• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitapsızlık

Şimdi fuardan geldim :kahve: fiyatlar uygundu evet:KK48:
İnternetten alın derim. bir sürü site var.İsimlerni vermeyeyim şimdi.Kampanyalar oluyor, belirli zamanlarda bazı yayınevleri indirime giriyor.Takas yapmayacaksanız bu şekilde temin edebilirsiniz.Hak verdim size ben de kimseye kitaplarımı vermiyorum.Geri getirmiyorlar zaten :lülülü:
Bir tek @Clar- - 'a veririm:rapci:
Okuyan insanları seviyorum:KK54:

Son düzenleme:
kitaplar bu kadar pahallı olursa insanlara korsan kitap seçeneği kalıyor
Hiç sevmiyorum ama yaptım bunu.Maddi olarak sıkışık bir dönemdeydim.Çook merak ettğim bir kitaptı 35 lira civarıydı sanırım.Bulunduğun ilçede korsan kitapçı 5 liraya satıyordu.
Çok pahalı çok.

Bu ara bende kitapsız kaldım ve çok mutsuzum...
Kafamı olmadık şeylere takıyor kendimi olmadık şeylere verip daha çok sıkılıyorum.
Akmar ziyaretim gelmiş bir silkelenip gitsem çok iyi olacak :)

kızlar kitap okumayı çok seviyorum
her akşam oğlumla ilgilnedikten sonra mutlaka okurum uzun saatler
gerekirse uyumam yine okurum
yıllardır böyleyim
ama gerçekten kitaplar çok pahalı çalışıyorum ama bi yere kadar alabiliyorum
3 günde 600 sayfa kitap bitiyor
ve kitap okumadığım akşam eksik hissediyorum
televizyon saçma geliyor öyle ce oturup kalıyorum evde
okumak daha fazla okumak istiyorum
sanki yazılmış bütün kitaplar benim okumam için.. :)

kitap fuarından kardeşime 7 kitap aldırdım
60 tl tuttu ne kadar mutluyum
hemen okumak istiyorum

ama yaşadığım yerde tanesi 20 liradan satılıyor :KK43:
ne yapabilirim nasıl kitap temin edebilirim
internetten kitap alışverişini öneriyormusunuz

ilerde kendime bir kütüphane yapıp, sallanan koltuğumda kahvemi yudumlarken yağmurun sesiyle, kısık abajur ışığı altında kitap okuyacağım :)
Bu benimde yaram , okuduğum kitapları tekrar tekrar okuyorum :( cidden çok pahalı :(

Hiç sevmiyorum ama yaptım bunu.Maddi olarak sıkışık bir dönemdeydim.Çook merak ettğim bir kitaptı 35 lira civarıydı sanırım.Bulunduğun ilçede korsan kitapçı 5 liraya satıyordu.
Çok pahalı çok.

valla ederini veripte çok güzel korsan kitap gönderiyor kitap yurdu da ..
yazmıyım dedim ama çok alan varmış oradan ..
bildiğin bandrollü bilmeyenin anlayamayacağı şekilde ..
bahaneleri de çok güzel biz direk yayınevinden alıp yolladık bıdı bıdı binbir özürle orjinal kitapları yolladılar ama benim gönlüm geçti onlardan ..

kızlar erkekler de bizim kadar kitap okuyormudur sizce.
ben eşime bir türlü kitapları sevdiremedim :KK43:
Bizden daha az diye dusunuyorum bende.ama benim esim okur.ilk duyduğumda aşık olmak icin bir sebebim daha var demistim:)

Bizim birlikte kitap okuma gecemiz vardir mesela.
1_2 saat arasi okuruz.sonra birakir baska yapmak istedigimiz seyi yapariz.o gunun disinda tabi ki okuyoruz ama o gecemiz ayri.pek aksatmiuoruz

Bizden daha az diye dusunuyorum bende.ama benim esim okur.ilk duyduğumda aşık olmak icin bir sebebim daha var demistim:)

