Mutfak Dekorasyonu kitchenaid mutfak robotu kullananlar ve almak istiyenler

Canım şimdiden mutluluklar. Sen hele bir evlen, mutfağın başına geç, dilediğin tarif olsun.
Ben 25 yaşında evlenmiştim ve evlenirken Kitchen Aid tipi mutfak aletlerinden haberim bile yoktu (gerçi o zaman piyasada da pek yoktu) ama benim aklımdan bile geçmezdi farklı mutfak ekipmanlarına ilgi göstermek. Üniversitedeyken yemek yapmaya başlamıştım, fena da değildim ama ilgim, hevesim çok azdı. Senin şimdiden böyle merakın, ilgin varsa bir süre sonra (hele de bebekten sonra) harikalar yaratacağına eminim. O zaman biz senden tarif isteriz :)
Kitchen Aid işini böyle çözmene de çok sevindim, hem en uygun fiyatlar hem de en şahane renkler Amerika'da bulunuyor :)

Ben de uzun zamandır kitchen aid'i takip edenlerdenim. Nihayet gözümü kararttım ve aldım. :)) İlk yaptığım köfte yoğurmak oldu, sonuç mükemmel. Ben özellikle mercimek köftesini çok severim, ama bileğimde bir problem var, çok yoğurunca hem çok şişiyor hem de inanılmaz acıyor. O yüzden köfte ve hatta dolma harcını bile zor yapabiliyorum. Benim için kurtarıcı oldu, eminim hamurları da çok iyi yoğuruyordur. Bundan önce tefalin standlı mikserini kullanıyordum, o da iyiydi ama özellikle kenarlarda kalanlardan çok rahatsız oluyordum. Bunda öyle bir problem yok, diğerine göre de bayağı sessiz çalışıyor.

Yarın da mayonez yapacağım, kullandıkça kullanasım geliyor. :)) Bu arada ben elma yeşilini aldım, ama mor, turuncu, sarı, beyaz, gri, açık yeşil, kırmızısı da vardı...

mrb cnm
güle güle kullan mikserini
acaba ne kadara ve nerden aldığını öğrenebilir miyim?açık yeşilini aldığına göre yurt dışından getirttin sanırım.
mikser ile yaptıklarını ve mikserin performansını bizlerle paylaşırsan çok sevinirim
bileğin için üzüldüm geçmiş olsun.bnm bi problemim yok ama kurabiye hamurunda bile bileğim ağrıyor.alışık olmadığımdan galiba

Evlenince tarif tarif diye peşinde dolaşırsam şaşırma cnm
bende üniversitede okuyorken yemek,temizlik yapıyordum.ailemin yanına gelince herşeyi unuttum ama gene güzel bişiler çıkarırım diye düşünüyorum.
buarada tatlısız yapamadığım için haftada en az 3 çeşit tatlı yapıyorum
ev işi bilgim tatlılardan ibaret şuan

Çok teşekkür ederim canım. Ben suadiye esse'den aldım, koyu yeşilini aldım ama açık yeşil hem teşhirde hem de kapalı olarak vardı. Kozzy esse'de kapalı olarak sadece turuncu, optimum da yine kapalı olarak mor, turuncu ve sarısı vardı. Ama en geniş renk seçeneği suadiye'deydi, hatta 90.yıl özel elma şekeri rengi bile vardı. Normal fiyatı 1295, taksitli fiyatı 1385 idi. Ben avealılara özel %20 indirimden faydalandım, taksitli fiyatı 1108'e geldi. Peşin alsaydım 1036 olacaktı. Ben 12 taksitle aldım.

