Mutfak Dekorasyonu kitchenaid mutfak robotu kullananlar ve almak istiyenler

TEFAL_STANDLI_EL_MKSER_en_ucuz_tefal_mikser___blender_tefal_standli_el_m__kser___762.jpg

kızlar bu nasıl acaba ufcetin siz bu makinayı övmüştünüz sanırım...

Merhaba ben Jennifer,
Amerikaliyim.Biraz Turkcem var. Bize dugun hediyesi olarak geldi. Kullanimiyoruz. Hic kullanmadik. Kutusunda duruyor. ilk mesajim fiyat yazmiyorum.
Yaldizli siyah renkte. Ozel mesaj atabilirsiniz. Tesekkurler.:nazar:

Merhaba ben Jennifer,
Amerikaliyim.Biraz Turkcem var. Bize dugun hediyesi olarak geldi. Kullanimiyoruz. Hic kullanmadik. Kutusunda duruyor. ilk mesajim fiyat yazmiyorum.

Bu 220volt. Amerikan modeli degil. Amerikan modelini (110V) Turkiye'de kullanmak tehlikeli!

ya ben kk yı çok seviyorum ya :kkk: aradığım bütün konular var.kızlar bende 1 senedir düşünüyorum daha doğrusu annemle düşünüyoruz.annem benim çeyizim için istiyo ama bende o kadar para vermek yerine başka bişey alırım diyorum.yada alıcaz evlenince annemden ödünç alıcam ve geri vermicem :1:
bugün en son oktay ustada denk geldik o da bu markamı kullanıyo bilmiyorum.
hala kararsızım napsam ki :30:

kitchenaid imi 2 ay önce Esseden kırmızı renkte aldım. Çok memnunum. Her türlü hamuru yoğuruyor , ekmek hamurlarında biraz zorlanıyor sanki sallanıyor alet sizde de oluyor mu?

birde sessiz çalışıyor yazanlar var bence sesli gayet, evdeki eski mikserle aynı sesi cıkarıyor :( bozuk mu acaba?

bir de ennn önemli konu, aparatlarınını kullanan varmı??
özellikle narenciye sıkacagı aparatını amerikadan almak istiyorum uyumlu mudur acaba ???

Merhaba ben Jennifer,

Merhaba,

Mesajınız eğer hala geçerliyse elinizdeki Kitchen Aid mutfak robotu ile ilgileniyorum. Bana fiyatını ve model numarasını bildirebilirseniz memnun olurum.

İyi günler.

selam güzeller krups markasının bir mutfak robotu var kullanan var mı aranızda?varsa yorumlarınızı veya tavsiyelirnizi bekliyorum.

:62:kızlar müjdee
sonunda kitchenaid mikserimi aldım.
mor rengini aldım nasıl ama:82:
Eki Görüntüle 198646
benimle fikir paylaşımında bulunan herkese teşekkür ederim:71:

mrb canım tamda bu makinayı araştırırken senin açtığın konuyu gördüm alırken hiçte kolay olmamış anlaşılan haklı olarak fiyatını görünce iş yapıyormu diye düşünüyor insan şuan bende bu makinayı almak istiyorum çeyizime inşaallah tavsiyen nedir sen alalı baya olmuş bir öneride bulunursan sevinirim aldığıma değidi diyebiliyor musun? birde aparatlarından aldın mı? aldıysan hangilerin aldın?

Çeyizim ile ilgili en büyük hayalim şu sıralar bu mutfak makinesi mikser demek ona hakaret olur sanırım :9:
sevgilimin sözü var yakın zamanda hediye edecek bunu bana :21:

mrb canım tamda bu makinayı araştırırken senin açtığın konuyu gördüm alırken hiçte kolay olmamış anlaşılan haklı olarak fiyatını görünce iş yapıyormu diye düşünüyor insan şuan bende bu makinayı almak istiyorum çeyizime inşaallah tavsiyen nedir sen alalı baya olmuş bir öneride bulunursan sevinirim aldığıma değidi diyebiliyor musun? birde aparatlarından aldın mı? aldıysan hangilerin aldın?

mrb
evet alalı baya oldu ama yeni evlendiğim için daha kullanmaya başlamadım. şuan mutfak tezgahımın bir köşesinde duruyor ve her gelen ne işe yaradığını soruyor(almaya heves ediyor)
baya reklamını yaptım ama henüz hiç kullanmadım:9: yemek pasta börek yapmaya başlayınca buraya yazacağımdan emin olabilirsin.
kullanan kişiler memnun olduklarını yazmışlardı.
buarada bende sadece mikserle verilen parçalar var.diğer aparatlarını almadım. çünkü bütün robot çeşitlerini almıştım.içimde kalan sadece dondurma yapma aparatı.ilerki zamanlarda belki onu alabilirim.
pek yardımcı olamadım sanırım

