Kitara'nin ""hedef 60"" günlüğü - Başlangıç 01.04.2015

Günaydın :KK25:

Sabah: 1 dilim kepekli ekmek,1 kk büyüklüğünde yağsız peynir,1 salatalık,yarım domates,şekersiz nescafe

Birkaç gündür spor yapamıyorum koşturmaktan bu akşam da arkadaşımı istemeye gelecekler orada diyet bozulacak maalesef ama abartmayacağım:)
olsun koşturmakta bir spordur :))) hadi bakalım gelsin çikolatalar lokumlar :) olsun en tatlı zamanlar bir iki lokmadan birşeycik olmaz.

Merhabalarrr:KK54:

Dün akşam kız isteme olduğu için çılgınca yemek yedim :KK43: (2 börek,3 çatal tiramisu,6-7 tane sarma,)
akşam çok yediğimden kahvaltı yapamadım ve ilk öğünümü daha şimdi yedim.

1 kase yayla çorbası,patates ciğer kızartması,yağsız yoğurt

Akşama da bir şey yiyemem baya şişkin hissediyorum kendimi...

45 dk yürüyüş

kahvaltı; 1 ceviz, domates, salatalık, peynir

ara: kuru üzüm, çay, elma

öğle: karnıbahar, ayran, limonlu soda

Günaydın :)

bugün yürüyüş yapmadım. saçımı yaptım onun yerine :) o da bir aktivite sayılır :KK49:

aç karnına 2 çilek, 2 bardak limonlu su.

3 zeytin, 2 ceviz, az peynir, yeşillik, domates salatalık, 1 yk kaymak ve 1 çk bal, çay

İyi akşamlarrr :KK54: Ben hafta sonu diyet neyim yapmadım şehir dışındaydım.Ama geldiğim gibi toparladım yine devam ediyorum.55 kiloyla başladım daha tartılmıyorum tam 1 ay olsun tartılıcam haftaya kilomu da bildiririm. Bugün; sabah: kk peynir,5 zeytin,1 dilim tam buğday ekmeği,çok az salatalık ve marul,yeşil çay
Ara:Şekersiz nescafe
Öğle:1 kase ezogelin çorbası,piliç kapama(az yiyebildim ağır geldi pek güzel de yapamamışlar ama iş yerimde yemekler dışarıdan geldiği için mecbur az da olsa yiyorum)
Akşam:3 tane minik sarma
Başka da bir şey yemedim 20 dakika oryantal oynadım :KK49:

Merhaba :)

h.sonlarını ben de sevmiyorum. saatler şaşıyor öğün atlıyorum bu sefer akşam acıkıyorum ne yesem diye aranıyorum. h.içi çok düzenliyim ama.

ben iş yerinde çıkan yemekleri yeseydimmmm bitmiştim. hamileliğim süresince hep yemekhaneden yemiştim tam 16 kg almıştım bir de kış ayı olunca hareket de yoktu. çok yağlı yapıyorlar kötü yağ kullanıyorlar ben çok nadir sebze çıkarsa yiyorum.

kahvaltım: 2 ceviz, 1 kk peynir, domates, salatalık, çay ve 5 siyah zeytin.

bu arada ben aynı zamanda diyet arkadaşım diye bir siteye üyeyim. orada da takip yapıyorum. sanırım nescafeyi seviyorsun dün yağ yakıcı bir kahve tarifi verdiler seninle de paylaşayım. ben uygulucam.

Yağ yakıcı kahve nasıl yapılır?
Malzemeler:
- 1 su bardağı süt
- 1 adet Çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı gold veya klasik kahve
Hazırlanışı:
Yağ yakıcı kahve için kullanacağınız sütü mutlaka geceden hazırlamayı unutmayın. Geceden sütü ve çubuk tarçını küçük bir tencereye alıp kısık ateşte kaynatın. Bunu yapmanızın amacı, tarçının özlerini iyice süte bırakmasını sağlamaktır. Süt, bir taşım kaynadıktan sonra ocaktan indirin ve sabaha kadar içinde tarçını da bırakıp bekletin.
Yağ yakıcı kahvenizi içmek için en ideal saat akşamüstü 4 veya 5 saatleridir; çünkü bu saatlerde enerji düşer ve kişi akşam yemeğinde aşırı miktarda yemek ister. İşte, hem bunu önlemek hem de yağ yakımına katkı için saat 4 veya 5 gibi kahvenizi için. Kahveyi ise, geceden hazırladığınız tarçınlı sütü yeniden ısıtıp bir tatlı kaşığı kahve ekleyip karıştırarak yapın.
Dikkat etmeniz gerekenler
- Kahvenin yanında mutlaka 2 büyük bardak su içmelisiniz ki yakılan yağlar ter veya idrar yoluyla dışarı atılsın.
- Bu kahveyi asla ikisi, üçü bir arada kahvelerle yapmayın; onlar gerçek kahve değil; kimyasal karışımlardır. Gold, klasik veya filtre kullanabilirsiniz. Kahvenin vücutta etki gösterebilmesi için en az 1 hafta düzenli kullanmalısınız, 2 gün içip bırakmak yok.
- Çubuk tarçın kullanım açısından çok rahat ama eğer evde yoksa, bir çay kaşığı toz tarçınla da sütü kaynatabilirsiniz

bu arada ben aynı zamanda diyet arkadaşım diye bir siteye üyeyim. orada da takip yapıyorum. sanırım nescafeyi seviyorsun dün yağ yakıcı bir kahve tarifi verdiler seninle de paylaşayım. ben uygulucam.