Bir de cam haznesi vardı onu da aldım, o metal kasesine göre biraz daha yayvan. Fiyatı da uygundu aparat fiyatlarına göre. (119 tl) Benim asıl istediğim makarna ve dondurma aparatları ama onları da yurt dışına biri giderse rica etmeyi düşünüyorum çünkü burada anormal pahalı. Ama burada ya da başka bir yerde okudum, aparatların da asıl makine hangi ülkeden alındıysa oradan alınmasını tavsiye ediyormuş yetkililer, nitekim biri dondurma aparatını getirtmiş ama sanırım bir uyumsuzluk olmuş makineyle. Nasıl olacak bilemedim, belki onlar da bir gün makul fiyatlara gelir de alırız.

Yanında bir de kitap veriyorlar ücretsiz, içinde çok değişik tarifler var. Yavaş yavaş onları da denemeyi düşünüyorum, mutlaka yaptığım şeyleri paylaşırım, ama gerçekten çok başarılı, evet pahalı ama bence parasını hakediyor..

ay cnm çok iyi almışsın.güle güle kullan
şuan amerikadan almayıp, hemen gidip almayı bile düşündüm doğrusu
avealı birini bulup 1036 tl ye alabilirim yani gerçekten çok güzel. amerika fiyatlarını tekrar gözden geçiriyim ve hemen karar veriyim.
bu fiyat ne zaman kadar geçerli olur acaba? bende telefon numarası bırakmıştım esse ye hala beni aramadılar.
sen yenimi aldın cnm? bide kaç volt acaba?

Çok teşekkür ederim canım. Avea indirimi yanılmıyorsam nisan sonuna kadar. Esse'nin de fiyatlarda nisan sonuna kadar bir değişiklik yapacağını sanmıyorum. Bir de her esse yapmıyor bu avea indirimini galiba, ya bir bilgi zinciri eksikliği oluyor, ya da inisiyatifleri dahilinde, gitmeden mutlaka arayıp teyidini almak lazım. Mesela ben palladium esse'yi aradım, sordum bana kitchen aid'ler indirimde (indirim dediği de 1450'den 1295'e düşmüş, etiketinde öyle yazıyor) o yüzden yapamıyoruz, avea indirimi sadece indirimsiz ürünlerde geçerli dedi. Ama kozzy, optimum ve suadiye esse yaptı bu indirimi, ben de daha çok renk var diye suadiye'yi tercih ettim.

Ben 2 gün önce aldım, 220 volt yazıyor üzerinde...

Son düzenleme:

güle güle kullan cnm,bi nazar boncuğu takalım mikserine nazar değmesin

verdiğin bilgiler için saol
nisan sonuna çok az kaldı nasıl karar vericem ben :44:

güle güle kullan cnm,bi nazar boncuğu takalım mikserine nazar değmesin

verdiğin bilgiler için saol
nisan sonuna çok az kaldı nasıl karar vericem ben :44:

Rica ederim, nazar boncuğu için de teşekkür ederim. Bence esse'nin daha böyle kampanyaları olur gibime geliyor, eğer kaçırırsan sakın üzülme, zaten fiyatından dolayı satılması zor bir alet, o yüzden bence ilerde daha uygun şartlarda bile olabilir.

Benim ufak bir oğlum var, pastane ürünlerini çok seviyor, daha sağlıklı ve katkısız bir şeyler yapabilmem için iyi oldu. Bir de dediğim gibi artık kıyma yoğurmada bile problem yaşıyorum, o yüzden daha fazla beklemeden gidip aldım.

Bir de Amerika'dan alma imkanın varsa onu da değerlendirmek mantıklı. Gerçi adaptörle kullanınca garantisi geçersiz oluyor ama arada bayağı bir fiyat farkı var. Benim getirtme şansım olsaydı ben de iki kere düşünürdüm buradan almadan önce...

