Kitara'nin ""hedef 60"" günlüğü - Başlangıç 01.04.2015

Günaydın :))

kocişden kahvaltı da çok iyi oluyormus canım

1 tereyağında yumurta
2 ceviz
1 domates, 172 salatalık, 1 kk beyaz peynir,
5 zeytin, 4 dut ( yaş olarak)
aaaa dut çıkmış mı çok severim ben de marketlere bakiyim bi
bugün sabah kahvaltıyı biraz geçiştirdim maalesef üşendim sabah
kahvaltıda mavi-y. in 3 adet bisküvisi ile çay içtim sonra 2 si bir arada kahve içtim
öğlen 1 tbk barbunya yemeği yedim içinde biraz patates de vardı yanında da 4 adet kuşbaşı et vardı pilavın içinde sadece etleri yedim pilav yemedim ekmek de yemedim dediğiniz gibi :)
sonra 2 si bir arada içtim
ben çok kahve çay içiyorum sanırım
bu sabah 83,6 kg çıktım

cıkmış canım pazarda görünce aldım.
kahvaltıyı geçiştirme peynir zeytin domates salATALIK 2 dk da yenir
iyi bir seçim ekmek yememen 2 kaşık pilav yiyebilirdin onun yerine.

kahve vücuttaki suyu tutuyor yani şişkinlik veriyor haberin olsun. onun yerine bol bol su iç

günaydııın
nerdesiiin
daha kahvaltı yapmadım ben ama tartıldım gene alışkanlık oldu

uyandıktan 1 saat içinde kahvaltını yapmış olman lazım. metabolizmanı hızlandırırsın.

kahvaltı;

aç karnına ılık limonlu su

1 kayısı kıvamı yumurta
1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1/2 salatalık , 1/2 domates
1 /4 havuç, 1/2 kivi

kiviyi sevmiyorum ben yaa
sabah 1 bardak su içtim sonra 2 haşlanmış yumurta üzerine zeytinyağı dkurutulmuş dereotu döktüm
yanında süzme beyaz peynir ve tulum peyniri ve taze fesleğen ve k special kraker
bir kupa içine kabuk tarçın koyup çay içiyorum tadı çok güzel ve şekerliymiş gibi oluyor :)
gün içinde çok su içemiyorum

üzgün ifadeler yapma böyle... motivasyonun düşüyor. güzel br kahvaltı yapmışsın. su ben de az içiyorum 1.5 - 2 lt arası anca. kivi şart değil rahatsızım diye yedim vitamin açısından.

kahvaltı seni tok tutar 2 yumurta yemişsin ara yapmadan öğle yemeği yiyebilirsin bence bugün. evde misin çalışıyor musun

demin 1 adet sarı elma yedim
kahvaltıyı abarttım galiba dimi
bugün akşama doğru bir ton balığı yemeyi planlıyorum sonra da belki 1 meyve yer günü kapatırım
çok teşekkür ederim beni motive ediyorsun
senin de moralini bozmuyorum inşallah

öğle;

1 zeytinyağlı biber dolması ( orta büyüklükte)
1 kase cacık

kadayıf tatlısı vardı. kasık çatal alırken yemekhaneci tatlıyı da koymuş tepsiye. yemiyorum deyip geri koydum. inanamıyorum kendime üstelik de regl im :)))

olur mu canım moralimi bozmuyorsun.. benim motivasyonum yüksek :)) senin de öyle olmanı istiyorum.

meyveyi gündüz tüket, fazla fruktoz içerdiği için erken acıkırsın.

aralarda ayran iç bol sulu , çiğ kuruyemiş yiyebilirsin.

kahvaltıda ekmek simit poğaça tüketme bunlar sağlıksız karbonhidratlar.

aksam ton balıklı salata yap önce gözün doysun marul havuç domates biber ne varsa koy

salata yapmadım tonbalıklı salatayı sevmiyorum balık salatanın suyuyla karışınca yiyemiyorum da
büyük boy kutudaki tonbalıklarından üzerine yarım limon sıkıp karabiber döküp yedim yanında da limon sıktığım madensuyunu içtim ekmek yemedim
akşam yemeği erken oldu biraz ama öğlen yememiştim ya ondan

günaydın

kahvaltı;

1 yağda yumurta
2 ceviz, 1 kk peynir, 5 zeytin

dışarıda kahve içtim, yanında 3 draje vardı. yedim :)) ara öğün

öğle yemeği: 7 yk yeşil fasulye, 7 yk yoğurt

Günaydın

normalde bugün yoktum. hastaneye gittim dr un ameliyat günüymüş yarına kaldı...alçı çıktı elim şiş ödem var. umarım düzelir.

yorucu bir hafta sonunda yemeğimi evden götürüp dikkat ettim hep.

6 gündür spor yapamıyorum. üstelik regl oldum gerçi bugün son gün bitti sayılır.

buna rağmen tartı beni mutlu etti.

13.04 79,1
20.04 78.5 -600 gr eminim spor yapıp regl olmasaydım daha fazla verirdim.

kahvaltım:

1 yağda yumurta ( 4 parça sucuk)
2 ceviz, 7 zeytin, 1kk beyaz peynir, 1 domates, nane maydanoz, 1/2 kapya biber, 1/2 salatalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…