Kitara'nin ""hedef 60"" günlüğü - Başlangıç 01.04.2015

o kadar dayandım ama dünkü yediğim çekirdek ve sonrasındaki atıştırmalıklarım tartıda +500 olarak gösterdi. çok üzgünüm oysaki cuma gününe kadar 78 olmuştum. maalesef geçen hafta ile aynı yine

aç karnına ılık limonlu su

2 ceviz, 1 haşlanmış yumurta,
yeşillik, 100 gr yağsız tuzsuz lor peyniri,
5 siyah zeytin, 1 yk kaymak, 1 tk bal, 1 tk tereyağ
1 domates, 1/2 salatalık ve çay şekersiz

ara; çörek otlu kepekli bisküvi 4 adet , çay

Merhaba acaba beni de aranıza alır mısınız daha diyete yeni başladım 8.günüm.
Kahvaltı:
10:00= 2 dilim kepekli ekmek
zeytinyağlı-nar ekşili brokoli salatası ( canım çok istedi ondan kaçamak oldu sanırım)
5 zeytin,yeşil çay
kk büyüklüğünde yağsız peynir

not: 55 kiloyla diyete başladım boy:1.60 Şu an 54 kiloyum geçen hafta 1 kilo verdim
hedef:50

merhaba hoşgeldin tabii katılabilirsin.

yediklerimizi ve egzersizleri paylaşıyorum. verilecek kilon az gayet güzel aslında.

brokoli çok hafif ve sağlıklı kaçamak sayılmaz :) afiyet olsun.

yemeğim yok

baş sağlığına gittik yürüyüşe gidemedim o yüzden

ay bugün moralim sıfır

100 gr lor, 5 zeytin, domates , salatalık, çörek otlu eti form 4 adet ve çay ( öğle yemeğim)

merhaba bugun tartılmadım en son cumartesı 67,2 idim
Kahvaltı 08:00 (180 kalori)
aktivia kahvaltı zamanı

Ara 11:30 (70 kalori)
1 bardak light süt

Öğlen 13:30 ( 290 kalori)
1 kase tarhana çorbası (140 kalori)
yarım kase cacık (50 kalori)
küçük bır karnıyarık yarısı 1/2 (100 kalori)

Ben de sguat yapıyorum bir de oryantal oynuyorum akşamları 15 dakika çok seviyorum

Ara öğün:1 bardak sütlü şekersiz nescafe

Öğle: 5 yk kuru fasulye-1 kase mercimek çorbası-1 porsiyon yağsız mevsim salata

Ya ben akşam yemeği olarak kaçamak yaptım 3 küçük top çikolatalı kek ve yanında kahve ama sıkıntı olmaz sanırım çünkü sadece sabah ekmek tüketmiştim

bu sabah;

kahvaltı: aç karnına ılık 1 bardak süt- 4 çilek

2 ceviz, 1 yağda yumurta, yeşillik, 1 kk peynir, domates, salatalık,sivri biber

ara: yulaflı bisküvi 3 adet

egzersiz : 1 saat yürüyüş

öğle yemeği: 8 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt

aç karnına ılık limonlu su

kahvaltı:

1 yumurta, 1 kk peynir, 1 yk bal, 1 yk tereyağ, 1 domatesi 1/2 havuç, 1/2 salatalık, 2 ceviz, 2 dilim ekmek

ara:

4 parça bitter, türk kahvesi

öğle:

100 gr haşlanmış tavuk, 1 kase yoğurt

yürüyüşe gidemedim fırtına var.

kahvaltı:

200 gr çilek, 1 bardak süt

ara:

eti form pirinç patlağı 4 adet, 10 kuru üzüm

öğle:

ayran ve 2 kuru biber dolması etli ( yiyecem inş)

yürüyüşe gidemeyeceğim. pazara gideceğim. o da bir hareket sayılır :)

Tünaydınn

Kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek,1 kk yağsız peynir,semizotu ve yoğurt karıştırıp yedim beni baya tok tutuyor.4 zeytin ve 1 salatalık,yeşil çay

Ara:şekersiz nescafe

Öğle: 1 kase mercimek çorbası,çin soslu piliç,yağsız ve tuzsuz salata

Spor akşama işten dönünce

hu huuuu

Kilo verdiğimi baya hissediyorum yan karın eritme egzersizleri yapıyordum ve onların da işe yaradığı gözle görülür şekilde ortada fakat bir türlü tartılamadım haftaya 1 ay olucak ve diyetimi bitiricem inşallah

Bugün
Sabah: 2 dilim kepekli ekmek,5 zeytin,şekersiz nescafe,kk yağsız peynir,salatalık+marul

Ara vermedim canım istemedi

Öğle: 1 kase sebze çorbası,fırında tavuk,yağsız salata

bugün pek iştahım yok :/

Merhaba buralardayım...tatil de yoktum sonra da unuttum :))))

biraz kilo aldım ama toparladım 2 günde. daha iyi olacak.

Sabah 45 dk yürüyüş

Kahvaltı: 1 yumurta ( haşlanmış), 2 ceviz, yeşillik, 1 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 yk kaymak, 1 tk tereyağ ve domates salatalık

yan eritme süper bir şey. darısı bana da olsun. yani diyet bitirme diyemem ama bu şekilde devam etmezsem yine kilo alacağımı biliyorum. hayatımın sonuna kadar dikkat ederek yemem lazım.

yan eritme süper bir şey. darısı bana da olsun. yani diyet bitirme diyemem ama bu şekilde devam etmezsem yine kilo alacağımı biliyorum. hayatımın sonuna kadar dikkat ederek yemem lazım.
Evet haklısınız şimdi diyet yapıp sonra birden eski düzene dönünce abur cubur tarzı yemeyle bu kilolar hemen geri alınıyor en azından kiloyu korumak için sağlıklı beslenmek şart

Sabah: 2 dilim kepekli ekmek,4 zeytin,1 kk peynir,marul+salatalık
Öğle: 1 kase tavuk çorbası,patatesli sulu köfte yemeği (1 porsiyon),3 kaşık yoğurt
Şimdi iki dilim künefe yedim dayanamadım ya regl dönemindeyim ondan sanırım akşam yemeğim künefe oldu ne yapalım

Günaydın :)

45 dk yürüyüş

kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk beyaz peynir, marul, domates, salatalık, 1 dlm kızarmış ekmek, 2 yk kaymak, 1 çk bal

Günaydın

Sabah: 1 dilim kepekli ekmek,1 kk büyüklüğünde yağsız peynir,1 salatalık,yarım domates,şekersiz nescafe

Birkaç gündür spor yapamıyorum koşturmaktan bu akşam da arkadaşımı istemeye gelecekler orada diyet bozulacak maalesef ama abartmayacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…