• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitapsızlık

Kitapyurdu, idefix, d&r, babil... Bunlar iyidir güvene bilirsiniz. Bazen güzel kampanyalar da oluyor. Ben de dokunmayı sevdiğim için önce kitap mağazalarında gezip inceleyip internetten sipariş ederim fiyat çok fark ediyor. Mesela benim favori yazarımın bi kitabı çıktı, normal fiyatı 20 lira, internette 12 lira. Bazen kargo bedava oluyor çok iyi oluyor o tarz şeyler.

Kitapyurdu, idefix, d&r, babil... Bunlar iyidir güvene bilirsiniz. Bazen güzel kampanyalar da oluyor. Ben de dokunmayı sevdiğim için önce kitap mağazalarında gezip inceleyip internetten sipariş ederim fiyat çok fark ediyor. Mesela benim favori yazarımın bi kitabı çıktı, normal fiyatı 20 lira, internette 12 lira. Bazen kargo bedava oluyor çok iyi oluyor o tarz şeyler.

bu arada eşime bile dedim özel günlerde bana hediye çicek alma kitap al
alamıyosan parasını ver ben alırım dedim :KK70:
ya gerçekten abarttığımı düşünen ler olabilir
ama bu bambaşka bi şey sadece okuyan çok okuyan anlayabilir
çok çok iyi anlıyorum kitap okumak bir tutku benim için de :KK200:
kızım doğduğundan beri zamansızlık ve yorgunluktan eskisi kadar vakit ayıramıyorum ve kendimi çok mutsuz hissediyorum gerçekten
ama cidden pahalı kitaplar :(
bekarken yaşadığım evin oorda bi pasajda ikinci el kitap satarlardı
öyle bi yerlerden alabilirsiniz

Ben internetten alıyorum kitaplarımı ayrıca bazı yayınevlerının yarısmalarına katılmıstım daha once denk geldıgımde oradanda bol mıktarda kıtap hedıye kazanmıstım tavsıye ederım

murphymercy murphymercy nadir kitap diye bir site var bilmem yazan oldu mu
çok alışveriş yaptım ordan 2. el kitap sitesi 20 tl lik kitabı 5 tl ye aldığımı biliyorum
yalnız sipariş ettiğiniz kitap evine kargo birleştirmelere falan dikkat edin
çok kargo parası ödemeyin sonra

Takas ile almak istemezsen bile 2.el satan yerler var . Daha uygun fiyata alabilirsin. Benim bir arkadaşım her zaman kitabı ilk açıp okuyan olmak ister .Bense daha önce birilerinin okumuş olmasından rahatsız olmam hatta tuhaf bir mutluluk olur .Elden ele kitap dolaşması falan tuhaf duygular.. Okumalık paylaşırım ama asla kitaplarımı vermem. Pahalı da kitaplar. İnternete güvenebilirsiniz.Son zamanlarda ben instagramdan Hipder'i takip ediyorum . Hayvanlar yararına ikinci ell veya sıfır kitapları bağış yapıyorlar biz ise 10 tl gibi bir meblağ ile satın alıyoruz.Kitapseverler anlıyor birbirlerini ya :)

Bir kitap hastası ve sayfalarca okumuş olduğum kitapların listesini tutan biri olarak bende kitaba para veremeyenlerdenim malesef ne 20si 40/ 50 lira bestseller'lar.
Kütüphane can'dır ♡♡♡
Evlendikten sonra kütüphanede eskisi gibi aktif olamadığım icin şimdilik wattpad♡ ve google kitap kullanıyorum. Her ne kadar kitap kokusu olmasada okumak nefes aldırıyor
♡ kitap önerisi beklerim

Son düzenleme:
Kitapseç diye bir adres var googlea yazın çıkar. Orda indirimli kitaplar var ben ordan alıyorum ptt ile de geliyor 50lira üzerine gönderi ücretide almıyorlar diğer kargolara var ama pttyle isterseniz ücretsiz geliyor

kızlar kitap okumayı çok seviyorum
her akşam oğlumla ilgilnedikten sonra mutlaka okurum uzun saatler
gerekirse uyumam yine okurum
yıllardır böyleyim
ama gerçekten kitaplar çok pahalı çalışıyorum ama bi yere kadar alabiliyorum
3 günde 600 sayfa kitap bitiyor
ve kitap okumadığım akşam eksik hissediyorum
televizyon saçma geliyor öyle ce oturup kalıyorum evde
okumak daha fazla okumak istiyorum
sanki yazılmış bütün kitaplar benim okumam için.. :)

kitap fuarından kardeşime 7 kitap aldırdım
60 tl tuttu ne kadar mutluyum
hemen okumak istiyorum

ama yaşadığım yerde tanesi 20 liradan satılıyor :KK43:
ne yapabilirim nasıl kitap temin edebilirim
internetten kitap alışverişini öneriyormusunuz

ilerde kendime bir kütüphane yapıp, sallanan koltuğumda kahvemi yudumlarken yağmurun sesiyle, kısık abajur ışığı altında kitap okuyacağım :)

Ben idefix kullanıyorum kitap alışverişi için, oldukça uygun fiyatlı 50 lira üzerine de kargo ücretsiz.

yıllardır böyleyim

hemen okumak istiyorum

ilerde kendime bir kütüphane yapıp, sallanan koltuğumda kahvemi yudumlarken yağmurun sesiyle, kısık abajur ışığı altında kitap okuyacağım :)

