklasik 5 aylik bir maceradan sonra ona da kavustum. Gumrukten bir turlu gelemeyen kitchenaid aparatlari beni bu kadar bekletti. Daha dogrusu bana soyledikleri bu oldu. Artik magaza muduruyle neredeyse arkadas olduk, her hafta rutin bir kez ariyordum ne zaman gelecek diye.:))
Bu arada tatlicady arkadasim, hatirlarsan seninle kitchenaid kitabi uzerine bayagi konusmustuk sen ilk aldiginda. Sana verilen kitap daha yenisiymis, ben kiyma aparatini almaya gittigimde senin bahsettigin kitabi da gordum. Hatta sitem ettim satici kiza bana bundan verilmedi diye. Satin alabilirsiniz dedi, baktim yuzde elli indirim var kitapta da, onu da aldim. Bendeki kitaptan daha degisik tarifler var bu kitapta ve Turk damak tadina daha uygun gibi geldi bana...