• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitapsızlık

Benimde bu konuda psikopat bir yonum var.
Herseyimi isteyebilirler.para,kiyafet vs. Ama kitap asla.isterse ben ona alirim aynisini ama kitabimi veremiyorum.sadece ablam ve bir tane yakin arkadasim disinda.
Sizin yaptiginiz cok guzel.paylasiyorsunuz.
Ama ben bunu maalesef yapamiyorum.elim varmiyor:)

Yalnız değilsiniz merak etmeyin. Aynı Psikopatlık bende de var. Okumasını bekleyip geri alıyorum. Arkadaşlarım da sağolsunlar artık huyumu suyumu bildiklerinden benden alınan kitaplara öncelik verip okuyup iade ediyorlar. Bir çok kişi beğendiği sözlerin altını çizer . 15 li yaşlarda ben de yapardım . Şimdi o dönem okuduğum her hangi bir sözü veya kitap içeriğindeki bir parçayı yapışkanlı bloknota yazıp kitabın içinde saklarım . Ya da resim. Tarih eklenmiş yazı veya resimleri herhangi bir sebepten bulunca okuyunca mutlu oluyorum da. Çok mu eski kafalıyım ? :KK45:

valla ederini veripte çok güzel korsan kitap gönderiyor kitap yurdu da ..
yazmıyım dedim ama çok alan varmış oradan ..
bildiğin bandrollü bilmeyenin anlayamayacağı şekilde ..
bahaneleri de çok güzel biz direk yayınevinden alıp yolladık bıdı bıdı binbir özürle orjinal kitapları yolladılar ama benim gönlüm geçti onlardan ..
aaa gerçekten mi ? ben hep oradan alışveriş yapıyorum :110: korsan olduğunu nasıl anlıyoruz? çünkü gelen kitapların baskısı gayet iyi ve bandrolü de var. nasıl anlarız korsan olduğunu ?

valla ederini veripte çok güzel korsan kitap gönderiyor kitap yurdu da ..
yazmıyım dedim ama çok alan varmış oradan ..
bildiğin bandrollü bilmeyenin anlayamayacağı şekilde ..
bahaneleri de çok güzel biz direk yayınevinden alıp yolladık bıdı bıdı binbir özürle orjinal kitapları yolladılar ama benim gönlüm geçti onlardan ..
Gerçekten mi ? Daha önce almıştım ordan ama böyle birşeyler karşılaşmadım

Yalnız değilsiniz merak etmeyin. Aynı Psikopatlık bende de var. Okumasını bekleyip geri alıyorum. Arkadaşlarım da sağolsunlar artık huyumu suyumu bildiklerinden benden alınan kitaplara öncelik verip okuyup iade ediyorlar. Bir çok kişi beğendiği sözlerin altını çizer . 15 li yaşlarda ben de yapardım . Şimdi o dönem okuduğum her hangi bir sözü veya kitap içeriğindeki bir parçayı yapışkanlı bloknota yazıp kitabın içinde saklarım . Ya da resim. Tarih eklenmiş yazı veya resimleri herhangi bir sebepten bulunca okuyunca mutlu oluyorum da. Çok mu eski kafalıyım ? :KK45:
Sevindim yalniz olmadigima:)
Soylemeye bile utanıyorum cunku bazen.kitaba zarar vermeden evet bende yaparim öyle seyler.bende ki oyle bir manyaklik ki ilk aldigimda dakikalarca kitabin kabini falan seviyorum kokluyorum:)

kızlar kitap okumayı çok seviyorum
her akşam oğlumla ilgilnedikten sonra mutlaka okurum uzun saatler
gerekirse uyumam yine okurum
yıllardır böyleyim
ama gerçekten kitaplar çok pahalı çalışıyorum ama bi yere kadar alabiliyorum
3 günde 600 sayfa kitap bitiyor
ve kitap okumadığım akşam eksik hissediyorum
televizyon saçma geliyor öyle ce oturup kalıyorum evde
okumak daha fazla okumak istiyorum
sanki yazılmış bütün kitaplar benim okumam için.. :)

kitap fuarından kardeşime 7 kitap aldırdım
60 tl tuttu ne kadar mutluyum
hemen okumak istiyorum

ama yaşadığım yerde tanesi 20 liradan satılıyor :KK43:
ne yapabilirim nasıl kitap temin edebilirim
internetten kitap alışverişini öneriyormusunuz

ilerde kendime bir kütüphane yapıp, sallanan koltuğumda kahvemi yudumlarken yağmurun sesiyle, kısık abajur ışığı altında kitap okuyacağım :)
kitapyurdundan alabilirsin cnm hem kitaplar uygun hemde 30tl ve üzeri kargo ücretsiz netten e kitap indirebilirsin

bu arada eşime bile dedim özel günlerde bana hediye çicek alma kitap al
alamıyosan parasını ver ben alırım dedim :KK70:
ya gerçekten abarttığımı düşünen ler olabilir
ama bu bambaşka bi şey sadece okuyan çok okuyan anlayabilir
en güzel hediye kitap :) bir sürü kitabım var her fırsatta elime geçen parayla da kitap alıyorum :)