:62:kızlar müjdee
sonunda kitchenaid mikserimi aldım.
mor rengini aldım nasıl ama:82:
Eki Görüntüle 198646
benimle fikir paylaşımında bulunan herkese teşekkür ederim:71:

Optimum a her gidişimde ciğerci kedisi gibi bakıp geri dönüyorum yılda iki kez epey indirime giriyor o zamana denk getirmek lazım, hala kullanmamış olabilir misin ki acaba :1:

Optimum a her gidişimde ciğerci kedisi gibi bakıp geri dönüyorum yılda iki kez epey indirime giriyor o zamana denk getirmek lazım, hala kullanmamış olabilir misin ki acaba :1:

:76: bugün zebra kek yaptım yani kek harcı yaptım...
makineye yazık etmiştim,krem şanti yapmaktan başka bir özelliğini kullanmamıştım.
neyseki bişiler yapmaya yeni yeni başlıyorum. daha öncede yumurta akından bezeler yapmıştım.

çok güzel çırpıyor zaten bu tartışılamaz. üşenmeyip bir de hamur yoğurmasını test edersem süper olucak :1:

Hamur yogurmasi da cok iyi. Ben hem pogaca hamuru hem de pizza hamuru yaptim, ikisinde de cok guzel toparladi malzemeleri. Bir de cig kofte yaptim, o da cok guzel oldu. Bugun de kiyma aparati aldim, ama henuz denemedim...

Bende o kedilerden biriydim ancak şuanda sahibim ve çokta memnunum ben kendi çalıştığım firmadan bir adet edindim sadece beyaz rengi var anak 990TL sadece 15 marta kadar devam eden bir kampanya dahilinde kesenize uyarsa sizide bir adet kitchenaid sahibi yapmak isteriz =)
Hep söylerlerdi gıda okumuş biri olarak bende içim rahat bir biçimde söylüyorum artık Kitchenaid sahibi olmak ayrıcalık =) siz yorulmayın mikseriniz yorulsun
Sitemizde de satışta ancak arayarak da bilgi alabilirsiniz taksit olanağı ve havale seçeneği de mevcut ( www.cafemarkt.com )

evet çok pahalı.en ucuzu 999tl oda 1.400den inmiş.ellerinde de yokmuş da gelecekmiş :84: ama ben istiyorum.hem ucuz olsun istiyorum,hemde benim olsun istiyorum

ya nerde buldunuz acaba 999tl ye? annemde deli gibi bu makinayı istiyor bileğindeki rahatsızlıktan dolayı hamur yoğuramadığı için... ben essede gördüm ama o da yüksekti fiyatı baya

ya nerde buldunuz acaba 999tl ye? annemde deli gibi bu makinayı istiyor bileğindeki rahatsızlıktan dolayı hamur yoğuramadığı için... ben essede gördüm ama o da yüksekti fiyatı baya

cnm bende esseden aldım.bu robotlar esseye geliyor, önce yüksek fiyattan satışa sunuluyor. sanırım renk seçeneği azaldıkça(yada yüksek fiyattan dolayı talebin az olmasından) fiyatlar gün geçtikçe iniyor. geçen seneki araştırdığım fiyatlar şunlardı : 1400,999,899tl .
kampanyaları takip etmen gerekiyor. ama nu sene inermi hiç bilmiyorum. annene de ço geçmiş olsun...

cnm bende esseden aldım.bu robotlar esseye geliyor, önce yüksek fiyattan satışa sunuluyor. sanırım renk seçeneği azaldıkça(yada yüksek fiyattan dolayı talebin az olmasından) fiyatlar gün geçtikçe iniyor. geçen seneki araştırdığım fiyatlar şunlardı : 1400,999,899tl .
kampanyaları takip etmen gerekiyor. ama nu sene inermi hiç bilmiyorum. annene de ço geçmiş olsun...

teşekkür ederim bilgilerin içinn ;) mutlaka takip edicemm :)

merhabalar bende konuyu takip edenlerdenim. kitchenaid alan arkadaşlara bir sorum olacaktı acaba kaç watt?hızı yüksekmi?esse sitesinde baktım 300w yazıyor çok düşük geldi bana.bosch marka almak istiyorum http://www.ereyon.com.tr/ProductImages/603623/Bboschkc3b8kkenmaskinemum4780.jpg 600w diyor. kullanan yada fikri olan varsa yardımcı olmanızı isterim:) fiyatı 733tl. uygunda geldi:):34:

Back
X