- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi murphymercy
-
Hiç sevmiyorum ama yaptım bunu.Maddi olarak sıkışık bir dönemdeydim.Çook merak ettğim bir kitaptı 35 lira civarıydı sanırım.Bulunduğun ilçede korsan kitapçı 5 liraya satıyordu.kitaplar bu kadar pahallı olursa insanlara korsan kitap seçeneği kalıyor
Bu benimde yaram , okuduğum kitapları tekrar tekrar okuyorumkızlar kitap okumayı çok seviyorum
her akşam oğlumla ilgilnedikten sonra mutlaka okurum uzun saatler
gerekirse uyumam yine okurum
yıllardır böyleyim
ama gerçekten kitaplar çok pahalı çalışıyorum ama bi yere kadar alabiliyorum
3 günde 600 sayfa kitap bitiyor
ve kitap okumadığım akşam eksik hissediyorum
televizyon saçma geliyor öyle ce oturup kalıyorum evde
okumak daha fazla okumak istiyorum
sanki yazılmış bütün kitaplar benim okumam için.. :)
kitap fuarından kardeşime 7 kitap aldırdım
60 tl tuttu ne kadar mutluyum
hemen okumak istiyorum
ama yaşadığım yerde tanesi 20 liradan satılıyor
ne yapabilirim nasıl kitap temin edebilirim
internetten kitap alışverişini öneriyormusunuz
ilerde kendime bir kütüphane yapıp, sallanan koltuğumda kahvemi yudumlarken yağmurun sesiyle, kısık abajur ışığı altında kitap okuyacağım :)
Hiç sevmiyorum ama yaptım bunu.Maddi olarak sıkışık bir dönemdeydim.Çook merak ettğim bir kitaptı 35 lira civarıydı sanırım.Bulunduğun ilçede korsan kitapçı 5 liraya satıyordu.
Çok pahalı çok.
Bizden daha az diye dusunuyorum bende.ama benim esim okur.ilk duyduğumda aşık olmak icin bir sebebim daha var demistim:)kızlar erkekler de bizim kadar kitap okuyormudur sizce.
ben eşime bir türlü kitapları sevdiremedim
Bizden daha az diye dusunuyorum bende.ama benim esim okur.ilk duyduğumda aşık olmak icin bir sebebim daha var demistim:)
Bizim birlikte kitap okuma gecemiz vardir mesela.
1_2 saat arasi okuruz.sonra birakir baska yapmak istedigimiz seyi yapariz.o gunun disinda tabi ki okuyoruz ama o gecemiz ayri.pek aksatmiuoruz
Bu kadar okuyan bir annenin ogluda okur diye dusunuyorum :)ay ne güzel yaa maşallah size darısı bize inşallahben eşimle yapamam sanırım ama oğlumla bunu uygulayacağım
okuma yazma öğrensin bi
kızlar erkekler de bizim kadar kitap okuyormudur sizce.
ben eşime bir türlü kitapları sevdiremedim
Basligi okuyunca argo kelime olan "kitapsizlik namussuzluk"tan bahsettiginizi sandim :)) bazi illerde bir liraya degisim yapan kitapevleri var okumak icin deneyebilirsiniz. Ha ille satin alacagim diyosaniz facebook gruplarinda ucuz ikinci el satilik kitaplar oluyokızlar kitap okumayı çok seviyorum
yıllardır böyleyim
hemen okumak istiyorum
ilerde kendime bir kütüphane yapıp, sallanan koltuğumda kahvemi yudumlarken yağmurun sesiyle, kısık abajur ışığı altında kitap okuyacağım :)
Sahafları gez bol bol. Hazine gibi oralar. Çok zorda kalırsan internette bedava e-book okuyabileceğin siteler var ama şahsen bir kitap delisi olarak eline alıp okuduğumla aynı hissi vermiyor bana. Bir de kitap alışveriş grupları oluyor. Onlardan birine gir ya da çevrende senin gibi arkadaşların varsa sen oluştur. Kendi aranızda değiş tokuş yapın.kızlar kitap okumayı çok seviyorum
yıllardır böyleyim
hemen okumak istiyorum
Benimde bu konuda psikopat bir yonum var.Birkaç sene öncesine kadar oldukça büyük bir kitaplığım vardı. Zamanla temizliği sorun olmaya başladı, baktım çoğunu sadece temizlemek için elime alıyorum. Bir de açılmadan duran kitapların evdeki enerjiyi ağırlaştırdığını "okumuştum". Bir gün oturdum hepsini ayırdım. Sadece mesleki kitaplar, kaynak olabilecekler ve benim için anlamı olanlarla imzalı olanları sakladım. Kalanlar kitaplıkta değil kapalı dolapta duruyor. Son dönemde aldığım güncel kitapları okur okumaz arkadaşlarıma verdim. Okumayı seviyorum ama saklamayı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?