kitapsızlık

çok haklısınız.amaç tabi ki bilgiye ulaşmak.ama o kitapları raflarda görmek bile ayrı bir keyif benim için.
kindle konusuna nedense hiç sıcak bakamıyorum

internetten kitap alışverişini öneririm ben. sitelerde uygun fiyata bulabilirsiniz :) ben de sizin gibiyim yarın fuara gideceğim sabırsızlanıyorum :)

bu bir internet sitesi mi
internetten bakarsan daha anlaşılır olur canım.
bende görmedim sadece araştırmıştım.tablet gibi düşün.oraya indiriyorsun kitabı.oradan okuyorsun.
ben biraz eski kafalıyım belkide :) o fikire alışamadım.
kitap alışverişi bile ayrı bir zevk benim için.dokunmak kokusunu hissetmek çok heyecanlı.
tabi bu benim fikrim. abet arkadaşımız açıklayıcı bir şekilde yazmış zaten.
istersen araştır.belki sana sıcak gelebilir bu fikir

pff olmuyor heves ettim aldım 2 senede bir kitap okuyabildim.. bir dünya kitap indirdim sonra gittim o kitapları aldım öyle okudum:)) tatillerde kolaylık olur dedim ama yok yinede kitap taşıdım..
bana göre değil ..
bana görede değil :) tabi ki deneyen ve bu şekilde okuyan arkadaşlara saygısızlık etmek istemem.çünkü hiç denemedim.sadece bir süre araştırmıştım.
muhakkak güzel bir uygulamadır

internetten al kampanyaları takip et dısarıya göre çok uygun oluyor
bi de etrafında okuyan eden yok mu
4 kız kardeşiz kimin ne kitabı varsa herkes okur bizde

Eğer daha önce bakmadıysan Babil.com a bak. Orda kitaplar cidden baya indirimli oluyor kampanya falan da oluyor

herkes aynı tavsiyeyi vermiş ben de vereyip, hepsiburada da çok güzel kampaynlara oluyo yüzde elli indirim kargo bedava falan onları takip et, ben mesela bazen kitapları d&r dan inceleyip kitabı yine d&r ın internet sitesinden alıyorum, liste yapıp toplu alıyorum kargoda tek yazıyo ya da bedava oluyo o zaman. kitapyurdu, idefix, pandora, hepsini takip et, birinde kitabın biri daha ucuz oluyo illaki
bu arada ne güzel bişey ya tebrik ederim valla

www.nadirkitap.com da eski kitaplar. bazıları ikinci el bazıları yeni.. Eskiden okuyup çok sevdiğim, insanların alıp geri getirmediği bir sürü kitabım burda satıldığını gördüm. Daha sipariş vermedim. ama eski baskı kitaplar 3-10 lira arası değişiyor. Bende internetten kitap almaya başladım. alacağım kitapların listesini çıkarıp. Bütün kitap sitelerinde aratıyorum. nerede ucuzsa oradan alıyorum.. 5 tane kitabı 60 liraya aldım. birde ben üstüne üstlük.. o kitapların içlerini düzenliyorum. ama yinede sıkılmadım.

bu arada konu sahibi d&r ın sitesinde mağazalarından daha ucuz kitaplar .. kampanyalarda oluyor sürekli takip etmek lazım.
pandora kitap evindende aldım ben güvenilirdir..

idefix.
tek geçerim. hem çok uyguna geliyor. hem hemen ulaşıyor elinize. ben çok memnunum. kitapyurdu da iyiydi de idefix çok daha iyi.

internetten d&r ve idefix'i tavsiye ederim, her kitapta ortalama 5-7 TL kar edersiniz... ben yıllardır internetten alıyorum, o farkı görüp de gidip kitabevinden alamam... hepsiburada da olabilir... hoş ben artık e-kitaba geçtim, kocaman kütüphanem var ve sonumu göremiyorum, çok sevdiğim yazarlar hariç artık basılı kitap almıyorum

Trendyol da kitaplar çok indirimde şuan.
Ayrıca hepsi burada. Com ben genelde oradan alıyorum her iki yeride tavsiye ederim

Senin ne asil birbderdin var oyle yaa :))
Internet sitelerini kesinlikle tavsiye ederim. Kargo bedava oluyor bazi zamanlar. Kampanyalar oluyor. Sehirde halk kutuphanesi varsa oradan da odunc alabilirsin. Ama tavsiyem internettir. Toplu alinca baya uygun oluyor. Gecen gun yuzyillik yalnizlik i internetten 15 tl ye dusurdum ne kadar da kucuk hesaplarin insaniyim

nette biraz daha uygun mağazadan. bende uzun uzun inceleyip netten almayı seviyorum. sadece çocuk kitaplarında önce mağazada incelerim sonra gerekirse netten alırım yine.

Ben D&R dan alıyorum internetten,ayrıca kullanılmış kitapta çok alırım Kadıköy'den.Klasikler oluyor genelde ben de çok severim,3 tanesi 20 tl :)
Evlendikten sonra okuyamamaya başladım,işten gelince yemeğe ev işini ancak yetişebiliyorum,kalan zamanımı da eşime ayırıyorum,son zamanlarda okuyamadığım için çok mutsuzum.

Yazıldı mı bilmiyorum, PTT'nin internet sitesinde de kitap satışı var, genelde de daha uygun.
Ben de sizin gibiyim, bol bol kitap okurum. Ne ödünç verebilirim ne de takas yapabilirim.

çok fazla yazılmış ama ben de hep kitapyurdundan alırım :)
sahaflara ve sahaf festivallerine gidebilirsiniz

Nadirkitap.com u biliyor muydunuz ? türkiyedeki çoğu sahafın satış yaptığı site ilk baskı kitaplar cok pahalı oluyor görünce hemen kapatmayın sayfayı:) kurcaladıkca ikinci el gayet uyguna denk getirebilirsiniz

Ben D&R dan alıyorum internetten,ayrıca kullanılmış kitapta çok alırım Kadıköy'den.Klasikler oluyor genelde ben de çok severim,3 tanesi 20 tl :)
Evlendikten sonra okuyamamaya başladım,işten gelince yemeğe ev işini ancak yetişebiliyorum,kalan zamanımı da eşime ayırıyorum,son zamanlarda okuyamadığım için çok mutsuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…