[QUOTE="ilerde kendime bir kütüphane yapıp, sallanan koltuğumda kahvemi yudumlarken yağmurun sesiyle, kısık abajur ışığı altında kitap okuyacağım :)[/QUOTE]

Süper bir hedef :KK55:

Ben de okumayı çok seviyorum ve dediğiniz gibi kitaplar çok pahalı.. İnternette, idefix ve d&r dan alışveriş yapıyorum. Bir de 'fiyatı düşünce haber ver' e tıklayınca, size mesaj geliyor ve 39,00 tl lik kitabı 12,99'a alabiliyorsunuz..
Sahafları hiç denediniz mi? Çok kapsamlı olmuyorlar ama yine de bir bakın derim..
Bir de facebook ve yahoo da eşya paylaşım sitesi var.. Freecycle İstanbul
(Facebook linki https://www.facebook.com/groups/372910969478426/)
Okumak istediğiniz bir kitap ama her yerde tükenmişse sizinle paylaşacak birini bulabilirsiniz..
Son olarak da Ptt'den kargo yapacağınız zaman, içinde kitap var diye belirttiğiniz %50 indirim yapıyorlar.

şehir kütüphanenize üye olun ben de küçükken onlarca kitap okumuştum belediye sayesinde

netten pdf olarak bulup da okuyabilirsiniz

arkadaşlarla konuşup birbirinize kitapları takas etmek de güzel fikir elinizdeki kitapları başkalarına da okutturun boşuna durmasın bi köşede

aaa gerçekten mi ? ben hep oradan alışveriş yapıyorum :110: korsan olduğunu nasıl anlıyoruz? çünkü gelen kitapların baskısı gayet iyi ve bandrolü de var. nasıl anlarız korsan olduğunu ?

Gerçekten mi ? Daha önce almıştım ordan ama böyle birşeyler karşılaşmadım

aynen öyle oldu ki ben uzun zamandır ve sürekli ordan alışveriş yapıyordum. istediğim kitaplar gündemde olmayan kitaplardı dedikleri gibi yayınevinden istetmiş olabilirler ve tamamen yayınevinin suçu da olabilir ama sonuç olarak böyle bir durum yaşadım ve kullanmıyorum artık o siteyi..
bandrolü vardı evet ama baskısı çok kötüydü.. mail attım söyledim hiç aa nasıl olur demediler mesela hemen geri gönderin yenisini gönderelim yayınevinden alıyoruz bizde vs vs dediler..

Ne güzel bir dert ya.
Konu sahibi sizi tebrik ederim,sizin gibi insanlara hep hayranlıkla bakıyorum.
İnternette toplu olunca indirim falan oluyor diyordu arkadaşlarım geçen senelerde ama ben net üzerinden hiç alışveriş yapmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim,umarım çaresini bulursunuz.

Ne güzel bir derdiniz var
Tebrik ederim böyle bir dönemde bu kadar güzel kitap okuyan insanların olması gelecek adına umut vadediyor
Sorunuza gelecek olursa internetten alın gerçekten kitapcidan daha uygun

Ucuzkitap al sitesi güvenilir ve çok çok ucuz.
Araştırın derim.

Her kitabı istediğiniz zaman bulamazsınız belki ama dönem dönem güzel kitapları yakalamanız mümkün..

Bir yayınevi çalışanı olarak şunu söyleyebilirim: İnternet üzerinden siparişlerinizde daha uygun alabilirsiniz kitapları fakat orada da dikkat etmeniz gereken şey şu; 5 tl'lik 1 kitap aldığınızda 4-5 tl'de kargo ücreti ödenemiz gerekiyor. 40-50 tl'lik kitap alımlarında kargo ücretsiz oluyor. Sahaflarda da uygun kitaplar bulabilirsiniz. Direkt yayıneviyle temasa geçerseniz onlarda belli oranlarda %30 %40 %50 gibi indirimler yapabiliyorlar.

Ne güzel bir dert ya.
Konu sahibi sizi tebrik ederim,sizin gibi insanlara hep hayranlıkla bakıyorum.
İnternette toplu olunca indirim falan oluyor diyordu arkadaşlarım geçen senelerde ama ben net üzerinden hiç alışveriş yapmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim,umarım çaresini bulursunuz.

size olan sempatim o foto orda durduğu sürece antipatiye dönüşecek gibi :KK70:

Back