Kitara'nin ""hedef 60"" günlüğü - Başlangıç 01.04.2015

Rejime dün başladım ama yazmaya bugün başlıyorum o zaman :)
Kahvaltı:1 bardak su
2 haşlanmış yumurta biraz üzerine zeytinyağı döktüm
1 kk tulum peyniri
3/4 kepekli sandviç ekmeği
şekersiz 1 bardak çay
Ara:2 si bir arada kahve

Rejime dün başladım ama yazmaya bugün başlıyorum o zaman :)
Kahvaltı:1 bardak su
2 haşlanmış yumurta biraz üzerine zeytinyağı döktüm
1 kk tulum peyniri
3/4 kepekli sandviç ekmeği
şekersiz 1 bardak çay
Ara:2 si bir arada kahve

afiyet olsun :) haşlanmış yumurta üzerine zeytinyağı gezdirildiğinde yumurtanın tam anlamıyla faydasını görmüş oluyorsunuz.

diyetisyene gidiyor musunuz? yoksa hani uygulanan bir diyet listesini mi takip ediyorsunuz?

1 saat yürüyüş yapıldı :)

öğle yemeği;
dün künün aynısı
8 yk kabak yemeği, 1 kase yoğurt.

afiyet olsun :) haşlanmış yumurta üzerine zeytinyağı gezdirildiğinde yumurtanın tam anlamıyla faydasını görmüş oluyorsunuz.

diyetisyene gidiyor musunuz? yoksa hani uygulanan bir diyet listesini mi takip ediyorsunuz?
kahvaltı sonrası ara öğünde 2 si bir arada içtim
öğle yemeğinde böğrülce salatası ile kola zero
akşam 1 kepekli sandviç ekmeği arasında peynir yedim
1 yeşil elma yedim
sonra 40 dakika yüzdüm
gelince de yoğurt yedim ve toplamda 1.5 litre su içtim
bugün başım çok ağrıdı şekerim mi düştü bilemiyorum
aslında çok ağır bir rejim de yapmıyorum ki :KK43:
yok diyetisyene gitmiyorum açıkçası benimki uyduruk kafama göre bir rejim hatta listem bile yok :)
sadece en çok yediğim şeyleri kestim işte beyaz ekmek, dondurma, tatlı, patates kızartması, bisküvi ...

günaydın,

2 haftadır bileğim ağrıyordu. gecer gibi oldu dn şişti ağrıdan uyuyamadım ağladıkça ağrıdı. afedersiniz ne tuvalete gidebiliyorum ne de üstümü değiştirebiliyorum. eşim yaptı. sabah acile zor dayandım. su an alçılıym. dirseğe kadar. yumusak doku zedelenmesi dedi dr. p.tesıye kadar alçıda kalacak. kırık çıkık b yok dedı ama bakalım artık

sabah:

1 yumurta haşlanmış
domates peynir zeytin salatalık

öğle:

mevsim türlü, yoğurt

kahvaltı sonrası ara öğünde 2 si bir arada içtim
öğle yemeğinde böğrülce salatası ile kola zero
akşam 1 kepekli sandviç ekmeği arasında peynir yedim
1 yeşil elma yedim
sonra 40 dakika yüzdüm
gelince de yoğurt yedim ve toplamda 1.5 litre su içtim
bugün başım çok ağrıdı şekerim mi düştü bilemiyorum
aslında çok ağır bir rejim de yapmıyorum ki :KK43:
yok diyetisyene gitmiyorum açıkçası benimki uyduruk kafama göre bir rejim hatta listem bile yok :)
sadece en çok yediğim şeyleri kestim işte beyaz ekmek, dondurma, tatlı, patates kızartması, bisküvi ...

börülceye bayılırım keşke kola yerıne ayran içseymişsin. zero nun içindede şeker var yok diyenler yalan söylüyor.
insülin direnci olabilir bas dönmesi halsizlik. şekerli şeyler tüketme en başta ekmek.

1000 kalorinin altına sakın düşme. eksikse bile birseyler ye ve tamamla.

saydıklarını yemediğin anda kilolar gitcek. eti form yulaflı kepekli ye. hem lif oranı yüksek hem de tok tutan bir ara öğün.

Onu öylesine işaretliştim
dün gece yatmadan önce yoğurt yemiştim galiba çok yemişim sabah tartıldığımda hiç kilo vermemiştim gram bile oynamamış :KK43:
Bu sabah domates süzme beyaz peynir üzerine zeytinyağı ve çörekotu yanında koca bi bardak sıcak tarçınlı süt ve kepekli sandviç ekmeği yedim
arada 1 adet elma

öğle yemeğinde 1 teneke ton balığı yedim yanında da ruşeymli şu tam buğday ekmeği sanırım 56 li pakette satılıyor ya o sandviç ekmeklerinden 1 tane yedim
arada da yarım soda içine 1 limon sıkıp içtim
acaba ben çok mu ekmek yiyorum çünkü dün sabah ve bu sabah arasında hiç fark yok :KK43:
kepeklidir çavdardır derken insan sonuçta ekmek karbonhidrat alıyor ya
eski alışkanlıklardan vazgeçmek zor aç kalmak da zor tabi

öğle yemeğinde 1 teneke ton balığı yedim yanında da ruşeymli şu tam buğday ekmeği sanırım 56 li pakette satılıyor ya o sandviç ekmeklerinden 1 tane yedim
arada da yarım soda içine 1 limon sıkıp içtim
acaba ben çok mu ekmek yiyorum çünkü dün sabah ve bu sabah arasında hiç fark yok :KK43:
kepeklidir çavdardır derken insan sonuçta ekmek karbonhidrat alıyor ya
eski alışkanlıklardan vazgeçmek zor aç kalmak da zor tabi

ben ekmek tüketmiyorum. çok nadir belki on günde 1 lokma. unlu şeyler beni şişiriyo. ekmek yiyince daha çabuk acıkıyorum.

kaç dilim ekmek yiyorsun günde ?

mesela bugün 5 dilim oldu galiba :KK43: kepekli ama gerçi gene de ekmek
bugün çok su da içemedim
dün akşam 40 dk yüzdüm aslında ama işe yaramadı sanırım :KK43:

mesela bugün 5 dilim oldu galiba :KK43: kepekli ama gerçi gene de ekmek
bugün çok su da içemedim
dün akşam 40 dk yüzdüm aslında ama işe yaramadı sanırım :KK43:

haftanın 1 günü belirle o gün tartıl. her gün farklı ççıkar. ekmek = çorba pilav makarna demek ya ekmeği azalt ya da yeme. 5 dilim yemişsin daha aksamı var bunun. aç kalmamak için ara yapacaksın. ilk etapta mideni küçültmen lazım

Günaydın :))

kocişden kahvaltı da çok iyi oluyormus canım :KK60:

1 tereyağında yumurta
2 ceviz
1 domates, 172 salatalık, 1 kk beyaz peynir,
5 zeytin, 4 dut ( yaş olarak)

X