büyük mutfak mikseri deseniz nasıl olurdu kiMerhaba hanımlar, dert değil benimki belki ama aranızda kullanan var mı diye soracağım. 2 gün sonra n11 rin indirimi başlıyor. Kitchenaid mixer almak istiyorum. 3.350 tl ye alabileceğim indirimle.içli köfte hamuru yapmak için kullancağım genelde. kullanan arkadaşlar memnun musunuz? değer mi bu paraya ?
Mutfak şefi diye geçiyo hem kıyma makinası hem hamur yoğuruyo. fiyatı 500-600 arası bi araştır istersen emsanında vardı hattaben şekli için değil, içli köftenin hamurunu yoğurmak için kullanmak itiyorum. şeklini elimde çok kolay verebiliyorum. ama hamurunu iyice yoğurmak gerekiyor. hem çok yorucu oluyor elde hemde çok vakit alıyor. tabi alınmış bir makina olunca kek, kurabiye vb. hamur işlerimide yoğurmak için kullanırım diye düşünmüştüm...
Merhaba hanımlar, dert değil benimki belki ama aranızda kullanan var mı diye soracağım. 2 gün sonra n11 rin indirimi başlıyor. Kitchenaid mixer almak istiyorum. 3.350 tl ye alabileceğim indirimle.içli köfte hamuru yapmak için kullancağım genelde. kullanan arkadaşlar memnun musunuz? değer mi bu paraya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?