Merhaba, biberon'un mesajlarını görünce ben de bir hatırlatma yapmak istedim. (Bu arada güle güle kullanın) Daha önce yazmıştım ben kampanyadan önce Optimum Esse'de 1.000 TL'ye hem de taksitle alma fırsatı bulmuştum. Yalnız bana bu fırsatı sunan mağaza müdürü olduğunu düşündüğüm takım elbiseli bir beydi, sadece kendi yetkisini kullandığını ve 2 gün içinde alırsam bu fiyattan verebileceğini belirtti. Eğer karar verirsen; oraya gidip, mağaza müdürünü isteyip "1.000 TL'ye verirseniz hemen alacağım" demen yeterli olur bence. Hafta içi gitmeni tavsiye ederim, şunu da belirteyim o zaman sadece kırmızısı vardı, bu renkler yeni gelen bir parti galiba..

Amerika konusunda da biliyorsun, oradaki satış fiyatı 300 TL (beyazı)-450 TL (renkli artisan serisi) ortalamalarında. Fiyat çok iyi de voltaj farkı var, adaptörle kullanabilirsin ama üretici firma bunu hiç tavsiye etmiyormuş. Eşim "kaliteli bir adaptörle hiç birşey olmaz" dediği halde ben internetten ısmarlamaya cesaret edemedim. Eşim Ağustos'ta fuar için ABD'ye gidecek galiba o zaman getirteceğim. Kargo vb. hiçbir ek masraf ödemeyeceğim için adaptörle sorun yaşasam da sineye çekeceğim artık :)) Çünkü aparatlarını da istiyorum, hepsi bir arada 1.000 TL bile tutmayacak.

Bu arada standlı mikserim iş görüyor zaten. Bosch marka çok sessiz çalışıyor, kenarlarda da kalmıyor ama sonuçta bildiğimiz mikserin çok daha kullanışlı hali. Oysa kitchenaid çok amaçlı bir mutfak yardımcısı, çok iyi bir tasarım. Mutfakla sıkı fıkı olan birçok kişinin rüyasıymış ben de araştırınca öğrenmiştim :))

nisanın sonuna kadar düşünüp karar vereceğim:44:
garantisiz ürünlerden de nefret ediyorum. telefonumu orjinal ama garantisiz olarak yurtdışından almıştım. neredeyse 1 senede heryeri bozuldu ama tamire vermeye kokuyorum. aradaki farkı kesin tamir ücreti olarak çıkaracaklar
ayyy bu kararsızlık yok mu? beni mahvediyor. arkadaşında kesin olarak getireceği belli değil.bide getiremezse boşuna almamış olacağım

Son düzenleme:
tekrar merhaba cnm
daha önce bende gittim optimuma. görevli bayana sordum,o gitti birilerine sordu geldi 1400 tl gibi bi rakam sölemişti.banada fazla gelmişti ve ellerinde de sadece tehşirdeki ürün vardı...
amerikada benim beğendiğim model de 450 tlye geliyor.ama bozulursa bu kadar para elimde patlasın istemiyorum... buna katla-namam:84: bu sefer tekrar yenisini alırsam. 450+1000=1450 tl ye gelicek bana mikser

kızlar müjdee
sonunda kitchenaid mikserimi aldım.
mor rengini aldım nasıl ama:82:

benimle fikir paylaşımında bulunan herkese teşekkür ederim

güle güle kullan canım. rengi de çok güzel.. kitchenaidi aldın şimdi sıra kolları sıvayıp harikalar yaratmakta...

güle güle kullan canım. rengi de çok güzel.. kitchenaidi aldın şimdi sıra kolları sıvayıp harikalar yaratmakta...

teşekkürler cnm koşturmacalar bitsin,kek pasta yapmaya hamur yoğurmaya başlayacağım

İyi günlerde kullan :)) Rengi de harika..

teşekkürler cnm sonunda aldım. ben sirkeci esseden %10 nakit indirimli olarak 900 tl ye aldım .
ama ertesi gün bütün esselerde 899tl olmuş :) internette bile 899 gözüküyor

ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN CANIM DARISI BAŞIMIZA. sizler istanbuldasınız bulabiliyorsunuz biz muğlada mahrumiyet bölgesindeyiz napıcazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…