Bizim birlikte kitap okuma gecemiz vardir mesela.
1_2 saat arasi okuruz.sonra birakir baska yapmak istedigimiz seyi yapariz.o gunun disinda tabi ki okuyoruz ama o gecemiz ayri.pek aksatmiuoruz

ay ne güzel yaa maşallah size darısı bize inşallah :D ben eşimle yapamam sanırım ama oğlumla bunu uygulayacağım:D
okuma yazma öğrensin bi :D

Okuyanlar var. Benim abim de çok okur. Eşi de çok okur. Biz evde şöyle birşey yaptık belki fikir olur size de . Benim eski kitaplığımı babam marangozda eşit raflar olarak kestirdi. Nalburdan da L duvar montesi aldık.Duvar ortalarında çıkık kolonlar olur ya , duvar bitimi ve kolonlar arasına uygun ölçüde kesilen rafları altata L duvar tutacagına sabitledi. Yani kolon ve duvar arasında gömme kitaplık olmadan gömme kitaplıklarım oldu :) ve bu bizim 3 odamızda da mevcut. baya bir yerde açılma yaptı :) Tabi resimdeki gibi şık değil ama beni kurtaran ve evdeki yeri , kullanılmayan ürünü ve emeği destekleyen bir geridönüşümdü :)

Gömme-niş-kitaplık-modeli.jpg

yıllardır böyleyim

hemen okumak istiyorum

ilerde kendime bir kütüphane yapıp, sallanan koltuğumda kahvemi yudumlarken yağmurun sesiyle, kısık abajur ışığı altında kitap okuyacağım :)
Basligi okuyunca argo kelime olan "kitapsizlik namussuzluk"tan bahsettiginizi sandim :)) bazi illerde bir liraya degisim yapan kitapevleri var okumak icin deneyebilirsiniz. Ha ille satin alacagim diyosaniz facebook gruplarinda ucuz ikinci el satilik kitaplar oluyo

yıllardır böyleyim

hemen okumak istiyorum

Sahafları gez bol bol. Hazine gibi oralar. Çok zorda kalırsan internette bedava e-book okuyabileceğin siteler var ama şahsen bir kitap delisi olarak eline alıp okuduğumla aynı hissi vermiyor bana. Bir de kitap alışveriş grupları oluyor. Onlardan birine gir ya da çevrende senin gibi arkadaşların varsa sen oluştur. Kendi aranızda değiş tokuş yapın.

Birkaç sene öncesine kadar oldukça büyük bir kitaplığım vardı. Zamanla temizliği sorun olmaya başladı, baktım çoğunu sadece temizlemek için elime alıyorum. Bir de açılmadan duran kitapların evdeki enerjiyi ağırlaştırdığını "okumuştum". Bir gün oturdum hepsini ayırdım. Sadece mesleki kitaplar, kaynak olabilecekler ve benim için anlamı olanlarla imzalı olanları sakladım. Kalanlar kitaplıkta değil kapalı dolapta duruyor. Son dönemde aldığım güncel kitapları okur okumaz arkadaşlarıma verdim. Okumayı seviyorum ama saklamayı değil.

Birkaç sene öncesine kadar oldukça büyük bir kitaplığım vardı. Zamanla temizliği sorun olmaya başladı, baktım çoğunu sadece temizlemek için elime alıyorum. Bir de açılmadan duran kitapların evdeki enerjiyi ağırlaştırdığını "okumuştum". Bir gün oturdum hepsini ayırdım. Sadece mesleki kitaplar, kaynak olabilecekler ve benim için anlamı olanlarla imzalı olanları sakladım. Kalanlar kitaplıkta değil kapalı dolapta duruyor. Son dönemde aldığım güncel kitapları okur okumaz arkadaşlarıma verdim. Okumayı seviyorum ama saklamayı değil.
Benimde bu konuda psikopat bir yonum var.
Herseyimi isteyebilirler.para,kiyafet vs. Ama kitap asla.isterse ben ona alirim aynisini ama kitabimi veremiyorum.sadece ablam ve bir tane yakin arkadasim disinda.
Sizin yaptiginiz cok guzel.paylasiyorsunuz.
Ama ben bunu maalesef yapamiyorum.elim varmiyor:)

Back