Malzemeler:
- 1 su bardağı süt
- 1 adet Çubuk tarçın
Hazırlanışı:
Yağ yakıcı kahve için kullanacağınız sütü mutlaka geceden hazırlamayı unutmayın. Geceden sütü ve çubuk tarçını küçük bir tencereye alıp kısık ateşte kaynatın. Bunu yapmanızın amacı, tarçının özlerini iyice süte bırakmasını sağlamaktır. Süt, bir taşım kaynadıktan sonra ocaktan indirin ve sabaha kadar içinde tarçını da bırakıp bekletin.
Yağ yakıcı kahvenizi içmek için en ideal saat akşamüstü 4 veya 5 saatleridir; çünkü bu saatlerde enerji düşer ve kişi akşam yemeğinde aşırı miktarda yemek ister. İşte, hem bunu önlemek hem de yağ yakımına katkı için saat 4 veya 5 gibi kahvenizi için. Kahveyi ise, geceden hazırladığınız tarçınlı sütü yeniden ısıtıp bir tatlı kaşığı kahve ekleyip karıştırarak yapın.
- Kahvenin yanında mutlaka 2 büyük bardak su içmelisiniz ki yakılan yağlar ter veya idrar yoluyla dışarı atılsın.
- Bu kahveyi asla ikisi, üçü bir arada kahvelerle yapmayın; onlar gerçek kahve değil; kimyasal karışımlardır. Gold, klasik veya filtre kullanabilirsiniz. Kahvenin vücutta etki gösterebilmesi için en az 1 hafta düzenli kullanmalısınız, 2 gün içip bırakmak yok.
- Çubuk tarçın kullanım açısından çok rahat ama eğer evde yoksa, bir çay kaşığı toz tarçınla da sütü kaynatabilirsiniz
Evet çok severim kahveyi harika oldu bu çok teşekkür ederim :KK68:

Malzemeler:
- 1 su bardağı süt
- 1 adet Çubuk tarçın
Hazırlanışı:
PAYLAŞIM İÇİN TŞKLER...
BEN DE DENEYECEĞİM...
SİZİ TAKİP EDİYORUM, GÜNLÜĞÜME DE BEKLERİM...

Bu arada ben de yediklerimi yazayım:)

Sabah:1 dilim tb ekmeği,1 kk peynir,4 zeytin,yeşil çay,biraz domates ve salatalık
Ara:5 çilek,3ü bir arada nescafe (şekersiz bitmiş bugünlük böyle oldu :KK43: )
Öğle: 1 kase sebze çorbası,sulu köfte yemeği(1 porsiyon),yağsız domates söğüş

Günaydın;

1 çb süt, domates, salatalık, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 çk bal-tereyağ, 1 çk nutella, 1 dilim ekmek

İyi akşamlar :)
Bugün oruçlu olduğum için yazmadım ..
Akşam:
Yarım kase tavuk suyu çorbası,2 kaşık kuru fasulye,bolca salata,iki çatal helva iki dilim de ekmek yedim...

Günaydın

aç karnına ılık 2 bardak su, 4 çilek

kahvaltı: 2 ceviz, 1 domates, 1/2 salatalık, 1 kk tulum peyniri, 1 çk tereyağ, 5 zeytin.

kilo bildirimi: 77.0
toplam verilen: 5,7 kg

günaydın

kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 1 kk tulum peyniri, domates, salatalık, 5 zeytin, 1 çk tereyağ, 1 tk kaymak, 1/2 dilim ekmek ve çay

Günaydın

pert bir şekilde işe geldim. o kadar yorgunum ki yürüyemiyorum. bir fiil dün 12 den akşam 8 e kadar dışarıda ayakta bir koşturmanın içindeydim.

dün öğlen; 1 ayran, 1 porsiyon irmik helvası ( 2 aydan sonra ilk kez tatlı yedim ama zevk almadım ), 1 porsiyon et sote ve 6 yk pirinç pilavi yedim. yemek zorundaydım yoksa ayakta duramazdım :)

aralarda; soda , su, çay, ice tea içtim bol bol

akşam yemeği yok. 8.30 da yattım :)

bugün kahvaltım: 1 yağda yumurta, 1 domates, 1/2 salatalık, yeşillik, 1 kk tulum peynir, 5 siyah zeytin, 1 yk kaymak ve çay

hala devam diyete :)))

bayram geliyor umarım kilo almadan atlatırım. bayram dönüşü kilomu çok merak ediyorum :)

X