Benim evimde 2 büyük kitaplığım var. Evlenirken çeyiz olarak sadece kitaplarım vardı. Eşimde kitaplık aldı biri yemek odasında biri yatak odamızda elimin altında. Doğumdan sonra 3.kitaplığı alacağız sığmıyor artık çünkü. Bende çok hızlı okurum. Ayrıca çeşitli edebiyat dergilerine de aboneliklerim var.
Eşim hiç okumaz ama masraf olarakta görmez. Hatta bazen duygu sömürüsü yapıp şu dergimin aboneliği bitmiş,bu ay fazla param yok yenilemeyeceğim derim. Saçmalama yenile hemen,Benden olsun der :) Ben hem kendim alıyorum netten, hemde doğum günü ve yılbaşında sana ne alalım dediklerinde , bana kitapla gelin diyorum :) Hatta liste yapıyorum, seçin alın bunları diyorum, alıyorlar :) Eylül de doğum günümdü 17 yeni kitabım oldu :halay:

yıllardır böyleyim

hemen okumak istiyorum

öncelikle böyle kitap sevdalısı birini topiğimizde görmek isteriz :KK200:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...niz-kafe-kitap.582657/page-4863#post-48906350 aramıza buyrun
biz çoğunlukla netten alışveriş yapıyoruz
zaten genelde birden fazla kitap aldığımız için kargo da bedavaya geliyor ve kitaplar nette çok daha uygun
hem zaman zaman güzel indirimler de oluyor
kitapyurdu çoğunlukla aldığımız yer
onun dışında babil, idefix de güzel sitelerdir

yıllardır böyleyim

hemen okumak istiyorum

2. El kitap satan yerler var oralardan alabilirsin. Özelden mesaj atarsan site ismi de veririm.

bu arada konu sahibi d&r ın sitesinde mağazalarından daha ucuz kitaplar .. kampanyalarda oluyor sürekli takip etmek lazım.
pandora kitap evindende aldım ben güvenilirdir..

Aynen ben artık hiç mağazasından almıyorum. Mağazadan 3 kitap alacaksam, sitesinden aynı paraya 4 kitap alıyorum.

yıllardır böyleyim

hemen okumak istiyorum

Bende aynen sizin gibiyim.kitaplara aşığım.
Yurt dışındayım ve Türkiye'ye geldiğimde aldığım kitaplar yüzünden her seferinde havaalaninda valizlerin ağırlığı yüzünden sıkıntı yaşıyorum:)
Burada kitap elbette var ama ben türk yazarlarinda kitaplarını çok sevdiğim için maalesef bulamıyorum.
İnternetten almayı denedim bir kaç defa oda resmen kazık. İki misli fiyat ödüyorsun.
Bu yüzden bende mutsuzum bu konuda. Yazın aldığım kitaplar bitti şimdi kara kara napicagimi düşünüyorum kitapsız.

İkinci el kitaplara yönelebilirsiniz.

Ben de kitap aşığıyım ve şimdiden muazzam bir kütüphanem var. Kıyamam, her birini ayrı ayrı severim. Kütüphaneden okudum öğrenciyken ama insan sevdiği kitapların elinde olmasını istiyor.

Ben kıyafet ihtiyacımdan kısıp alıyorum. Geçen fuarda 8 kitaba 85 tl verdim. İyi bir miktar bu, sahaflarda da ucuza bulabilirsiniz. İnternet alışverişi de çok uygun oluyor. Özellikle kitapçılarda bulamadığım kitapları internetten alıyorum ve en son 70 tlye 10 kitap aldım internetten. Ve güvenli bir site :)

yorumları okudum bende farklı bir açıdan yaklaşayım :cool:
küçük ilçeler dahil olmak üzere hemen hemen her ilçede, bir iki okul da Z kütüphane oluyor.
Milli eğitim bakanlığının okullarda açtığı z kütühaneler. Okul kütüphanelerine nazaran daha donanımlı.
Okul Müdürleri sorumsuz davranmazsa çok güzel faydalanabilirsin. Okul Müdürü değil direk Edabiyat,Türkçe öğretmeniyle de görüşebilirsin..

takas yapamam
ilerideki kütüphanem için birikim yapoıyorum
yinede teşekkürler
merhaba. ben okuduğum her kitabı kütüphaneme saklamıyorum. sakladıklarım yıllar sonra bile açıp okuduğumda hiç okumamışım gibi sürükleyebilmeli beni. burda anlaştığım bi kitapçım vardı. saklamak istemediklerimi türüne göre ya takas yapıyordum yada 2 verip 1 alıyordum. çünkü günde 1 kitap okuduğum günler oluyor ve maddi olarak çok sarsıyor insanı. artık 30₺den aşağı kitap bulmak zor. size de illa saklamaya değer görmediğiniz bir kitap denk gelmiştir diye düşünüyorum..

yıllardır böyleyim

hemen okumak istiyorum

Çok uzun yıllardır kitapyurdu.com'a üyeyim
Sürekli alış-verişte avantajları oluyor
Kelepir kitaplar ve külkedisi fırsatları sudan ucuz

Ben de biraz kitap delisi olduğumdan öyle bir-iki tane beni kesmiyor,kitapyurdu ve d&r ın internet sitelerinden toplu alıyorum.Hem fiyatları indirimli hem de kredi kartına taksitle alınca ödemesi çok uygun oluyor.Bazen yayınevlerinde kampanyalar oluyor o zaman daha da indirimli alabiliyorsunuz bu sitelerden

Hepsiburada da kampanya olunca acayip uyguna geliyor aldıkça alası geliyor insanın:rolleyes: Kitapyurdu ve idefix'ten de kitap almışlığım var gayet uygun bu siteler. Gerçi kart bilgilerini hackerlar çaldığı için tövbe ettim internetten alışveriş yapmaya burada da kitaplar çok pahalı kapıda ödemeli alacağım artık bulabilirsem :(

Back