Kitara'nin ""hedef 60"" günlüğü - Başlangıç 01.04.2015

Aslinda yaptiginiz diyet degil, saglikli duzenli beslenme kendine deger verme. Tebrik ederim cok guzel bir yol ve cok guzel kilo vermissiniz. Bende 5 ay once bu yola ciktim diyetisyen kontrolunde ve cok sukur guzel gidiyor :)) H Heart of Gold

teşekkür ederim evet aslında diyet denmez. sağlıklı beslenme ve hareket. hemen hemen sizinle aynı zamanda başlamışız. siz neler yapıyorsunuz peki menünüzü değiştiriyor mu diyetisyeniniz ?

Cok seviniyorum boyle guzel ornekler gorunce, motivasyon oluyor :) Her hafta degistiriyoruz listeyi , basta insulin direnci cikti ve 87 kilo ile basladim boyum 1.68 yani oldukca tontik bi kizdim . Insulin direncinden dolayi ilk 2 ay ona yonelik bir listem vardi biraz sarsiciydi ama sukur ilac kullanmadan atlattim:)
Su anda 71 kilodayim ama vucudum son 1 aydir duraklama doneminde ve gram veremiyorum. Motivasyonumu bozmadan sporuma ve guzel beslenmeme devam etmeye calisiyorum:)
Ilk 2 ay haftada 4 gun 45 dk normal tempo yuruyus ile basladim. Sonra araya kosular ekledim yapabildigim kadar 5 dk,10dk ne cok ne az. Simdide haftanin 3 gunu boksa gidiyorum 1 gunde kosu yapiyorum. Daha 10 kilo kadar var diye tahmin ediyorum :))

ÇOK GÜZEL İNSÜLİN DİRENCİ EN ZOR OLANI ZATEN. SİZ ONU BAŞARMIŞSINIZ.

ben de 83 ile başladım boyum 1,58. doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum.

çok düzenli her gün 1 saat yürüyorum yaklaşık 10 yıldır. ama aralarda yapmadığım oldu. son 2 aydır duraklamadaydım ekstra sporlar yaptım ama veremedim. kas ağırlığım arttı. sporu bıraktım vermeye devam ettim. vücut bazen kasların ağırlığından gerçek kiloyu göstermiyor...
duraklama döneminde önerilen duraklamayı kırıcı 2 günlük protein diyetleri var belki uygularsanız faydasını görürsünüz. ya da akşamları yoğurt kürü yapabilirsiniz. benim de daha 15 kilom var verilecek :)

Coook tesekkur ederim :* Bende kismetse bebekten once tum fazlaliklarimdan kurtulmak, hafiflemek, kaslarimi da guclendirmek istiyorum. Evet dogru soyluyorsunuz, bu haftam protein agirlikli umarim ise yarar yarin gorecegiz tartida:)
Masallah ya cok takdir ettim duzenli yuruyus cook cok onemli herkes icin.
Cok buyuk bi kismini halletmisiz kalan 10-15 kilolarda ucar gider 3-5 aya:)

en iyisini yapıyorsunuz.. ben hamile kaldığımda 72 kiloydum sürpriz olunca öncesinde tedbir almamıştım. hem anne için de zor oluyor fazla kiloyla doğum yapmak.

protein ağırlıklıysa muhakkak faydasını görürsünüz. kalan 15 kiloyu da 7-8 ay içinde vermeyi hedefliyorum.

Olsun hayirlisiyla olmus kilolar verilir yine :) Bende oyle dusundum,biraz fazla planli oluyor ama cok garantici bi tipim o yuzden 60 kiloyu gormek istiyorum hamilelikten once:)
Umarim gorurum tesekkurler desteginiz icin. Insallah guzel,saglikli, yavas yavas gider.

Konuma tekrardan hoş geldim.

alınan kilolarla geri döndüm.

10 Aralık 2016 da 83.1 ile tekrar başladım bu sefer diyetisyen desteği alıyorum

47 gün bitti ve

26.01.2017 şu an 77,6
ile devam ediyorum. toplamda 5,5 kg verdim ve bunun 3,6 kg yağdan.

ayrıca 10 seanslık kavitasyon paketi aldım yeni başladım ve 1.seans da 3 cm incelme oldu.

listeme %90 uyuyorum. günlük olarak burada da paylaşacağım.

25.01.2017 Çarşamba menüm

Toplam
1233
kcal

26.01.2017 Perşembe menüsü
toplam
1187
kcal

canım sıkkın her gün azalırken artıştayım. üşütmenin etkisi bu kadar sürmemeliydi. sıkıntıdan akşam kraker yedim

Toplam
1284
kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…